Obětovat nemusíš nic, naopak získáš. Když nejsi úplně marný, ženy se samy snaží tě získat trvale a pak udržet. Stačí jim to vracet. Po 10 letech stále skvělý sex a pohoda- stačí mít rozum a být tolerantní
El post ha sido borrado.
Asi mám štěstí....doma manzelka co se chová jako manzelka a parťák...no a sex klasicky sexik cca. 2-3 do tydne a do toho občas oral, když mám přetlak.
Každý svého štěstí strůjcem. Prostě v tom partnerství umíte chodit lépe než jiní (včetně nás :-) Tak ať vám to takhle funguje i nadále ;-)
Asi nic. Mam zenu i pravidelny sex.
Já nic, pravidelný sex nemám a vztah tak napůl.😄 Ale obecně vztah ani sex by asi neměl být o oběti, ne?
Nikdy se mi nepovedlo vztah udržet po významnou dobu. Poměr co jsem do toho investoval a co jsem z toho nakonec měl není dobrý. Tak jsem radši tady.
Tak si vybíráš blbé partnerky, taky je potřeba zapracovat na sobě, osobní rozvoj atd
Vybíral jsem si vždy výrazný nadprůměr. Ale byli/y povahově jako já.
(editado)
Kdo chce moc nemá nic :-D .
Tak pak vybirat ty ošklivé na ty budeš sám, jak se říká 😛😆
Zeny dnes chteji neco jine nez drive jen obcas nevedi co...
Momentálně už bych musel obětovat spoustu času na koníčky, sport, dceru. Randění a seznamování je řekněme si to narovinu, časově náročná záležitost. Případný další vztah, by mi totálně rozbil denní rozvrh, na který jsem si posledních pár let zvyknul. Takže vztah jedině s protějškem, který mám velmi podobný režim, hodnoty, zájmy jako já a v podstatě by došlo z obou stran k doplnění .... ideálně bych se potřeboval naklonovat v ženské verzi
... To byl vtip a ironie, kdyby to někdo nepochopil.

Co obětovat za vztah a sex?
Co musíte udělat a obětovat, aby jste měli pravidelný sex a třeba i vztah?