Obezita chlapa a nechut k sexu

Mám chlapa, kterej za 10 let šíleně přibral. Byl to kluk s malým bříškem, teď je mu 40, jinak je zdravej, ale má obrovský břicho, asi jako Petr Novotný senior. A já furt poslouchám, jak zhubne, ale jenom se to zhoršuje. Pro něj prej je sex ve vztahu nejdůležitější, máme ho dle něj málo - proč asi sakra. Už mi ruply nervy a řekla jsem, že dokud nezhubne, tak sex prostě nebude, už se nemůžu přetvařovat a dělat, že to nevidim. Teď je děsně raněnej, že prej si nemůžu dovolit dávat takový ultimátum. Můžete prosím napsat svůj názor?

Marianna_Milf
Marianna_Milf Inactivo hace 5 mes
Něco za něco. Jasně že I chlap se má starat o sebe. Zdraví, pohodu atd. A být jak sud. Když nechápe ma smůlu.
A to může být rád, že má paní, která by s ním jinak ten sex ještě provozovala.
Je fakt, že věkem to jde nahoru jedna báseň :/
Přeju vám, ať se vše v dobré obrátí ..
Nevidím na tom co jsi udělala nic špatného. Pokud se partner pro tebe nesnaží být atraktivní, kašle na sebe své zdraví a vzhled, je pochopitelné, že tě sex s ním přestane bavit. To platí oboustranně!
Ital_princ
Ital_princ Inactivo hace 5 mes
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tak když žena porodí děti a ztloustne tak je to přirozený proces. Když je chlap nechutný hnusák co se vyžere několik desítek kilo do plusu a s tím si přinese takové zdravotní problémy, že může skončit jako invalidak nebo dokonce udělat z ženy vdovu, když mu to nezvladne pumpa nebo mu rupne cévka...to už je bezohledný hovadizmus
byvale manzel mel 120 kilo za 2 roky se prozral na 180. Vzdy me fascinuje, kdyz ctu jak nekdo ma 300 kilo ten clovek se sprominutim ani sam nevy.. nekdo mu ale to jidlo musi preci davat ne?
Ano ono obcas k tomu ma i vliv napr sedave zamestnani ja jako IT prave musim chodit do posilky abych mel nejaky pohyb, kdyz furt sedim v praci.
A jak říkal Ricky Gervais.....člověka do toho nikdo nenutí a není to ze dne na den. Že se člověk ráno probudí a "ty vole co to kurva je" a vidí se najednou jako tlusté prase. Tohle vyžírání je dlouhodobý proces kdy si ten člověk říká "šak v pohodě, ne?"
Ital_princ
Ital_princ Inactivo hace 5 mes
Marianna_Milf
Marianna_Milf Inactivo hace 5 mes
ono za to ale obcas muzete i vy zeny si nas vykrmujete :D. nekde sem cetl je-li chlap spokojeny ve vztahu tak pribere. Nastesti ja pribral za 13 jen 10 kilo. Musi chtit sam. Ja se snazil aby byvala zhubla hodinky chtre sme ji kupoval ze budeme davat soutez kdo vice nachodi kroku, krabickovou dietu, ale kdy si vecer dala na to zmrzlinu tak sem to vzdal. Finalne sem ji rekl, kdyz sem ji pozadal o ruku, kyz sme startovali z Londyna v letadle, ze si ji vemu, ale mam 2 podminky jedna z nich byla ze musi trosku zapracovat na svem zdravi. Ne nevyslo to. Ja sem chtel lehce zhubnout trvalo mi to nejakou dobu ale ted chodim do posilky , kalhoty i spodni pradlo mi je uz velke :D.
Nápady s pozitivní motivací to ti tu uvádí jiní nejsou špatné. Ale musíš mu nejdříve ukázat, že to má smysl. Takže zjisti to všechno by chtěl v sexu vyzkoušet, vytipuj nějaké věci co pro tebe bude nenáročné a jednoduché splnit a dej mu nějaký jednoduchý "ceník" - typu:

- stáhni obvod pasu co ti naměřím o 1cm a nechám si postříkat obličej,
- o 5 cm a vyjdu s tím i na ulici, ale jen s odpadky k popelnici.
Správné řešení.Jina možnost nezabírá tak se musí tvrdě.
Ultimáta většinou způsobí bezvýslednou zatvrzelost. Nejlepší je vždy pozitivní motivace. Např. Hra zhubneš kilo a odměnou je sex až do rozumné váhy a pod. Nemusí dřít hodiny ve fitku. Stačí málo, 30 minut denně si najde každý. Nejspíše z něho atlet nebude ale udržovat pravidelnost v pohybu vždy jen prospěje.
Máte na to plné právo. Ano, sex je ve vztahu důležitý, ale taky vzájemná komunikace a pochopení. Kdyby manželka najednou nabrala 40 kilo, taky bych z toho nebyl nadšený, pokud by s tím něco nechtěla dělat. A chápu, že pro partnera to může být náročné, ale je potřeba mu dát jasný úkol. Ale záleží na jeho vůli a chuti to změnit, určitě je dobré ho podporovat v tom hubnutí, klidně z toho udělat nějakou aktivitu. Pomalu měnit některé věci. Více chůze, přidat bílkoviny do každého jídla, trocha silového tréninku. I kdyby dělal něco 10 minut 6x týdně, tak to vychází na 52 hodin tréninku ročně. Takže moje doporučení začít pomalu a podpořit ho v tom, aby se chtěl změnit. Nejlépe, když si najde vnitřní motivaci, že se chce změnit sám pro sebe, taková je nejlepší. Trochu upravit jídelníček a víc chůze. Pak časem přidat cvičení. Pokud před tím nikdy moc necvicil, tak progres může mít nějaké rychlé výsledky a tím pádem ho povzbudit. A jde nám o pozitivní motivaci.
Kolik ma ted? Ja sem o 13: letem vztahu taky 10 kilo pribral ted mam 80 az 82 no. Jednak jestli ma rad pivo to ma svuj vliv, ale ja zacal chodit do posilky a uz po pul roce byl poznat kalhoty i spodni pradlo mi zacina byt velke oblek na me ted uz jen visi :D. Asi sex mu tak nechyby no. Bud se s tim smiris nebo nevera.
Dovolit si to nemůžeš ??🙈
Zajímavý... Podle fotky sakra můžeš.
Ale, me taky po zimě vždycky roste airbag, protože jsem zimní spáč 🤣🤣.

Jestli nechce cvičit, což ani já nechci, tak se dá pupek redukovat účinně i jinak, bez ztráty svalů a s použitím dobrého jídla 🙂.

Mrkni na net co je stav který se nazývá ketóza a jak jí udržet bez práškových diet...
Nebo s lehkou pomocí některých doplňků pro případy kdy nejsem doma.
*3*kolik je pozadovana cilova vaha ? puc mi ho do bazenu 😉
Aby z něj nakonec nebyl utopenec 😆