Stojím na druhé straně barikády. Za mě ano. Ale musí tomu odpovídat celkový vzhled.
Vždycky se říkalo, že chlap s naušnicí je teplý, tak jestli je to pravda, jestli to zdejší komunita 4 % (dle zdejší inzerce mi to ale připadá tak o jednu nulu více) může potvrdit či vyvrátit?
Náhodou jsem narazila na vtip k tématu:
Otec si jednoho dne všimne, že jeho syn má v uchu náušnici. Spustí na něj:
" Takovouhle náušnici nosej akorát buzeranti nebo piráti. Já se teďka jdu podívat z okna, a běda ti, jestli tam nekotví loď!"
Otec si jednoho dne všimne, že jeho syn má v uchu náušnici. Spustí na něj:
" Takovouhle náušnici nosej akorát buzeranti nebo piráti. Já se teďka jdu podívat z okna, a běda ti, jestli tam nekotví loď!"
Náušnice NE.
U muže hodnotím jako velké mínus náušnice, jakýkoli jiný piercing, a neocením ani řetízky na krku, či náramky (to vše mi na mužích připadá divné).
Chce-li muž zaujmout šperkem, pak moje oko potěší např. elegantní pánské hodinky nebo spona na kravatu, prostě nějaký typicky mužský atribut.
U muže hodnotím jako velké mínus náušnice, jakýkoli jiný piercing, a neocením ani řetízky na krku, či náramky (to vše mi na mužích připadá divné).
Chce-li muž zaujmout šperkem, pak moje oko potěší např. elegantní pánské hodinky nebo spona na kravatu, prostě nějaký typicky mužský atribut.
Hodinky nemám. Kravatu taky ne . Holt některý pánové nejsou nažehlený panáci .🤷
Samozřejmě záleží na vkusu, jako u všeho. Ja třeba taky nic nenosím, ale u mě je to tím že mi to vadí a překáží. Mam jen hodinky, žádné drahé, jen chytré. Mě zase třeba vadí u žen piercing na puse nebo na nose
Rozhodne ne… Jsem asi konzerva, ale nausnice u chlapu me i od pohledneho chlapa odradi…
Jo náušnice, nebo kerka mickymouse, a culik to mám hned svůj názor. Ale chápu že někdo má tak nízké sebevědomí že se musí takhle vylepšit. Ale že jich teď přibývá těch pěkných hochu. Hihi

Náušnice v levém uchu(diamant)
Otázka spíše pro ženy tedy určitě pro ženy: náušnice v levém uchu u muže ano líbí či ne? Děkuji .