Ja som není úplne 50na 50 sub . Dom. Skôr 60ku40 ale aj tak ja mam rad keď som v rukách Dom. Ženy ktorá si užíva to co ju najviac zrušuje keď je ona subka len teraz si to skúša na inom tele a upreny pohľad ktorý má až hypnotizuje ako na mňa pozerá a všíma si reakciu koho tela a porovnáva. Cele si to vzájomne vymeníme a pre lepšie dezavi pomôže sa točiť a teraz on je subinka a presne ju teraz môj pohľad uvádza do tranzu a hrám sa sjej telom a pozerám reakciu V ČOM REAGOVALI SME ROVNAKO A ČO BOLO NIEČO CO SPUSTILA OVELA SILNESIU REAKCIU U NEJ AKO U MNA A VTOMTO JE SWITCH V PARE DOKONALOST LEBO SAMI SA STUDUJETE MATE VESKERE MOZNOSTI A MILUJEM KEĎ SI IDEME UZIVAT SPOLOCNE HRY A ZAKAZDYM SA CITIM AKO 13 KOMNATE KDE NIECO CO JE PRE INYCH TABU NAS DOSTANE DO EXTAZE

Switch
JEDNODUCH POVEDANE DOKONALA ROVNOVAHA JE UPLNY IDEAL ALE SME KAZDY TROCHU INY CIZE UPLNA SUHRA TO NEBUDE BEZ VZAJOMNEHO SPOZNAVANIA A VZAJOMNEHO RESPEKTOVANIA A DOKAZAT SA ODAT DO RUK TOMU DRUHÉMU S VEDOMÍM ZE SA BAVZAJOM CÍTITE A AŽVTEFY JE TO JEDNE VEĽKÉ. VAV