Najskôr semenníky pekne pretiahnuť po jednom a potom penis prestrčiš. ,pekne prekážať , ukľudniť a pôjde to samo . Vzrušenia tam bude tak zachladiť .
Aký pás máš? (editado)
Aký pás máš? (editado)
Ako prvý pás cudnosti by som si obstaral typ , kde je možnosť výberu veľkosti krúžkov . Ale ak už máš kúpený , skús studenú sprchu - tradične sa pri tom ,,scvrkne" . Ďalšia možnosť je , zmenšiť trenie - ja mám skôr problém dostať ho do klietky - vtedy použijem silonkovú podkolienku , tú prevlečiem otvorom na konci klietky - druhý koniec oblečiem / oviniem okolo ,,fešáka" a následne ho vtiahnem silonkou do klietky . Silonka je dostatočne pevná a klzká , aby z klietky išla vytiahnúť . Je potrebné nájsť správnu mieru ovinutia - nie veľa , aby tam silonka neostala - nie málo , aby sa rýchlo vyšmykla a nesplnila svoju úlohu ...Rovnako môžeš postupovať pri nasadení krúžku - obliecť silonku , nasadiť na fešáka krúžok , jedno vajko , druhé ...a silonku dole .
(editado)

Pansky pas cudnosti
Ahojte prosim vas potrebujem poradit. Kto ma skusenosti s pasom cudnosti ? Vybral som si , ale upevnovaci kruzok ma priemer 4,5 cm a do toho sa s penisom a okolo semennikov nezmestim .ako sa to vlastne nasadza? Ten kruzok podla obrazkov vyzera byt pevny. Ked som to skusal so snurkou nenarvem tam ani len semenniky. Ďakujem