Osobně mi více vadí. Baba má v profilovce kundu nebo kozy, třeba do inzerátu ji s odpovědí pošlu fotku péra a přijde mi odpověď ve stylu, že není ornitoložka. Takže je v pohodě, že ona má v profilové kundu, ale už není v pohodě když já ji pošlu péro. Nechápu, dokáže mi tohle někdo vysvětlit?
To poslední co mě na těchto stránkách zajímá je být "cudná" či názor ostatních na fotky intimních partií. Jsem tu většinou když mám chuť být za rajdu, za něco, co v normálním světě nelze a ani nechci.
Já bych zatim asi nic hlubšího nehledala, prostě ten (ta), co si myslí, že nemá úplně top obličej, ukáže něco jinýho.... 😅
Všeobecně mě vadí obrázky jakýchkoli intimních partií. I když chápu, že jsme kde jsme. Ono když si někde v čekárně nebo u kafe otevřete amatéry, tak fakt je trapný, když na vás bafne zrovna tohle....
V téhle formě je to pro mě vulgární a trapné.
Jinak proti nahotě, genitaliim a tak nic nemám.
V téhle formě je to pro mě vulgární a trapné.
Jinak proti nahotě, genitaliim a tak nic nemám.
Souhlasím, tento trapas otevřít na veřejnosti tuhle stránku mám za sebou😆
a proč muži dávají na profilovku ptáka? Třeba to taky nechci vidět?😂 Ne a jestli vážně tak občas některé fotky je šok!😱
Víš čím to je? tvrdím to už několik let, muži si učí ženy na své nasazení.. normalizují nasazení, podvádět manžela? proč ne, muži podvádí manželky... Muži ukazují penis, proč ne, ženy ukazují vagíny, dát si několik borců najednou , vzrušuje tě to? dobře.. zdrž se slova děvka, přeci si nad tím honíš a sám to střídáš a hledáš..
Beru vyjádření tak, děláš to ty, tak dobře, budu to dělat i já když ti to příjde normální u tebe ale jsem zvědavá na to, až si muži budou chtít vybírat ženy pro život, na co budou sázet když si myslí, že vše co prezentují je v pohodě.
Beru vyjádření tak, děláš to ty, tak dobře, budu to dělat i já když ti to příjde normální u tebe ale jsem zvědavá na to, až si muži budou chtít vybírat ženy pro život, na co budou sázet když si myslí, že vše co prezentují je v pohodě.
Ber to jako když přijdeš do masný. Taky si vybiráš očima jaký kousek masa koupíš. Pokud nejsi masař tak tedy do zeleniny. Někdo holt květák, jiný broskev atd. 😉
Asi by se dalo říct, že právě podle toho se snadno pozná muž který se tu vydává za ženu.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Co je proboha na kundě špatnýho? Asi si pleteš server. Zkus třeba rodinka.cz emimino.cz tam tě roztažený kundy nebudou frustrovat. Tady jsi asi špatně
Třeba že je to totálně nevkusný? Samozřejmě primitivní jedince bude fake profil z kundou na fotce vzrušovat..
Jediné co je tady špatného je tvé chápání psaného textu :)
Víc asi nemám potřebu reagovat
Víc asi nemám potřebu reagovat
Ano. To je velmi dobrý nápad. 👍
Ahoj, podezírám Tě, že jsi žena. 😀😀
Dlouhé, souvislé věty, bez hrubek.
Žádné výkriky, že rozcapené přirození na erotický web patří. 😀😀
Dlouhé, souvislé věty, bez hrubek.
Žádné výkriky, že rozcapené přirození na erotický web patří. 😀😀
Historicky první fake ženy vydávající se za muže. Tajné služby i investigativní novináři spekulují, že za tímto profilem stojí hrdinka boje za seznamování a reprodukci. Tato neznámá se snaží amatérkám vnuknout naději, že relativně normální muži ještě existují 😂
Nesmysl. Chodila jsem sem rok jako chlap a dokonce psala blogy.
Důvodem byla sázka. Ženská dostane chlapa na schůzku tady i jako chlap. Když jsem sázku vyhrála za 3 měsíce, bavily mě moralistické kecy na blogu a poučování. Jak neschopný jsem kkt a že nevím nic o problémech, které tu chudinky červené prožívají.
Důvodem byla sázka. Ženská dostane chlapa na schůzku tady i jako chlap. Když jsem sázku vyhrála za 3 měsíce, bavily mě moralistické kecy na blogu a poučování. Jak neschopný jsem kkt a že nevím nic o problémech, které tu chudinky červené prožívají.
Můj komentář byl nadsázka. Ovšem tom že tu ženská schovaná za chlapa urve chlapa na schůzku nepochybuju, on ho tu klidně urve i chlap s modrým 😉. Muži z amatérů jsou obvykle zoufalci.
Ahoj, je to dost možný. Jak říkám, jediné co je na té fotce real je můj obličej 🫢
Myslím že si myslí že chlapy chtějí jen kundu ale nechápou že každému se líbí něco jiného například u mě je nejdůležitější obličej
Že ve své obličej nemáš.
No osobně si myslím že tyto profily kde je jako první rozcapená kunda nejsou holčičí profily. Většinou jsou majitelem chlap a baví se jak dementi píšou a žadoní o přízeň. Fotky jsou buď stažené z netu nebo od ex, ta vevětšině případů ani netuší kde její fotky jsou.
Nesouhlasím. Kdysi jsem dělala statistiku zpráv podle druhu profilovky a kunda byla druhá. Nejvíc přitahuje pozornost sexy profilovka v pradelku, potom kunda, neutralní jako mám teď a nejméně univerzální červená panenka.
Že má červená kundu, zadek nebo kozy, neznamená, že je chlap. (editado)
Že má červená kundu, zadek nebo kozy, neznamená, že je chlap. (editado)
Tak já ženská jsem a taky jsem takový profilky měla... Víš když tam budeš mít oko tak s tebou nikdo nepokecá

Problém s profilovkou u žen
Zdravíčko,
Už delší dobu mě to zajímá a dnes nastal ten den se zeptat žen, co vás "nutí" dát si jako profilovou fotku roztaženou vagínu tak, že jde vidět vlastně, já vlastně ani nevím co jde vidět.
Z pohledu muže je to to poslední, co chci vidět, co mě vlastně nutí tu ženu oslovit - je to prostě lov toho, že ukáže to co se neukazuje na potkání.
Co je tedy ten důvod takové profilovky? U chlapů to chápu, jsou to nadržení dementi. Ale ženy byly vždycky víc cudné :)
Potřebuju aspoň pár odpovědí, jinak mi to nedá spát. A já potřebuju spát, musím pak do práce 🫢