Tvl, kdyz ctu prispevek autora a jeho odpovedi, tak se ani ty tvy zene nedivim. Ji stacis jeden curak, co ho ma doma, protoze tohle mit jeste v posteli dvakrat, tak se z ni stane svetice. Kamo, ty bud rad, ze ti jeste nezdrhla
Škoda že ti můj pravdivý komentář vadí a nutně mě musels nahlásit, stejně jako očividně x dalších. Nenuť ženu do něčeho, co se jí nelíbí, hotovo.
Nezapomrń nahlasit.
El post ha sido borrado.
Chovat se dál jak se chováš. Sbalí kufry a bude mít zájem o cizí péro razdva.😀😀😀😀😀
Proc se namahate solidne odpovidat, kdyz si dela " kašparky"
ja sem chovám normálne ..ona ma miluje to ze kdy by šukal cidzi mužem tak určite by neuťekla ..
Jsi nemocny. .
Teba nič dotoho..............
El post ha sido borrado.
Proč by sem byl nemocný..?
El post ha sido borrado.
Protože ji chceš natlačit do něčeho, co ONA nechce.
Vykašli se na to.
Vykašli se na to.
El post ha sido borrado.
natlačiť nechci ..ale už sme meli trojku ..a netlačil sem ji ..nato ..ona žíkala předtím ze mam malího čuráka ..do dnes to žíká ..že kdyz mám erekcii tak ôk ale kdiž my nestojí tak ..že mám skrývať ..raz sme mali trojku ..ale to jenom 10 minút vikúzila a šukal ji zozadu..kolega ..to sme meli alkohol ..hodne.. ja sem se ji ptal ..že jestli chce 3ku tak žikala nechce ..ja sám nevim čo chce ....ale kdyz ji šukám tak zikala ze ..má predstavu ze ji šuká cidzi .muž ........dnes sem ji ukázal video kde muz honí čuráka veľkého..jestli se ji líbí .a žikala že ano ..tak ona kukala na videa jako honí muž a drázdil sem ji klitoris ...ja sem ji žekl že, aby myslela nato ze ji ten chlap šuká ...kdyz sem ji dráždil klitoris ..a krásne se udelala ..žikala že myslela nato ze ji šuká ten chlap ..proto mela také silné orgazmus ...
(editado)
Komentář, který jste napsal/a do fóra 456666, porušuje pravidla našich stránek a byl odstraněn.
Důvod: Urážení nebo napadání
Když už máš tuhle prosím i rozbor čím sem napadal
Důvod: Urážení nebo napadání
Když už máš tuhle prosím i rozbor čím sem napadal
Že s ním ztracíš cas.
To vypadá, že se nám vrátil Péťa Sojkata 😆😆
Škoda že tu svou Vymiškovanou roli moc bere osobně .
Zajímavé v té původní historce to byl bratranec, co si na ni vypustil aby ji ošukal, když jste se opili. Neměl by sis to pamatovat, když to byl tvůj první zážitek, jak před tebou někdo šuká tvojí ženu?
Jo to byl môj bratranec šukal ženu ale 10 min a pak stríkal žene do kundy ...a konec ...a pak zase po 4 mesic ..šukal ji mezi prsa to byľa na rýchlo ..asi ..40 sekúnd
A mňa hodne láka aby žena pri sexe myslela ne jeho čurák ..aby myslela ze ji šuká on ..pri orgazme občas myslí nato .a má dosť silné orgazmy
El post ha sido borrado.
Ja to žíkám fakt ..hodne ma láka aby šukal cidzí mužem ..ale jenom šukať nič víc ..ja sem cukold ..
El post ha sido borrado.
Teba nikdo tady nevolal idiot si ty ...bud rád že ty umíš český ale maďarskí ne ..idiot
On žije v Čechách čili nepotřebuje umět maďarsky.
El post ha sido borrado.
Nepochopil.
Takhle ti uteče úplně.
Takhle ti uteče úplně.
Ja sem byl prví chlap jej vsexe ...byľa panna ..
A proč by uteče? Ona ma miluje ..
Když nechce, tak nechce. Dej jí s tím už pokoj, nebo se jí zprotivíš a uteče ti. Divím se, že to už neudělala. Pokud vůbec existuje.
Už zase na fetu s tvyma fantasmagoriema?
Ja sem cukold mne hodne láka aby kukala na cidzí pero..aby mala záujem ..
El post ha sido borrado.
Nápis sz, můžeme pokecat
El post ha sido borrado.

Žena nechce cidzi pero
Ahojte lidi .
Žena nechce cidzi pero ..ani kúkat nechce moc ..ale ja chci aby mala záujem na cidzí čurák.ona žikala že ji stačí môj čurák ale to už je moc kdyz ukážu ji veľké čurák žíká že není to špatné..a nič. Moc ..co mám udleat aby mala záujem o cidzí pero ? Diki za odpoveď.