Chtěl bych olizat nemytého Žaluda
Havlíčkův Brod m 65 v dámském prádle nechám se pochcat
Hodně se mi líbí postříkat milenku a pak olízat. Líbí se mi, když mi čůrá do pusy, jí se líbí hrát si s mím zadkem, když si stříknu do pusy... a teď řešíme, že by nas lakalo společně někoho vykouřit. Asi jsme trochu perverzní.
Když se holka nestydí prdět, kdykoliv. Při kuřbě, na penis, při sezení na obličeji, do toho kdykoliv mě pochcat či pozvracet se během deepthroatu je taky velmi sexy.
Napřed definuj, co je perverzní. Každý má vlastní představu
Za mě je to bejt "perverzní,, znamená pořád komfortní zónu, 69 , narýsovat pro obě strany, dát ve stejnou chvíli, automaticky s piss při lízání nebo kouření a udělat se na to když druhá strana teče .. Ale chce to chvíli zkoušet:) Stále ale to neděláš na a potkání... Každopádně jsem slyšel pohled kámošky a perverzní u ní znamená, dát si to s někým na koho by normálně ani nesáhla 🤣.. Ty pohledy jsou fakt různý no
Perverzní pro mě je třeba pissing atd
Záleží na domluvě obou. Pokud to jedné straně nesedí, samozřejmě není o čem. Jinak to není až tak perverzní. Občas mě někdo přesvědčuje, že to je třeba anál nebo sex na neobvyklém místě.
Za mě, pokud s tím neobtěžuje ostatní a je to po dohodě zúčastněných...
Za mě, pokud s tím neobtěžuje ostatní a je to po dohodě zúčastněných...
Co se dneska považuje za čuňárnu? Dřív to byl anál, dnes je to naprosto běžná praktika. Piss je taky dneska celkem běžný, tak snad už jen čokoládové hrátky. Ale na to zase asi musí být opravdu nadšenec.
HM asi nemyslis ze vemes cokoladu potres s ni partnerku a pak to z ni slizavas ze? :D jo kaviar a vomit to sou uz trosku jine kafe. Nekomu piss prijde perverzni mne mozna ranni, jinak od holky je to pri lizani naprosto super. Ja treba jako perverzi mam hratk chlap s chlapem, nebo materske mleko nekomu to prijde perverzni, muj sen. Takze fakt kazdy to mame jinak.
Prasárny lidi dělali vždy, jen dnes to každý vykřikuje, hrdě se k tomu hlásí a ještě chce u toho poplácat, že je to cajk normální ...
Normální. Jaká je norma? Normou může být obyčejný nudný sex za účelem rozmnožení bez hraní si a fantazie?

Perverzní sex
Milovníci čunaren.