Posledních pár let vůbec nic, žena je nemocná, tak na to nemá žádnou chuť, tak buď ruka, nebo občas nějaká ta placená holka 🤷.
Já jsem s tou mojí už přes devět let a letos "mi dala" 5x
Tak
, jinak to nejde
Prumerne 1x mesicne, no muze to byt lepsi, ale i horsi...ja za 5 mesicu nic
Jsme spolu 17 let a sex máme tak 3-5x do týdne. Vlastně se u nás děje opak toho co vídám kolem sebe. Pravé rodeo začalo prvním těhotenstvím a manželce se v tu dobu neskutečně zvýšil apetit. Pravda, že při druhém dítěti to bylo ze začátku hodně málo, ale jen než si to všechno sedlo. Většinou si pustíme večer film a po chvíli už jsme v ložnici.
Jen bych chtěl říct, že to jakou chuť má žena na sex dost ovlivňuje chlap samotný. Pokud žena nemá na bedrech celou domácnost, má pak čas a chuť myslet i na něco jiného než jestli nezapomněla něco nakoupit nebo kdy musí dát další pračku, uklidit a navařit.
Jen bych chtěl říct, že to jakou chuť má žena na sex dost ovlivňuje chlap samotný. Pokud žena nemá na bedrech celou domácnost, má pak čas a chuť myslet i na něco jiného než jestli nezapomněla něco nakoupit nebo kdy musí dát další pračku, uklidit a navařit.
Nezbyva nez blahoprat a zavidet...ale tim to neni, kazda je proste jina...
Pokud není nějaký problém, tak každý den, někdy i víckrát. 7 let spolu.
To je zajímavé téma i pro budoucí vztahy ale třeba mě konkrétně by zajímalo, jak to funguje v rámci vztahu a domácnosti, proč někde je to aktivní a někde ne..
Zda spolu partneři spolupracují i v běžném životě, starají se o sebe, dbají na sebe, kolik tam je stresu a zda to třeba neberou jako automatiku, že čekají co bude.
Protože někdo je spolu desítky let a pořád se přitahují a pak opačná strana, kde to není téměř vůbec, určitě tam jsou faktory, co tomu zabraňují.
Zda spolu partneři spolupracují i v běžném životě, starají se o sebe, dbají na sebe, kolik tam je stresu a zda to třeba neberou jako automatiku, že čekají co bude.
Protože někdo je spolu desítky let a pořád se přitahují a pak opačná strana, kde to není téměř vůbec, určitě tam jsou faktory, co tomu zabraňují.
Ale ten stres může také pohřbívat vztahy. I když člověk nemusí lít ani kouřit stes také může dělat hodně a nervpzita.
Jsme spolu 15 let a min.2x tydne a vice. Pak je treba tyden, kdy mame sex i 5x.
Většinou každý den, někdy několikrát - ráno a večer. Ale jsou i dny, kdy vynecháme. Jsme spolu přes 20 let :) Mám hodně podnětů, takže mám i chuť :)
Respekt opravdu...my jsme taky 20let
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
U nas je to ted zhruba jednou za 5-7 tydnu.
Já jednou týdně, manželka občas dvakrát 😀
Hmm, tak to máte dobrý. My to máme bohužel už jen na čůrání:-))
Jsme na tom podobně. Věk a hory prášku a nemocí mě zabraňuje v sexu.
V našem případě to není o zdraví, ale spíš o ztrátě chuti že strany mé ženy.
Tak to je v tom případě nejlepší zajet na chatu, hodit kus masa na rošt, otevřít lahváče, lehnout do lehátka a relaxovat. Kdyby mi to už nefungovalo, tak se na celej sex vyseru.
Jj, taky řešení. Podobně to tak děláme spolu. Jen je to více o aktivním pohybu, výletech apod.
Asi tak 5x do roka..ted treba naposledy v lednu...je to bida, tak.trenuju ruku...
Tak to je škoda. Tohle je stav, kdy by se s tím mělo něco dělat.
Vymenit model? To jsem uz udelal nekolikrat a po case to bylo zase to same....
Sakra! Tak to jsi bohužel neměl štěstí.
Minimálně 2x týdně a na dovolené každý den a i s partnerkou v letech to jde i 2x za sebou. Známe se 2 roky a s jinými to už vypadalo na problém s erekcí.
po porodu se to smrsklo na jednou za měsíc. A tak to trvá už skoro tři roky.
Nejsi sám, porod a děti dají zabrat.
Obvykle jednou týdně, někdy dvakrát. Řídí se to podle mentálního rozpoložení manželky. Čím víc je ona v pohodě a dobré náladě a v jejím životě všechno klape, tím víc chce sex. Jednoduchá rovnice.
Psychická pohoda je důležitá a hlavně podněty. Pokud jich mám hodně, tak bych mrdala pořád. :)
Presne tak - pokud je zena v psychicke pohodě, je prístupna sexu.
Jak jednoduché .
Jak jednoduché .
Ano, akorát bych tam vložil slovo obvykle. Pokud je v psychické pohodě, obvykle bývá přístupná sexu.
Navíc to, že tahle v pohodě žena je přístupná sexu, ještě automaticky neznamená, že to musí být sex jenom s manželem. 😊
Navíc to, že tahle v pohodě žena je přístupná sexu, ještě automaticky neznamená, že to musí být sex jenom s manželem. 😊
Souhlasím - s milencem /milenkou neřešÍme penize, špinave ponožky hozene na židli, poznamky detí ze skoly, 😀
Proto to s milencem / milenkou baví víc 😀😀
Proto to s milencem / milenkou baví víc 😀😀
Po 30 letech tak jednou týdně.
My po 42 letech jednou týdně super!!
Máme to doma celkem pravidelně jednou za týden, ale mám věší potřebu, tak si většinou ještě jednou v týdnu někam odskočím.
Po 35 letech manželství cista nula, bohužel..
Taky 35 let spolu, ale alespoň 1x týdně a výhoda je bi nejsi tak vázaný
Jako by to byla moje slova.... ☹️
Tohohle se celkem bojím, ale uvědomuji si, že to může přijít a jednou taky přijde.
Tak jednou týdně, ale někdy to není třeba měsíc. Ženské do hlavy nevidíš
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.

Čestnost sexu doma
Ahoj, zajimalo by me, jak casto a jakou formou mate doma sex? Stačí vám to jednou do měsíce, nebo spis kazdy tyden? Jako kazdy druhý chlap porovnávám a premyslim, jak to je jinde :)