Co vas vzrusuje na ženskejch?

Ja mám nejradši holky v černých leginách, z toho nemůžu pustit oči. Když má holka úplně obyč postavu a na sobě legíny to je prostě TOP

Vzhledem k trendu, který tu je "večer dobrá do postele, ráno kopnout do prdele". Jde jen o to, aby splnila představu toho kterého soudruha ..
Takze neco ve stylu, "neni moc pekna tak ji aspon opicham"🙂
Velký přírodní kozy v bílé pánské košili
Převézt to do zdejší platformy, že umí komunikovat :-)) Legíny jsou super *114*
Po fyzickej stránke je to zadok a stehná, menšie prsia, ideálne skokanské mostíky alebo hrušky. Pre zadok a stehná to mám rád v niekoľkých kombináciách, jedna z nich je štíhle nohy a guľatá ritka (P-profile ass), ale aj iné, závisî od typu postavy, v type postavy nie som vyhranený. Ale tiež u mňa platí, že ak má "nevalný" intelekt, nezachráni to už nič z toho, čo som písal.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Hezké lýtka a zadek. To je první na co se dívám. Jak má moc hubené lýtka nebo nějak opuchlé tak mi většinou nepřijde přitažlivý ani zbytek.
Když má hodně velkou chuť na sexík a dovede si ho užít plným tělem! To vzruší i toho ,co nestojí!!*265**153*
Jsem hornak. Prsa a bradavky se mnou dělají divy.
Hlavně aby to byla žena a ne nějaký novodobý mix
Co má v hlavě. Jinak vzhled neřeším
.....je fakt že když má v hlavě vymeteno, tak je to jen hoňka o cizí frndu
Pro me je top - stihla, mensi prsa, smyslny pohled, vlasy na mikado a prijemne chovani. Pokud by mela jeste vetsi stydke pysky, tak uz neni co dodat 😍
Jj, velky pysky nejsou nikdy na skodu. Taky mam rad kdyz to tam uplne leze ven
Me vzrušují milfky , velky prsa a těhulky
Prdelka, chlupata kundicka, pradlo, samodrzky, sexy pohled.
V mém věku mě nejvíc vzrušuje, když sama od sebe uklízí, vaří, pere atd.
Kdysi mě vzrušovala prdelka, kozy, šíje, vlasy, bříško apod. To už mě omrzelo. *22*
pro mě jednoznačně prdelka . A že jsem jich už viděl spousty