Někdy je to problém docela mne přijde. Dnes chceme jít s manželkou a ta má ráda převahu mužů. V extasy party pouze pro páry a ve Vile nahlášen 1 muž a 2 páry a s tím se moc pracovat nedá. Ještě jsme se nenahlásil a rozmyslime co s tím 🫣
Za nás doporučujeme klub Elite raisins ve Valticích. Majitelka a provozovatelka vy jak se takový klub provozuje. Dlouhá léta byla přínosem pro vilu funny. Jsme rádi že si otevřela svůj vlastní klub . Super akce , krásné - čisté prostředí , pro ty co jsou z větší dálky možnost ubytování v apartmánech .
Ahojky Valtice mám kousek ..je to tam opravdu tak top ? Návštěvnost je převážně párů nebo mužů ? Chystám se tam poprvé ..jinak navštěvují Žďárec . Děkuji za odpověď
Vila Funny kousek od přehrady.
Jak to funguje momentálně ve Vila Funny ? V poslední době nejsou vidět recenze.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
jj. Technicky vzato jsou to Rozdrojovice, ale ono je to hned vedle.
Ahoj nechystá že nějaká teď o víkendu nemám s kým jít.
Kdo se nebojí může klidně chodit i sám
No asi to tak dopadne. Ale tak doprovod vlny byl fajn ale co už.
Ahoj, vyzkoušej nahékoupání Žďárec.
Pokud nevadi ze od zacatku chodis jen v rucniku tak Žďárec tady ve srazech. Jinak vyzkouset treba Rajsins ve Valticich.
Může si přivézt vlastní župan, bez problémů.
Tak oprava. V zupanu, rucniku, nebo treba nejakem erotickem pradle. 😁😁
Ahoj, nechceš se ke mě připojit ve čtvrtek na swingers akci v Brně Obřanech? 😄 Je to pouze pro páry a já jsem zrovna sám, neznamená to nutné že spolu něco musíme mít, ale mužem pokecat a mrknout tam :)
Přidávám bod pro Žďárec. Čistota stoprocentní, klidné prostředí.
Jednoznačně.Super lidičky i majitelé.
Pozdě, ale Žďárec. Rád doprovodím
Nahé koupání Tišnov? Jukni do srazů. Všude je to +- stejný
Ahoj myslíte že když jsem sám tak to vadí kdybych šel na párty děkuji Michal.
Na akci pro všechny to nevadí, na akci pro páry se nedostaneš.
Swinger club Extasy v Brně Obřanech
Tohle není normální???
Chceš poslat adresu, a člověk který ji má poslat, bude tobě platit, že ti ji může poslat, WTF?
Jitrnici nechceš? 😃
(editado)
Chceš poslat adresu, a člověk který ji má poslat, bude tobě platit, že ti ji může poslat, WTF?
Jitrnici nechceš? 😃
(editado)
Má na profilu telefoní čislo, mužeš to poslat na mobil.
A proč by ji to měl člověk posílat přes mobil, když může poslat zprávu.
Protože má zpoplatněný zprávy😃
Telefonní číslo je má soukromá věc.
(editado)
Protože má zpoplatněný zprávy😃
Telefonní číslo je má soukromá věc.
(editado)
To bych samozřejmě mohl pokud by jsi neměla psaní zpráv za kredity. Pokud dobrej.
Do Extasy chodim, v Zelesicich nic moc, bordel vo virivke, vybydlene. Chystam sa este do Elite Raisins, zalezi podla volneho casu a ake budu akcie. Poslal by som ti aj adresu, aj web, ale mas spravy za kredity, takze sorry
Jsem provozni Želešice. Žadny bordel tady neni. Mame uklizeno.a.čisto vodu ménime a máme.nové zařizeni a pomucky
Muži mohou k nam.solo. chodi samotne ženy a dalši ženy mají rady převahu mužu
Muži mohou k nam.solo. chodi samotne ženy a dalši ženy mají rady převahu mužu
Posledna kratka navsteva virivky dopadla tak, ze na okraji bol slem od mastnoty, ktory sa objavuje napriklad na dlhsie necistenych bazenoch a zdrojom su rozne kremy, pripadne mastnota z pokozky. Tym bol mysleny ten bordel.
Pokud žena ma.na obličeji.make up a neodliči se ,pak je ma odpověď takova, bohužel si klienti vodu znečištťuji sami.svym špatnym přistupem. Posilala jsem foro., jak voda vypada v běžnem provoze. Absulutne čista...za tim si stojim..

Kam poprvé na SW v Brně okolí?
Ahoj, kam zajít poprvé na swingers? Jde mi o fajn lidi a taky pěkné, čisté prostředí. :) Tento víkend