Swingers klub Valtice

Ahoj. Nenašel jsem moc recenzí na klub Elite raisins ve Valticích. Máte prosím někdo zkušenost, chodíte pravidelně? Bývá dost párů? Je to tam čisté a útulné? Za jakýkoliv postřeh budu vděčný. Se ženou teprve začínáme, máme za sebou pár návštěv v Praze a zatím nejlepší to bylo ve Fantasy. Tak ať nejsme moc zklamaní :-)

Pokud samotná žena přemýšli navštívit dnes Valtice, tak se rád připojím. Tématické a párové akce jsou určitě lepší a pokud jdeš poprvé, tak budeme dva.

Nic od toho neočekávám, hlavně ať je to uvolněné a každý si z toho odnese to, proč Valtice navštívil.
recenze, jsou sami majitele.
- zkusensoti nemam, jsem singl muz coz je omezujicim faktorem 99% klubu (privatni zabavy) v cr a 100% v EU.
- ikdyz jako singl se na zadnou kvalitni TOP akci nedostanu, to mi nebrani mit kvalitni analyzy "co kdyby ...treba...- horká záloha" , takze neznam provozovatele ani lidi co tam chodi, ale mam info a sam jim ten podnik propaguju kde chodim.
- uprimne od Valtic po Ostravu...cela ta oblast je velmi kvalitne zasíťovaná, troufam si rict ze ze je o level vice nez zbytek.
- Fko , M&H, ALTERNO to jsou symboly, ALE pozor v ostrave se povedl labyrint, a klub E.R + La Saturra... se povedly taky.
Ahoj, v sobotu se chystáme do Valtic do Elite raisins. Jdeme poprvé, potkáme se tam s někým ?

Naprosto super klub se skvělými majiteli. U velkých akcí raut který jsme takhle dobrý nezažily snad nikde. Příjemní lidé všech věkových kategorií a skvělá zábava . Místo má všechno co je potřeba ...od bazínu a sauny až po možnost přespání
My chodíme celkem často a už nikam jinam. Majitelé bezvadni, prostředí krásné,čistě a útulné. Na tematické akce bývá lidi hodně, normální sobotu méně, ale to ničemu nevadí. Pro nás ideální klub, kde jsme potkali hodně skvělých lidí. Je zde i sauna,vířivka a ochlazovaci bazén.
Je to tam naprosto skvělé. Na Moravě best. Majitelé jsou skvělí. Čisté, útulné prostředí. Na běžné akce chodí do deseti párů, na větší akce jednou měsíčně je tam hodně párů.