Ona kouří a u toho se udělá

Orgasmus u ženy, když provádí felaci

Zdravím, stalo se mi to teď o vikendu s milenkou a nemůžu na to přestat myslet - tak to chci sdílet, třeba někdo má podobnou zkušenost: děvče mi krásně a slastně kouřilo, nijak zvlášť jsem ji u toho nedráždil, ale pozoroval jsem lehké křeče a že to prý se udělala - jen z toho, jak mi to dělala pusou (jako fakt to umí a baví jí to). Taky se jí to stalo poprvé. Zažil to taky někdo?
Taky jsem měl takovou co měla orgasmus při kouření. Sama se pochlubila, než mi ho strčila do pusy. Možná to bylo tím, že byla závislá na kouření cizích ocasu. Ale trvala na tom že se jí nesmím dotýkat, protože je zadaná a nechce svyho podvádět *18**3*
Tohle dělala nějaká Hanka ze Zlina. Šukat ne, nebude prý podvádět. Jen vykourila. I pod stolem v práci svého sefa
Ahoj, měl jsem před lety známost, při sexu se neudělala, když mě uspokojovala a já vystříkl, tak se udělala, že prý se jí to začalo stávat až po 40, ženský to mají různě
Jestli si při tom jednou rukou šmrdlá v rozkroku,tak se nediv.
S moji zenou jsem uz podobne situace zazil, vetsinou kdyz byla hodne nadrzena, casto kolem ovulace. Dukaz toho, ze orgasmus je hlavne o hlave a ne pohlavi. *3*