Ovisi od saune do saune ali moze se skroz skinut i sjest na rucnik ne znaci da trazi seks odma meni je skroz normalno da se bude potpuno gol u sauni, kao na fkk plazama
Cim se picka pokaze neugodnosti sljede
Pokazes picku znaci nesto zelis...
Pokazes picku znaci nesto zelis...
Cim se postavite na taj nacin mozete ocekivati da vam onaj koji gleda ono ka slucajno pokaze svoju dignutu kurcinu i da zapocne razgovor koji vodi znate vec cemu
Mislim da ce ih taj prizor zainteresirati a mozda i bude dignutih ku...
ok..nije nam cilj nekog izazvat nego slučajni da zauzme malo tako luđu pozu. znači bolje ne? ne bi htjeli neugodnosti
Nema tu neugidnosti. Sta si mislio da ce se dogoditi ako im slucajno pokaze picku

sauna - iskustva
Žena i ja nismo sad za druženje u 3 ili swing druženja. Volimo nekim igricama eto malo začiniti sex. Bili nedavno u sauni u tuhelju i skužili da ima određen broj muškaraca ili dečkiju koji dođu, ono, u razgledavanje baš. Pala nam na pamet ideja da kad iduću puta idemo da ona pred tako nekim u parnoj sauni kad smo, sjedne i raširi noge..ono kao slučajno da nezgodno sjedne. koliko je tako nešto uopće ok i pametno? Ne da sada raširi noge i gleda tu osobu nego ono kao slučajno da sjedne tako. koje reakcije možemo očekivati? pliz pomoć. znam čini se banalno ali evo savjet..pomoć