Karlovarsko kam chodíte honit?

Rád bych se někde na Karlovarsku díval na kluky, jak si honí, mrdaji....chodíte někam na Karlovarsku?

Jesenice u Chebu, nudapláž. Jezdím tam celkem pravidelně, hlavní pláž je slušňácká, ale ty vedlejší ne.
To by mě taky zajímalo. Ale asi jedině ta Jáma a jinak nic :( Škoda.
Kdyby bylo takové místo v okolí Sokolova, tak bych tam pravidelně posílal svého otroka, úplně nahého aby tam byl k dispozici.
To bych taky rád věděl třeba teď hned Chebsko sokolsko proč ne něco vymyslíme
Na holky koukáme radši, ale většinou se moc neukazujou 😀 mě se teda líbí i pěkný ptáky, tak to mám jednodušší…
Ahoj a kam chodíš ? Rad bych tě pozoroval ja rad jezdím na Jamu na nudy pláž a taky řád chodím honit do přírody hodně do lesa a chodím jen tak nahý po lese blízko lidi nebo honím a lichotí mi když jde někdo okolo a začne honit taky ať muž nebo žena ja ho nebo ji vidim v dálce jak se diva dělám ze ho nevidím ale vim oni nebo o něm. Rad bych se podíval na tebe jak si to děláš napiš můžeš mi napsat soukromou zprávu kam chodíš a kdy tam budeš ja ti napíšu kam přesně chodím ja na oplátku
Ahoj, jáma je fajn, chodíš tam teď nebo někam v okolí? Rád bych se díval a pohonil při tom, když se budeš po okolí procházet obnažený.
Kluksbrichem
Kluksbrichem Inactivo hace 4 mes
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ahoj, co je Jáma? Nebo spíš kde.
Místní zatopený lom kde se choti koupat na jednu stranu v plavkách a půlka je naturistická pláž a na druhou stranu chodí rybáři
No jo, ale kde to přesně je? U jaké vesnice nebo města. Neznám to tam, ale klidně bych rád někdy navštívil.
V Karlových Varech u vesničky Otovice
Ahoj. Můžu se podívat jak si to děláš?
A ty chodíš někam ja bych se i podíval *2*