Ještě tu nepadla odpověď na to jak to ovlivní chuť? 
Poměrně zásadně nad tím uvažuji, děti mám s manželkou 3, je mi 32 a přišel rozvod. Pokud někdy bude nová partnerka, další děti nechci. Hlavně kvůli dětem co už mám, a přeci jen je to buď guma nebo risk.
Poměrně zásadně nad tím uvažuji, děti mám s manželkou 3, je mi 32 a přišel rozvod. Pokud někdy bude nová partnerka, další děti nechci. Hlavně kvůli dětem co už mám, a přeci jen je to buď guma nebo risk.
Rozhodne to neovlyvni chut negativne… Ja to mam spis pozitivne - proste o problem min, na ktery se nemusim vubec soustredit, nemusim to resit, jen si to se zenou uzivam :)
Zeptám se ženy, jestli jí chutnám jinak :-)
Moje chuť na sex se rozhodně nezhoršila
Moje chuť na sex se rozhodně nezhoršila
Chuť to rozhodně neovlivní. Mám od 40 a žádnou změnu na chuti nepozoruji
Tak to jsem rád, uvažuji totiž o tom už delší dobu.
K zákroku jsme se s manželkou rozhodli před několika lety, protože nesměla že zdravotních důvodů užívat HA. Děti už byly dospělé a další jsme neplánovali. Litujeme, že u nás v ČR nebyla tato možnost a že jsem to neabsolvoval daleko dříve. Zákrok proběhl na soukromé klinice v Olomouci, po zákroku celkem bez problémů a normálně do práce. Užíváme si tu svobodu....
Už to mám za sebou,tak 3 roky ,jsem moc spokojen .
Ja mam vasektomii asi rok a pul za sebou a nemohu si vynachvalit. Po dvoch uzasnych detech idealni antikoncepce … Delali mi to v praze bez skalpelu a bez siti … celkem asi pul hodinova zalezitost, potom jsem v prubodu manzelky bez problemu odesel domu. Stalo to asi 15k
Mam 3 děti 13r,11r,4r Je mi 36let, manželka ma tělísko a i kdyby ho neměla,tak HA, nebo si dávat pozor,šprcka.... ale nikdy neříkám,ze bych si nenašel "nějakou mladší" ikdyz to v plánu nemám,ale tohle me prijde krok zpátky... spíš by měla byt sterilizace u samiček,co rodi děti jen kvuli sociálním dávám a nejsou schopni plně zabezpečit 2-3 děti 🧒🏿🧒🏿🧒🏿🧒🏿🙄
Taky zajimavy nazor. Mam taky tri deti. Ale zadna antikoncepce neni 100%. Sprcka neni ono, po hormonech zena nema chut... Tak vasektomie asi potom jedina moznost. Ikdyz si říkám, jestli tim psychicky neutrpim na atraktivite, jako neplodny...🤔
Jsem cca 20 dní po vasektomii, byl jsem u dr. Wagenknechta. Rozhodně mohu doporučit, super lidský přístup. Jel jsem kvůli němu až do Brandýsa.
Taky o tom uvažuji. Teda žena řekla, že půjdu na šmik šmik. Mám pocit, že se na sebe jen podíváme a jsme hned v očekávání 😆
Tak si mě zkouknul, vše mi vysvětlil a 13.1. v 9:15 se mam stavit. Ale mám mu vzít 11 a půl tisíce
Já mám po už mnoho let . Zákrok v Praze, lokální anestezie. Půl hodiny po zákroku jsem jel domů.
Já teda ne, ale znám jednoho, co jo. A ani nebyla potřeba nějaká speciální péče. Bolest prý úplně minimální. Nejhorší na tom byla ta absence sexu :D. Kéž by do tohoto šli všichni, co se šklebí na ženu, když nechce sex bez kondomu! A povinně.
Snad se jednou přiblížíme zemím, kde je to normální a třeba se sníží i cena za zákrok, ale za ten klid to stojí přece :) ... (Praha 17 tis)
Snad se jednou přiblížíme zemím, kde je to normální a třeba se sníží i cena za zákrok, ale za ten klid to stojí přece :) ... (Praha 17 tis)
Já platil v Brandýse 12. Nástup na příjem v 7, odjížděl jsem ve 12. Samotný zákrok během 10 minut. Absence sexu byla jen čtyři dny, pak se opatrně dá, jde hlavně o ty zašité rány. Jinak pocit při prvním střiku úplně beze změny, toho se není třeba vůbec obávat, do živého / přerušeného chámovodu při ejakulaci nic nejde.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Normálně stříkam, jen v tom ejakulátu nejsou spermie. Ve středu jsem byl po třech měsících na kontrolním spermiogramu a ještě tam jsou, tak za měsíc znova
Ahoj, a zaznamenal jsi v něčem změnu? Chuť, erekce, množství..... Díky
Tak jsem tu vasektomii reklamoval. Představ si, že na pravý straně mám dva chámovody. Patřím prej k 0,1% chlapů s takovou "libovkou"
To množství, není toho tolik, ale co si budem, mě to vyhovuje
Pokud by žena trvala na kondomu jen kvůli těhotenství a v případě vasektomie by ho nevyžadovala, jediné co bych si natáhl by byly kalhoty a šel bych pryč...
Tak zdražilo , já platil 14 k .
Dá se domlivt s lékařem na urologii...není problém napsat diagnózu, uděljí ti vasektomii a na pojišťovnu...
Jen vybrat rozumného lékaře.....Pro něj je to minimum napsání do chorobopisu. (editado)
Jen vybrat rozumného lékaře.....Pro něj je to minimum napsání do chorobopisu. (editado)
Tak může předtím darovat sperma v Německu 1-2x. Němci jsou tak zoufalí ze svoji populační rozmanitosti, že platí (alespoň platili) zlatem za české sperma.
(editado)
Děti máš ? Jsi rozhodnut?
V pohodě , po půlhodině pojedeš domu
(editado)

Vasektomie?
Ahoj všem. Zítra jedu na vstupní prohlídku kvůli vasektomii a doufám, že se rovnou i objednám. Kdo už to má za sebou?