Fakt mám nejraději mačo kecy, že chap je nejlepší. Jako můj penis je lepší než tvoje hračka.
Fakt jsou chlapi tak sebestřední moulové? Fakt nepochopili rozdíl mezi vaginálním a klitorialnim drážděním? Fakt je pro jejich nabubřelé ego taková hrůza, že by mohli sex obohatit o hravost nebo dokonce nechat partnerku jen tak jejím snům a představám? Fakt si myslí, že orál je to samé jako hračka a lepší? Není. Třeba pro mě fajn, ale .... Vědomý orgasmus mám pouze s hračkou
K tazateli za mě womanizer satysfer pro 2 ;)
Fakt jsou chlapi tak sebestřední moulové? Fakt nepochopili rozdíl mezi vaginálním a klitorialnim drážděním? Fakt je pro jejich nabubřelé ego taková hrůza, že by mohli sex obohatit o hravost nebo dokonce nechat partnerku jen tak jejím snům a představám? Fakt si myslí, že orál je to samé jako hračka a lepší? Není. Třeba pro mě fajn, ale .... Vědomý orgasmus mám pouze s hračkou
K tazateli za mě womanizer satysfer pro 2 ;)
Ahoj. To vypadá, že jsi ještě v 50ti nezažila pravý sex?
Další klasika... "Kdybys měla sex se mnou, tak nejsi lesba... Nelíbí se ti to protože jsi to nedělala se mnou..." :D Přenést se přes sebe. Mnoho žen orgasmus nikdy nezažije, a není to vina jejich nebo jejich partnerů.
Buď Satisfyer nebo také od satisfyeru twirling Joy :)
U nás vede vibracni vajicko a womanizer. Jen u womanizeru se musí zezadu šukat opatrneji,aby žena udržela vhodnou pozici womanizeru 😁
Rozhodně Satisfyer Pro 2 Generation 2 - dá se použít i pro stimulaci klitorisu při sexu. :)
Ahoj, psal jsem ti zprávu ohledně nějakých informaci ještě.

Tip na hračku pro 18ctku
Ahoj, jsme s přítelkyní skoro dva roky, má 18, jsem její první. Má to moc ráda že zadu, a když ho vyndáme a začnu ji honit prcinu to krásné vzdychá, chtěl bych pořídit nějakou hračku na sprijemneni, co byste doporučili, když to má ráda takhle. Napadlo mě něco vibracniho, co se dá z venku přiložit, ale rád bych nějakou osobní zkušenost. Díky moc za rady.