Blok

Pár krát sa mi stalo, že keď som hneď neodpísala, a bolo jedno či tu som alebo nie, chlap ma zablokoval. Len by ma zaujímalo čo vás chlapov k tomu vedie? Najprv strašne vypisujete a potom blok. Mne keď sa nechce s niekým komunikovať tak jednoducho neodpíšem… Zaujíma ma myslenie iných ľudí, nič iné za tým nie je

Mozno len maju dojem ze si chlap za zenskym nickom.
No a aký to bol pocit keď ťa dal chlap do bloku? Bolo to príjemné? Mala si radosť. Cítila si šťastie? Píšeš, že sa ti to stalo iba pár krát a aj napriek tomu, ťa to zasiahlo tak, že si o tom založila tému. Vitaj v chlapskom svete. To, že ty mu neodpíšeš, je pre chlapa rovnaká ignorácia ako keby si mu dala blok. A predstav si, že chlapovi takto neodpíše 9 z 10 žien a tá desiata mu napíše, že nemá záujem. Ale aj tak je vždy lepšie chlapovi napísať rovno Prepáč, nemám záujem než úplná ignorácia. Nie každý chlap tú ignoráciu znesie. Respektíve len po určitú hranicu. Možno si bola práve 150. žena v poradí, ktorá mu neodpísala tak ťa dal do bloku.
Je mi to jedno. Pre mňa je tu každý len nick, ktorý tu dnes je a zajtra byť nemusí. Ako som písala, len ma zaujíma prečo to robia. Pochopila by som keby že som vulgárna, vynadám mu do kkt, ale to ja nerobím. A vlastne tomu už rozumiem… radšej ako by mal byť odmietnutý, dá blok
Po prvé nemôžeš napísať, že je mi to jedno, keď tu o tom zakladáš tému. To sa vylučuje. Ak by ti to bolo jedno ani sa nad tým nepozastavíš. A po druhé, chápeš to stále zle. Veď som ti to vysvetlil v mojej prvej odpovedi. To nie je o tom, že RADŠEJ ako by mal byť odmietnutý dá blok. Blok ti dáva kvôli tvojmu chovaniu. Prvá možnosť s chlapom sa budeš baviť normálne, druhá možnosť chlapa slušne odmietneš, tretia možnosť, chlapa odmietneš vulgárne vynadáš mu do kkt. Všetky tieto možnosti sú možnosti, ktoré chlap do určitej miery dokáže spracovať. Ty ale volíš štvrtú možnosť, úplnú ignoráciu, vrchol urážky chlapa. Ver mi, že to je oveľa horšie než keby si mu vynadala do kkt. Tak si ťa blokne.
Mňa vyhodili z miestnosti len že som napísal ....veď je to choré čo tu píšu....🤷🤷nikoho som neurazil stratilo to tu už úplne úroveň aj keď nebola nikdy veľká ale aspoň kus bola
Úplne bežná situácia tu, alebo na internetových "zoznamkách" všeobecne. Veľká časť ľudí sem nechodí za účelom zábavy a zoznámenia, ale len aby pohladili svoje ego a ak sa to nestane tak spanikária a snažia sa nejako asi "vyhrať". Je to také smutnosmiešne, ale netreba si z toho nič robiť a ísť ďalej. Asi to len odráža dnešnú rýchlu dobu a povrchnú komunikáciu.