Nikdy mě to nelákalo a lákat nebude , přes jahodové dny nikdy
Já to téma stočím trochu bokem. Provozujete někdo, nebo jste aspoň zkusili sex při menstruaci?
Jako zvládnu to. Ale nejlíp ve sprše protože jak to vidím normálně tak mi to okamžitě sejme libido na nulu a erekce jej v tom sestupu následuje.
S bývalkou běžně.Samozřejmě musela být po ruce sprcha.
Jo většinou to aspoň jednou při menstruaci zvládneme. Nic špatného na tom nevidíme a takových párů bude asi dost
Máme to naprosto stejně
Tak chlapi si vybírají rakev už když je přepadne rýmička 🤣 což teprve když jim chce někdo vysát krev... sranda po ránu.
Hele osobně neznám žádnou ženu, které by se dělalo špatně při vidině své menstruační krve. Prostě jsme na to uzpůsobené od přírody. Vždyť většina chlapů nezvládne ani utřít podělaný zadek své ratolesti. Jo příroda je mocná čarodějka 😍
Hele osobně neznám žádnou ženu, které by se dělalo špatně při vidině své menstruační krve. Prostě jsme na to uzpůsobené od přírody. Vždyť většina chlapů nezvládne ani utřít podělaný zadek své ratolesti. Jo příroda je mocná čarodějka 😍
Tak to teda pr, ja sem mnohdy prave dceri v noci musel prebalovat. Krev mi nevadi, ale nevim jeslti bych asi ale spise nedal lizani pri menstruaci, i kdyz pry takovi chlapi take jsou.
Jak kdy, pokud je umytá tak i líznu, a i kdyby byla jahodová, máš doma co sis vybral a je to rozhodně pro tebe
Slyšel jsem o takovém z Ostravy, co se na to úplně těší a ještě si tím máte čáry na obličej jak Indian 🤣 Asi bude zklamaný až na manželku přijde přechod 😂
tak se rozvede a najde si jinou :D. Nebo mu to prestane fungovat dole drive a ona si najde jineho. Nevim meli sme na zakladce kamosku a vzdy bylo poznat kdy to mela, nebyla to uplne prijemna vune, takova kysela no.
Je fakt, že všichni co s tím znám jsou chlapi 😂 Asi si od puberty zvyknete 😆

Měsíčky
Jak to zvládáte se svou krví?