Ze jsem nekdo nachytal nebo mel v klidu moznost pozorovat, to uz jsem parkrat zazil. Vzdy to bylo vzrusujici. A jedna vtipna historka byla, kdyz jsem jen na kole v lese ve sjezdu a zarohem to skoro naboural do paru kdy ji borec zrovna sukal zezadu. Musel jsem zastavit na nulu, skoro jsem spadnul a pak se rozjizdet. Borec nemel skoro cas ho z ni ani vytahnout :-D
Ja jednou u lesa z auta videl jak slecna vzadu v Kodiaqu ojizdi hezky borce na kone. Zastavil jsem a koukal na ne ze sveho okna. Meli zatmavene zadni okna, ale stejne tam bylo videt a slecna pokracovala. Asi ji to vyrajcovalo a jezdila tak tvrde, ze se opravdu hodne houpalo cele auto. Bylo to strasne vzrusujici a trvalo to par minut. Pak jen muz prelezl dopredu a rychle odjeli. Ale skvely zazitek u D1 119km:)
To je aspon historka
Ty jsi byl potom kazišuk!!
Ano, rika se nam tak :-)
Neláká. .
A me zase docela dost:)
Hledej dogging......
Co to je? Nechapu napises mi to?
Dogging je v překladu pronásledování a název úchylky nebo záliby ve vyhledávání a navštěvování míst kde se něco děje. A to něco je sex, který tam provozují milovníci public sexu.
Tak se říká obecně této zálibě se ukazovat
Dekuji za rozsireni obzoru…

Vidět nebo být viděn při sexu
Láká vás představa, že třeba někoho vidíte v autě jak si to rozdává nebo případně vám nevadí být tak to viděni v páru? Co si o tom myslíte?