Switch

JEDNODUCH POVEDANE DOKONALA ROVNOVAHA JE UPLNY IDEAL ALE SME KAZDY TROCHU INY CIZE UPLNA SUHRA TO NEBUDE BEZ VZAJOMNEHO SPOZNAVANIA A VZAJOMNEHO RESPEKTOVANIA A DOKAZAT SA ODAT DO RUK TOMU DRUHÉMU S VEDOMÍM ZE SA BAVZAJOM CÍTITE A AŽVTEFY JE TO JEDNE VEĽKÉ. VAV

Ja som není úplne 50na 50 sub . Dom. Skôr 60ku40 ale aj tak ja mam rad keď som v rukách Dom. Ženy ktorá si užíva to co ju najviac zrušuje keď je ona subka len teraz si to skúša na inom tele a upreny pohľad ktorý má až hypnotizuje ako na mňa pozerá a všíma si reakciu koho tela a porovnáva. Cele si to vzájomne vymeníme a pre lepšie dezavi pomôže sa točiť a teraz on je subinka a presne ju teraz môj pohľad uvádza do tranzu a hrám sa sjej telom a pozerám reakciu V ČOM REAGOVALI SME ROVNAKO A ČO BOLO NIEČO CO SPUSTILA OVELA SILNESIU REAKCIU U NEJ AKO U MNA A VTOMTO JE SWITCH V PARE DOKONALOST LEBO SAMI SA STUDUJETE MATE VESKERE MOZNOSTI A MILUJEM KEĎ SI IDEME UZIVAT SPOLOCNE HRY A ZAKAZDYM SA CITIM AKO 13 KOMNATE KDE NIECO CO JE PRE INYCH TABU NAS DOSTANE DO EXTAZE