Propichle bradavky

Nedávno jsem si nechala propíchnout obě bradavky a od té doby nenosím podprsenku a oblékám si věci pod kterými je to hodně vidět a pod kterými se to rysuje...Moc mě rajcuje jak mi teď chlapy často čumí na ty bradavky...ale už se mi taky několikrát stalo že na mě v buše nebo i ve městě pokřikoval že jsem kurva a že bych se měla stydět...dokonce sousedky byli za tátou ať mi něco řekne...co vy poslechli vy jste lidí ať je klid a nebo bys jste provozovali dál ...

Je to super 👍👍 . Na jednu stranu, existuje mnoho podivných puritánů kterým nemá cenu nic vysvětlovat . Já mám piercing v penisu a pravda že na veřejnou nuda nebo sauna atd. si někdy dávám nenápadnou verzi, protože občas někdo kouká divně i tam 🤣🤣. Co naděláš
Je to luxus jen tak choď když to vidím vždy mám lepší den :-)
Pierc v bradavkách je uplně nej sexi schvaluji to co děláš a co oblékáš👍👍👍👍👍👍👍👍
Kde je hranice mezi řekněme vkusnou eleganci, erotizující dráždivosti, vulgárním privitimismem.
Možná to má každý jinak, ale hodně mladých slečen a žen chodí kupříkladu s pečlivě obtaženou frndou a podobně...
Můj osobní názor je, že už je to zkrátka vulgární. Je mi spíše stydno a trapně, působí to dojmem výše zmiňovaným.
Ser na lidi, jestli se ti to líbí, já osobně to nemusím , myslím, že je to od přírody dost dokonalé.
Nedávno jsem byl nakupovat v krámu a proti mně šla holčina v šatech a najednou vidím že má nipplepierc.. Okamžitě jsem měl silnou erekci, musel jsem se hlídat aby to moc lidí nevidělo.. a při placení u kasy si stoupla přímo za mě, neměl jsem odvahu se na ty kozy podívat znovu.. ale do teď lituju, že jsem jí neoslovil. Co se dá dělat snad ji potkám znova:)
Víš asi takhle, když už jsi šla do toho že jsis nechala udělat piercing bradavek a aby to bylo vidět. Tak bych to tak nechala a ukazovala bych to že máš ozdobené bradavky. A spíš mám dojem že ostatní závidí že to ukazuješ a že jsi mladá. A že pokřikuji že jsi kurva, no tak co, tak jsi to užívej.
Já bych ji asi nebral tak vážně. Jak z příspěvku tak z přezdívky si myslím, že jenom zoufale vyžaduje pozornost .