Ale čo ty tu chceš hľadať ženy keď sem absolútne žiadne nechodia.
Práveže mňa neprestane prekvapovať, že sa stále nájde niekto kto si na tejto gay stránke dá inzerát, že hľadá ženu.
podobné témy tu už sú...ale pozri je to jednoduché. Pomer mužov a žien na tejto stránke je no, 80:20, možno viac? Takže aj väčšia šanca, že sa tu vyskutijú G&Bi muži. Jeden z dôvodov je aj to, že G&Bi muži sú viac promiskuitní. Ďalej preto je to tu časté, lebo anonymita internetu, tu sa nemusia "schovávať" preto hľadajú aj aktívnejšie a častejšie.
Treba sa s tým proste zmieriť a neriešiť to, je to tu slobodný priestor, nech si hľadajú kým tomu nikomu neubližujú. Ber to tak, že máš väčšiu šancu si tu nájsť ženu /joke
Treba sa s tým proste zmieriť a neriešiť to, je to tu slobodný priestor, nech si hľadajú kým tomu nikomu neubližujú. Ber to tak, že máš väčšiu šancu si tu nájsť ženu /joke
Veď to neboli písané ako útok len, že mi to jednoducho hlava neberie, samozrejme, že zlaté pravidlo ži a nechaj žiť len ma zaujímalo čo za tým je ďakujem za objasnenie :D
ako nemusí to tak byť :D ale myslím si , že je to proste mix týchto faktorov. Plus ženy sa skrátka zoznamujú inak ako písaním na sklo ako by niekoho vyfajčili hehe

Haloooo ?
Ja už naozaj neviem a každý deň ma neprestáva prekvapovať čo tu čítam. To tu naozaj všetci chlapi hľadajú chlapa ? Čo vám je ? Nemám nič proti gayom ani nič podobné ale 99% príspevkov fór inzerátov všetko, že kto pohoní kto pofajčí. To už nemajú chlapi chuť na ženy alebo nerozumiem.