No já mám kamaráda s vyhodama a ten občas mladou přivede takže já to řešit nemusím a jak on nevím.Jen vím že u něj doma nic nevědí
Ahoj, nemám zkušenosti, že bych byl ve 3ce s přítelkyní nebo manželkou. Myslím ale, že by stálo ve vašem případě za to, jít někam na swingers, jen tak a uvidíte ... Nebo se dohodnout s párem (asi tedy mladším) na 4ce, třeba zatím bez výměny.. ono se to vždy nějak rozjede.. (ale nemám zkušenosti, nešel jsem do toho s manželkou, ale vždy třeba s dvěma cizími ženami, nebo s párem)... Asi bych taky žárlil...

Dotaz na ženy, trojka, mladé.
Ahoj, mám dotaz spíš na ženy. Mám spokojený vztah, svoji přítelkyni miluju, a nikdy bych ji za zády fyzicky nepodvedl bez jejího vědomí. Jen mám takové dilema, že se mi líbí mladé holky 18-20 let a pokaždé když vidím nějakou pěknou, která se třeba usměje, vjede do mě takovej chtíč ji šukat nebo alespoň upoutat pozornost (seznamovat se). Myslim, že se některým mladším líbím (je mi 34) protože vidí, že jsem udržovaný, se sportovní postavou a myslím i příjemným vystupováním. Přítelkyně mi před časem řekla, že by se nebránila zkusit v budoucnu trojku, čtyřku atd. Ale vím, že je žárlivá stejně jako já a tak podle mého zůstane prozatím jen u chtíče…nerad bych ji ranil nebo něco podobného. Říct mi to ona naopak, že by chtěla šukat jinýho, tak nevím jak bych se tvářil 🙂. Nevíte jak tohle citlivě vykomunikovat? Nebo jestli s tím máte nějaké zkušenosti a poradíte jak na to? Díky za inteligentní odpovědi.