Piercing v penisu

Vše o něm

Ahoj, může někdo poreferovat o piercingu penisu? chci si nechat píchnout Prince Albert a rád bych se dopracoval ke kruhu o zhruba takhle velkém průměru: http://www.anchor-piercing.cz/ cz/produkt/ocelovy-kruh.html#2 1106318

Má tu někdo něco podobného a může mi říct jaké je to při sexu? Zda to nepřekáží a jak to vnímá protějšek? Díky
Zdar chlape před lety jsi na diskusi řešil piercing penisu, pořídil sis ho?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Zdar taky mám apu, do sauny nesundávám není s tím žádný problém... spíše někdy když nechci aby to bylo vidět nasadím tyčku s minimální kuličkou..
Taky jsem nevyndával svého PA z kovu a sauna byla příjemná.
v sauně není problém ani s CHO kruhem 15x3mm. nijak se to nepříjemně nerozpaluje.
Piercing nevyndavám nikdy. Mám apu z titanu a i v sauně je to úplně v pohodě.
Já si píchal sám skoro všechny druhy piercingů, někdy to rozepíšu
Začal jsem špendlíkem a propíchnout kůži na předkožce. Teprve u toho jsem poznal, že je rozdíl mezi špendlíkem, který je tupý a chirurgickou nabroušenou jehlou stejného průměru. Špendlík je tupý nástroj, jehlou to projede krásně a bez natrhnutí tkáně. On ji jemně rozřízne. Takže předkožka a pak i uzdička jsou nejméně bolestivá místa. Pokud chcete v otvoru nosit i šperk, začíná se malým průměrem, od 1,6 až 2mm. Uzdička se ráda nechá roztáhnout nebo i škubnout, takže podle toho co zamýšlíte si naměřte kde chcete mít otvor. Pak jsem zkoušel okraj žaludu u výstupu močové trubice. Opět málo bolestivé místo. Obdobně po spodní části penisu až ke kulkám. Neuvádím odborné označení, to je spíš pro znalce. Obstojně se píchá, neřekl bych ani že je bolestivé a dobře vypadá Prince Albert, tady s názvem dělám vyjímku. Je to moje oblíbené. Dá se roztáhnout na solidní průměr, mám 10mm, ale viděl jsem i díru 15mm. To už je darda. Nejbolestivější a náročné na hojení bylo propíchnutí horizontálně celého žaludu skrz močovou trubici.
Pokud po propíchnutí nedáte šperk nebo jej po pár dnech vyndáte, tkáň se zatáhne a rychle se vše zhojí.
Co je na tomto způsobu zajímavé? Ten adrenalin před vpichem, pak šperk funguje několik měsíců jako zesilovač doteků. Stačí jen lehce se ho dotýkat a vydráždí vás to k vrcholu. Své si užijete i při roztahování pro větší průměr, zavěšování závaží na šperky. Při masturbaci nebo souloži samozřejmě cítíte také daleko víc vjemů.
Není to pro každého. Komu dělá dobře trocha bolesti nebo adrenalinu, ten si to vychutná.
K otázce krvácivosti. Někdy ani kapka, někdy stříkanec na metr daleko. Je dobré si místo prosvítit zda netrefíte cévku. Někdy se dá místo stáhnout kleštičkami k tomu prodávanými.
Doporučuju po propíchnutí dát hned šperk, místo obložit něčím savým, kapesníček a dva dny spát v přiléhavém prádle. Kapesníček měnit, šperk nevyndávat.
Jako dezinfekci většinou studia doporučují solný roztok oplachování nebo ponoření 3x denně. Pro mne vždy dostatečné.
Piercing do žaludu bych si v žádném případě nedal, ale taky jsem si propíchl uzdičku, před mnoha lety. Udivilo mně, že to vůbec nebolelo! Cítil jsem jen štípnutí, ale o bolesti nemohla být ani řeč. Hojení pak bylo naprosto bez problémů. Nosím v uzdičce tzv. činku, t.j. dvě kuličky o průměru asi 3mm spojené tyčinkou o délce necelý 1cm. Při sexu to je super, partnerka si to velmi pochvaluje, a mně to je také příjemné. Nenosím ji ale nepřetržitě, protože při dlouhodobém nošení si na to zvyknu tak, že to přestávám vnímat. Takže střídám několik týdnů "s" a několik týdnů "bez", a nemá to chybu.
Za sebe doporučuju, pokud máš jakýkoliv dotaz ozvi se... rcon@centrum.cz
Já si s ním taky užil a užívám dost vzrušení. Od propichování, rozšiřování, až po použití.
Mám PA 5 měsíců, a přes určité porodní bolesti toho rozhodně nelituju. Sex s ním je podstatně vzrušivější, pokud jsem ho musel z nějakého důvodu vyndat, stimulace byla podstatně slabší. Chce to trošku vychytat zásun. Pokud nemáš obřízku stejně jako já, musíš zvolit kroužky s měnšími průměry kruhu. Obecně každý rozměr a tvar má svoje pro a proti, musím říct že jsem si koupil dost piercingů než jsem našel pro mne ten vhodný.

Pro ženu to až zas takový terno není, ale líbí se ji jak to vypadá. Pro muže je to vzrušivější - v určitých polohách více, či méně. Dalo by se o tom psát hodně, kdyžtak napiš do zpráv.
ahoj, záleží jak máš velkýho. kamarádka si stěžovala, že ji to při dotazu tlačí, ale to jsem měl kroužek s kuličkou velkou 10mm. chce to doladit podle partnerky...
Ahoj. Uvažuji si ho take nechat píchnout. Chtěl bych se zeptat jak je to bolestivé a jak moc to krvácí? Jak dlouho trvá hojení? Po jaké době je možný sex? Je nejaký problém při močení, když pominu rozstřikování o šperk. Dík za odpovědi Petr.
mam PA a jedina jeho funkce je ozdoba. Prakticky je spise prekazkou, z hygienickeho hlediska velmi narocne a malo ktera zena ho opravdu fyzicky citi tak, aby to pro ni bylo lepsi. Spise si stezuji, ze to je neprijemny, a taky na bolest, kdyz to muze byt i velikosti meho penisu. Po chvili zacina bolet i me a nakonec to konci tak, ze ho na sex a masturbaci radsi sundavam.
to teda nechápu, co je na PA hygienicky náročného??? a nositele to vůbec nebolí, máš asi nějaký problém...
Pocit nepohodlia som mal, len keď bol piercing malého priemeru. Teraz mám 8mm, už to sedí a je to príjemné pre oboch pri sexe (až na tie zuby).
A co taková apadravya? Ta by udělala tobě i partnerce ještě větší radost ;-)
no, nejsem chlap, ale vytáhnout na mě někdo něco takového tak okamžitě vycouvám a už by mě asi nikdy neviděl. Takže doporučuju než uděláš něco takového si zjistit, jestli to rozdýchá tvoje partnerka...
Je to príjemné a dráždivé až na zuby partneky. Prajem veľa zdaru.
cinká o zuby? :D
nepamatuji si, že by mi piercing u partnera vadil při DT... spíš je to větší zábava :) ale je to už xlet a tak moje paměť může býti chrabrá