sraz Amatérů v Plzni?

Ahoj Amatérky a Amatéři. Mě tak napadlo, co si udělat v Plzni takovej neofiko srázek? Žádnej sex, jenom pokec, pivo, poznání se. Přijde mi to tady takový fejkový :D

Před Vánocemi? Fajk panuje všude protože admin má málo lidí
Rádi se přidáme do vaší skupiny, jsme sice z KV kraje, ale tady chcípl pes.
Srazy na Bílé hoře taky nebyly o žádné raketové vědě a byly naprosto super. Jenže tam bylo něco co tam lidi táhlo. Dnes jen zaplatit vstup na pokec bez programu ? Není to tak snadné jak se zdá.
Jen tak pro zajímavost, co bylo to něco, co tam lidi táhlo?
Zábava, fajn lidi, pokec, soutěže, různé ukázky. Prostě to mělo svoje kouzlo. Kostýmy například....
Protože ti co organizovali už to nedělají. Je s tím spousta práce a ne každý to dokáže ocenit. Postupně to tu odumřelo. Což je velká škoda.
Možná proto by nebyl špatný původní návrh tohoto vlákna, sejít se u kávy nebo dobrého drinku*121*, seznámit se *39*, poklábosit, ustanovit organizační výbor k obnovení staré dobré tradice ... *6*
Budeme jen rádi když se toho někdo zase ujme.
Jak si to organizátoři srazu udělají takové to mají. Platí to i o účastnících
Program je těžké udělat aby se člověk všem zavděčil
Nejde se nikdy zavděčit všem, stačí většině. Když nepřilákáte ani páry tak samotná žena jen tak nepřijde. A srazy bez žen zase nelákají samotné muže. A tak je to dokola.Je to těžké, kdyby nebylo tak bude sraz každý týden někde.
Přesně tak.... zahlédl jsem vás jednou ve spicy
Chodili jsme často, bývalo to opravdu super .
Teď už není nic. Dřív to byla kolektivní zábava.
Nejde se nikdy zavděčit všem, stačí většině. Když nepřilákáte ani páry tak samotná žena jen tak nepřijde. A srazy bez žen zase nelákají samotné muže. A tak je to dokola.Je to těžké, kdyby nebylo tak bude sraz každý týden někde.
Pokud to myslíš vážně, vyber a dohodni podnik, kde se dá o těchhle věcech nerušeně mluvit, navrhni nějaké termíny (můžeš využít i možnost ankety) a uvidíš kdo se ozve. Pokud chceš zájemce trochu prosít, aby přišli opravdu ti, co v tom mají jasno a ne jen nadrženci, můžeš si se zájemci nejprve něco napsat a podle dojmu co na tebe udělají jim pak říct kde to bude atd. Prostě, buď konkrétní, jinak to bude jen o plácnutí do vody a skutek utek. PS: A co na to tvá žena, je s tvou myšlenkou v souladu?
ahoj..skvělá myšlenka...jestli tomu dobře rozumím, tak v této fázi ani tak nejde o sex, ale psostě se sejít někde na kávě s lidma, kterým tahle aktivita není cizí. Jistě se rád zůřastní a třeba se tamněco vymyslí. Dejte vědět na vzkazy. Dík
Sraz by byl fajn. Jsem i ochotný pomoci s prací okolo organizace
Vhodný prostor by byl ve wellness Malý Malahov, kousek od Holýšova, sauna, vířivka a bazén, na pokojích sauny, restaurace pro hosty wellnessu . Majitelé by nebyli proti.
Ahoj fejkový mě to tady taky přijde...moc lidi z Plzně sem nechodí a hlavně málo žen
Někdy, někde, asi možná, snad.
Geniální nápad, máš zvláštní smysl pro organizaci, určitě na ten tvůj sraz přijde spoustu lidí.
Linari28
Linari28 Inactivo hace 12 mes
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Dobrej nápad, ale prostory vymyslet....