Jedna z cest je objednat ji na masáž, ani nemusí být ero nebo tantra. Pokud bude chodit pravidelně, po druhé, třetí masáži si na maséra zvykne a ty si budeš doma užívat, až ti bude vyprávět, co spolu dělali.
Napoprvé hned tantru bývá pro některé ženy silné kafe. Ideálně je začít běžnou relaxační masáží pro uvolnění. A pokud není masér nadržený hňup, aby vše hned pokazil, tak klientka bude spokojeně vrnět a těšit se na další pokračování.
To nevim no, zkusit to muzu. Ta moje ale zamitne na 100 procent i klasickou masaz od chlapa 😏
Pokud žena odmítá i běžnou masáž od maséra, tak má nějaký psychický blok a ty velkou smůlu.
Nevim jestli je to primo psychicky blok, proste je az moc verna a vsechno co se tyka ciziho chlapa je pro ni blby. A smulu asi mam no
Pro některé ženy je nevěra prostě nepřípustná, potom je jen na tobě, jak ji to vše nenásilně vysvětlit. Někdy se to, povede, někdy ne. Podívejte se spolu na péčko s podobnou tématikou nebo trojku atd.
To delam, posilam ji i ruzny videa kdyz jsem v praci ale na to taky nadava ze ji to nezajima kdyz uz toho poslu vic. Ale treba pri sexu o tom fantazirujem. To je ale tim ze je nadrzena a chce mi udelat dobre 😁 po sexu uz zase nic
Jak jsem psal, někdy to vyjde, někdy ne.
To uz jsem doma taky zkousel a nechce 😄 je ale pravda ze jsem ji nabizel tantru
Ze mě udělala cuckolda manželka, byl jsem sub, ale nikdy jsem to nechtěl, nesnilo jsem o tom, byl jsem žárlivý. Dnes jsem absolutní cuckold milující svou paní. A jak se to stalo? Dostal jsem od manželky k narozeninám pás cudnosti, nasadila mi ho a řekla " od teď patří jen mě a ty si ho bez mého vědomí ani nevyhoníš". Byl jsem z toho nadšený,moc se mi to líbilo a mé paní také, snad ještě víc jako mě. Po čase mi řekla že jsem od doby kdy jsem v pásu poslušnější, pozornější a hodnější a to se jí moc líbí, ale když mě odemkne je to pryč takže jestli vydržím 14 dnů. Samozřejmě jsem souhlasil a řekl jsem že klidně vydržím i měsíc, že ji moc miluji a pro ni udělám cokoliv a to jí nadchlo a měl jsem po sexu měsíc. Po měsíci rychlí sex, vydržel jsem pár sekund. Takový sex mé paní nestačil, dělal jsem ji několikrát týdně pusou a pomůckami, ale bylo to pro ni stále malo. Po nějaké době přišla s tim že chce pořádně ošukat, ale já jsem hotový dřív než začneme a navíc jsem potom zase neposlušný. Ano s tím jsem souhlasil. Za dva dny u nás byl milenec a já jen koukal, znali se už několik měsíců, představila mi ho a řekla že ji můžu potom vylízat a to je vše co mi od teď povolí. Tehdy jsem odmítl ale ne na dlouho.
Smutný příběh. .
Tak ať to nikomu neříká a dělá z tebe parohače. Normální stav, jste svoji a když půjde na rande tak jí děj peníze a nebo počkej v hospodě či v dílně. On bude mít adrenalin a ude víc cákat a ty jí pak můžeš lízat až ti zavolá na mobil. Na venek budete normální rodina což je stravitelné pro sousedy a doma budete šťastní
Hm já to mám naopak. Já ne subina ale ani výhradně ve vedení hledám něco, čemu by nevadilo když bude i jinej... Nó nenalezeno takže ti můžu říct jedno: tohle by byl můj sen 😂
Tak to hledáš na špatném místě. Je jich spousta co by tě brali všema deseti. Jestli se jim dá ovšem věřit.
Moje se zamilovala sama a tak to nějak vzniklo. Fungovalo to napřed jako zvědavost až to šlo přes deset let
Já právě hledám cestu, jak manželku tak nějak nastavit, aby ztratila zábrany a našla si legálniho přítele..
A co o tom na rovinu mluvit? O představách a tak?
Už jsme na to téma mluvili. JaKo v tom smyslu, že pokud nastane příležitost, že to má využít, že má muj souhlas a tak..
Je to dlouhá postupná cesta. Vím o čem mluvím a mám v tomto hodně zkušeností. Když žena najde pochopení může se z toho stát opravdu zajímavý a pevný vztah. Jsme spolu 17 let a máme opravdu velmi hezký vztah. A právě okořeněný tímto. Trvalo než to pochopila, začínalo se pomalu. Dnes je to občasná aktivita, která náš vztah vždy posune dál a já zažívám něco, co nejde ani popsat. Je ovšem důležité, aby žena neblbla věděla, že je to hra a toto přesně má moje žena srovnané. Jeden večer drží jinému a druhý den v podstatě neví jeho jméno. Musí to umět oddělit a jedině tak to může fungovat. Navíc moje manželka je přesně ten typ ženy, která by byla vždy věrná. Pochopila ale mě a ví, že to je vše prostě jenom naše hra. Navenek by to do ní nikdo neřekl, držíme to mimo okolí. Asi by spoustu lidí koukalo, co jsme zažili a v tom to právě je. Ať si každý doma dělá co chce, když to oběma vyhovuje. Ale občas si řeknu, kdyby jste tvl věděli :). Když třeba její tatínek říká jakou má holčičku a já si ji vybavím jak pár dnů před tím do ní busil chlap na zadní sedačce auta 🙂
Ja to doma zkousim uz asi 3 roky ale marne. Proste o tom nechce ani slyset. Ze ji prej jinej chlap nezajima. Zr zacatku to vubec nechapala a byla z toho vyrizena, jak pry tohle muzu chtit, ze ji nemiluju atd. Po case si na to moje premlouvani zvykla ale nepujde do toho. Budu se stim muset smirit. Urcite ji ale kvuli tomu ze mam divny choutky nenecham.
Krásně napsáno. Trošku závidím. Že se mi to líbí jsem sám zjistil teprve nedávno. Ženu zatím jen opatrně naťukávám, ale zatím nic. Nejvíc mě asi nejvíc vzrušuje že bych byl u toho, pomáhal jim, ještě navíc třeba v dámském. To ponížení, žárlivost, závist a vzrušení v jednom je něco nezkutecneho.
Super. Závidím ti. ❤️
Super napsané 🙂💪velmi vám to přeji.
Tak to je dobrý začátek

Cuckolding - parohačství
Cuckolding z pohledu submisiva?