Co znamená "Pozastaveno"?

Ahoj, rád bych fundovanou odpověď a ne hromadu úvah. Četl jsem tady o "uživatel X není aktivní", to bych pochopil, ale co to znamená, když je u profilu uvedeno "Pozastaveno"? Díky Díky.:-)

deleted_account
deleted_account Inactivo hace 11 mes
Každý den se zaregistruje jen v Plzni 5 nových žen, kde přesně všechny ihned nabízí online služby. Když je někdo nahlásí, tak profil pozastaví.
Zdravím no a většinou je to jedna osoba s více profily a nebo to jsou fake profily
Tak na toto jsem se ptal a bylo mi téma smazáno
Taky mě to zajímá... Pozastavení činnosti?
Pozastavený profil obvykle označuje účet, který byl dočasně nebo trvale zablokován z důvodu porušení pravidel, podmínek nebo zásad dané platformy. Může se jednat o sociální síť, online službu nebo jinou digitální platformu. Pozastavení může být výsledkem nahlášení uživatele, automatického systému detekce nebo zásahu moderátora. Uživatel s pozastaveným profilem často ztrácí přístup ke svému účtu a jeho obsah může být skrytý nebo omezený, dokud se problém nevyřeší.
A co znamená že uživatel není aktivní a nenajde se jeho profil ale po nějakém čase zas profil má?
A nebo si domluví schůzku vezme si adresu i možná tel.číslo a zruší účet To se mi už tady párkrát stalo A pak si ho po 3 měsících obnoví a zkouší to znovu
Zdravím no on si nechá profil zrušit .Třeba z rodinných důvodů nebo je pracovně vytížený nebo jiný problém A zase si ho po čase obnoví