Vliv masturbace na sex. vydrz

Myslite si, ze muze mit castejsi masturbace pozitivni vliv na vydrz pri sexu? Posledni dobou, nevim, jestli je to vekem, nebo tim, ze sexu je mene, mam pocit, ze se moje vydrz pri sexu blizi spise mym zacatecnickym dobam, kdy stacilo nekolik prirazu a nastala exploze, nez tomu, na co jsem byl zvykly po vetsinu sve “kariery”.

Zaroven mam v teto dobe radeji masturbaci jednou za delsi dobu (7-10 dni), ale delsi, s nekolikerym oddalenim orgasmu.

Myslite si, ze by castejsi masturbace mohla mit pozitivni vliv na sexualni vydrz? Je treba brat masturbaci jako trening, ktery dela mistra?

Diky za vase nazory.

Na výdrž stavím na první místo jízdu na kole
Vždy jsem skoro k neutahani
Když sem byl po úraze a nemohl jsem jezdit tak zasunutí končilo cca po 20 minutách ,, strašný,,
Každý to má asi jinak.. já jsem teda asi pořád začátečník.. 😃 to je tam, zpátky, tam, zpátky a už se udělám.. manželce to nikdy nevadilo,ale mě to docela štvalo, že nevydržím moc dlouho.. a i když jsem si to udělal sám a pak byl sex,tak ta výdrž možná byla malinko delší,ale i tak nic moc.. takže vliv to určitě má, ale asi jak u koho..
Kdyz si ho vyhonim a po nejake kratsi dobe prijde sex, tak ta vydrz je uplne jinde, ale… ale taky to nesmi byt po dvouhodinove masturbaci, ktera byla prvni po deseti dnech. To bych pak asi potreboval trochu casu na regeneraci. No a planovat, kdy bude sex a predtim si to udelat sam…? Jasne, asi to jde, ale ja sex neplanuju, ten proste prijde sam od sebe.

Jinak teda docela pomaha alkohol. To mam vyzkousene, kdyz trefim tu spravnou miru, tak vydrzim opravdu hodne dlouho a orgasmus je skvelej. Ale popijet preventivne kazdy den se mi nechce.