Někdy plánuju jít na ty jejich GB akce se slečnami, ale nevím jak to probíhá a jaký je nátlak... Tak třeba někdy.
Odehrává se to v malém kině. Dostaneš skrabosku a jdeš na věc. Čekáš ve frontě až na Tebe přijde řada. Většinou je před Tebou tak 5 chlapů. Točí se to, proto masky na obličej. Tohle není napoprvé co chceš. Zajdi, když na stránky napíši, že je přítomna žena či pár. Když dorazíš v pátek či v sobotu kolem 19cte, skoro jistě něco zažiješ. Nikdo se na nic nepta a jde se rovnou na věc.
Možná blbá otázka, ale co se nosí uvnitř klubu? Normální oblečení nebo jen spodní prádlo nebo? A kam se to točí? Jinak díky za tip
(editado)
Není blbá. Normální oblečení, bundu či tašku může člověk nechat při příchodu u obsluhy v šatně. Můžeš klidně chodit nahý, ale to se stává jen občas. Kam videa Produkce dává netuším, ale kluci na baru to ví.
Byl jsem tam, ale nic moc. Samí chlapi a když se tam objeví nějaká holka, je to hned boj. Žádný klídek.
Jde o načasování. Když je to nahlášena dáma, tak to je frmol, ale většina žen je náhodně přítomna a tak, než to zveřejní na www, se stane, že jsou tam 3,4 lidi a klid. Kamagra určitě byla v prodeji, jak je to nyní netuším.
Nevis, jestli se tam da koupit kamagra?
podle me tam maji kamagra oral jelly kupoval jsem ji tam
Neda, zkoušel jsem to a řekl ře je u nas neschvalená tak to neprodavaj
Asi záleží, kdy tam jdeš. Když jsem tam byl, tak se tam toho zas až tak moc nedělo, ale věřím, že jindy to může být lepší (asi hlavně když jsou tam mrdací akce). Asi nejlepší je, když to zjistíš sám, prostě tam zajdi a klidně jenom nasaj atmosféru a pak prostě uvidíš podle toho, co se tam bude dít. To na začátek úplně stačí
O ničem ! Pár tlustejch ženských sedí na baru ,nebo se valí ve vířivce a chlapy kterých je tam přetlak chodí sem a tam.. Občas k něčemu dojde ale to musíš mít štěstí.
Nemyslíš spíš Lublaňskou?
Nepleteš ty si náhodou kluby?V Sabinovce vířivku nemají.
Aha tak to se omlouvám. Spletl jsem si ulice. .Ale vím že to byl nějaký název polského města. Dlouho jsem tam nebyl a tak jsem se spletl. Tenhle klub neznám a teď už nejsem si příspěvek přečetl pořádně .. Proč je místnost v kategorii swingers kluby 😂😂😂
(editado)
Polského města 🤦🤣
.
.
V Sabinovce je virivka??
co ja vim tak tam nic takoveho neni ani jsem tam nevidel zadne tluste zeny na baru
Tak to tam radši nechodit, když nemám prvotřídní štíhlou postavu?
Aha, takže by tam měly chodit jen krásné, štíhlé, mladé, spanilé s cudným výrazem a malým ďáblem v oku, aby si pánové mohli konečně pořádně štrejchnout.... My staré obtloustlé škaredé bréci tak leda do necek ve sklepě doma
Vy jste nádherná žena.
Vzdyt mas krasnou postavu :)
Tam najdete ten nejlepší zážitek..
To tak klidně můžeš jít záleží co chceš dělat

Sabinovka napoprvé
Ahoj, kdo má zkušenosti jak to chodí v klubu, když se jde poprvé. Děkuji.