Cikánka v Maďarsku

Čaute. Nemáte náhodou někdo zkušenost s cikánkou v Maďarsku? Stojí u cesty mezi městy Bak a Hahót. Místo vypadá klidně a holka nevypadala špatně. Ještě ještě Maďarskou neměl tak se chci zeptat jestli náhodou už tuhle někdo nevyzkoušel 😃 Díky

Viděl někdy někdo ne obarveného blonďatého Maďara *19*
?????? Co to má s tím společného?
Tak jinak, jak si poznal že je cikánka a zrovna v Maďarsku
Co vám tady jebe??? Co to jsou za otázky??? Se asi hodně nudíte že?! Člověk tady dá nějaký dotaz a vy hlupáci se tady ptáte na úplné nesmysly *57* Když tak moc chceš tak ti to vysvětlím. Znám dobře Maďarsko a vím že je tam spoustu lidí normální pleti. Prosím nezapojujte se když nemáte tolik rozumu aby jste normálně odpověděli.
Právě že já znám Maďarsko taky ale hlavně venkov
A postavit českého cikána od suď mezi některé je k nerozeznání ale nazivat je cikány *3*
A jinak co je,, normální pleť ,, dle tebe !!!!
Je to jednoduché. Kdyby jsem napsal že tam stojí žena tak by bylo - když to bylo v Maďarsku tak proč nenapíšeš cikánka? I kdyby jsem napsal žena tmavé pleti - reakce by byla stejná. Prostě to jste vy - ti kteří rádi rypou a místo aby normálně odpověděli tak se v tom hrabete. To je vše. A vlastně jste mi dokázali že už se tady na to dál ptát nebudu. Už mě to ani raději nezajímá *3*
Nebudu na to reagovat.. Ptal jsem se na úplné něco jiného a řeším tady - barvu pleti a další úplné blbosti *57*
A co my máme společného s nějakou cikánkou v Maďarsku, která stojí někde v prdeli mezi městy.

Proč se ptáš na takovou kravinu několik stovek km daleko.

*22* další podobný....posílám tě tam někam?? Jen jsem se slušně zeptal. Jestli s tím máš problém tak si ho nech pro sebe diky.