Ahoj je mi 19 a mám problém přetáhnout předkožku za žalud.. vždy ji stáhnu tak do půlky někdy i za půlku ale za žalud ne .. někdy jsem to přetáhl až za půlku ale bylo to rychlý a hned jsem ji dal zpět. Prosím poraďte .. nechci obřízku
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Zdar, kde Ti dělali obřízku?.. jsi spokojený?... rcon@centrum.cz
Ak,sa muz,sam a dobrovolne rozhodne,dat si urobit u plnu obriezku,je to,to nalepsie,co moze,pre seba a svo jho partnera-rku urobit z hladiska zdravia a hygieny!!!
To si ze mě děláte srandu? Celej život mam sebevědomí na bodu nula, protože mam od mala obřízku a teď tady čtu jaká je to výhoda? ...asi fakt nic v tomhle světě nechápu :(
Mam obrizku od mala. Honeni jde na sucho bez problemu. Vse jde s obrizkou bez problemu.
dá se :-) .. stačí si naslinit ruku,kterou chceš svého hřebce prohnat.. :-D
Používání gelu je blbost, jde to i normal
Já si to vždycky dělám s gelem, je to příjemnější, ale když je nouze, dá se to i nasucho :-D
ja nepouživam žiadny gel pretož e mi vytečie fajne a to si rozmažem a rad si draždim dlanou žalud je to veľmi prijemne :) no každy to má rád inak ale obriezka nie je určite nič zlé iba adobré ;)
Nemáš třeba aspoň trochu kratší uzdičku? Tím by se to také dalo odůvodnit - uzdička se dá přeříznout a sešít, ale ne vždycky to pomůže, takže se v takových případech někdy taky dělá obřízka :-)
Pupínky jsem měl párkrát také. Šelk jsem s tím ke kožaři, ten se podíval a prohlásil, že to je od malých odřenin, protože málo mazala. Dával jsem si na to tedy bycha a od té doby poho. Obřízku jsem si dal udělat v pozdní dospělosti a nemůžu si vynachválit....
Obriezku mám od 2 rokov takže neviem aké je to žiť bez nej ale musím povedať že mi je tak fajn, masturbujem normálne, sexujem taktiež normálne a hygiena je vporiadku, ženy si to zatiaľ len pochvalovali. :) som rád že ju mám
Mám ten proces za sebou ve 30 letech.
nejhorší první týden,ale když si ho pěkně zabalíš do čtverečku s framykoinem,aby se nedřel o trenky,tak úplná pohoda.Výhoda?maximální čistota a sex? bohužel nevydržím dlouho,tak to dělám 2x...
nejhorší první týden,ale když si ho pěkně zabalíš do čtverečku s framykoinem,aby se nedřel o trenky,tak úplná pohoda.Výhoda?maximální čistota a sex? bohužel nevydržím dlouho,tak to dělám 2x...
Já bych do toho šel hned. Vypadá to líp.
Vždycky to vypadá lépe, když člověku kus těla chybí - třeba ruka, noha, ucho..atd. :-)
Hlavně se toho zbytečně neděs, žádná hrůza to není. Já jsem šel domů pár hodin po operaci. Holý žalud jsem si zhruba první měsíc uvědomoval skoro pořád, ale nijak zvlášť nepříjemné to nebylo. Myslím, že třeba běhání nebo kolo by bylo reálné tak po třech týdnech, možná i dřív. A ještě jednu rada: pořiď si včas lubrikační gel ;-)
Zdravím, má to kámoš v práci a vše v pohodě, dokonce při šukání vydrží dýl než dřív, takže si to chválí, takže beze strachu, a začátky se možná udeláš do kalhot. jinak super prej teda. :-)
čau mám ji odmala kvůli hypospadii, a nemůžu porovnávat ale co jsem slyšel tak výhoda je v čistotě, masturbuju tak jak jsem se to naučil bez předkožky a jde to

Obřízka zkušenosti
potřebuji pár rad