Olomouc/ko -sex a onanie venku

Tipy a fungující místa na sex a onanii venku

Ahoj, je tu několik témat ve foru různě fungujících, ale vesměs se týkajících konkrétního místa. Některé jsou zapadené v propadlišti fora a jiné nelze ani dohledat. Známé místa v Olomouci jsou za nudapláží na Poděbradech + parkoviště, údajně vzadu na Nákle, sjezd z dálnice u Nemilan (Ol. směr Tovačov). Určitě se však najde více míst a to třeba i v Prostějově a po celem okolí kraje. Snad toto forum bude sloužit jak k tipům na fajn místa, tak i k domlouvání nejrůznějších schůzek pro pány (gay,bi), páry (gay, bi, hetero) a třeba i dámy. Prosím, jsme lidé, tak se tu chovejme slušně, s respektem a bez nadávek. Přeji hezké chvíle 🙂
Rád bych oživil toto vlákno. Venku se už zase dělá teplo. *6* Kdyby tu byl pár z Olomoucka, co by rád diváka někde venku, ozvěte se mi do zprávy. Rád se domluvím. *6*
Míst v Olomouci a Pv je dostatek. Teď s oteplením jich přibývá
I na kluka ? Dej nějaký typ já tam budu
Neznám mista kde se dá něco dělat
Sezóna se blíží... kdo to rad venku v okoli? Ja se rad takových akcí účastním
Sjezd nemilany. Funguje. Akorát by mě zajímalo, kdo je ten cyklistický ocumovac, co furt jezdí sem tam, sem tam...pak chvíli nic a zas.
Ahoj, v Prostějove je dost místa, kde je soukromí a lze takto dovádět v autě ... Je tam dost diskretno a divím se, že tyto místa tu nikdo párům ještě nezveřejnil, tedy párům, co rádi diváka, diváky či moukou účast při sympatiích .... Pro všechny ty jsem na SZ ve zprávách, rád dám TIPA a třeba i něco domluvíme ...
Ahoj všem 🖐🏼 jsem z Prostějova a pár míst tu fakt máme. Bohužel najít pár, který na sebe nechá koukat .... těch je tu poskrovnu. Není důležité se zúčastnit,ale vidět 😍🤟🏼
Ahoj. Dej tipy do SZ. Rád bych se díval nrbo i přidal.
Ahoj, V pondělí si chceme pohrát venku v autě, kdo se na nás přijde podívat? Vítáni páry, ženy i muži. V 1800 zde 49°36'50.621"N, 17°21'56.646"E
Přijíždíme na místo, budeme tam max půl hodiny.
Ahoj, chcete jen diváka nebo se můžu i přidat ?
Prioritně divaka, pokud bude ženě někdo sympaticky tak si ho přizve na víc
Úprava, v úterý si chceme pohrát venku v autě, kdo se na nás přijde podívat? Vítáni páry, ženy i muži. V 1800 zde 49°36'50.621"N, 17°21'56.646"E
Krásně zvolené místo, ale bohužel časově nestíhám. Mohl bych participovat někdy příště? Budu se zěšot. Fr.
Taky bych rád nějaké tipy třeba v okolí Prostějova kde je klid a příjemné prostředí 🙂
Hezký den, také hledáme různá místa v okolí Olomouce, teba i kde by se dalo v autě a vubec se nebráníme tomu, kdyby nás někdo pozoroval
Fort a jeho podzemí. Vím kudy se do jednoho dostat
A co třeba hradisko ? A OK nepřijit
Přesně tak a ještě lhát že jsi tam byl
Taky bych rád koukal a u toho si .... :) :P 😜
Čau, to by chtělo stanovit datum a čas a byli by to super pro všechny
Ahojte a nechcete někdy fakt vědět kde budete?
Málo lesů a super míst kolem ol na schusku nikdo stejně nepřijede zastavím užívám si
Místa je všude kde se dá, jen lidi na schůzky nejezdí a nebo když už má k něčemu dojít tak se odhlásí. Případně se vymluví že tam né, tam taky ne, tam taky ne, to je pak těžké. Dá se všude, jen chtít....
Já bych přijel. Rád bych se díval. Popřípadě bych se rád přidal,ale to je na domluvě
Já očas honím u pískáče mezi Grygovem a Majetínem a když jsem na kole tak po cestě z Dubu nad Moravou do Majetína kolem lesa Království v turistickém přístřešku