Ahoj, bude zitra nekdo po poledni na plazich na honku?
S přítelkyní tam jezdime a chodíme až za břízu, je tam víc klid a občas si tam i užijeme, honiči tam jsou, ale to nám nevadí, ad se podívají když se jim to líbí, ale gay jsem tam nikdy nevidel a jestli jo, tak jsem je nepoznal 😀
Byli jsme tam v neděli a bylo to super 😊
Byli jsme tam v neděli a bylo to super 😊
Tam nikdy nebyl někdy musím zavítat kde přesně je ta nuda pláž
Na západním břehu poloostrova. Jde dohledat celkem snadno na Mapách cz
Máte někdo polohu kde přesně to je
Tak to zase není úplně pravda co tady píšeš
Také mám pocit, že pán se z toho snaží udělat něco jiného, než to ve skutečnosti je ;-) Ano, občas tam asi může někdo z homo komunity zavitat, ale rozhodně to není žádné jejich vyhrazené území ;-)
Vždy tam byli jen chlapi, posledních třicet let... samozřejmě někdy tam vlezou i heteraci, nebo bisex pár, ženská a chlap.....
Na druhou stranu na ženskou dál za břízou taky nenarazíš...:-))
Rozmáhá se nám tady takový nešvar.....
Na samotnou určitě ne ale na pár úplně v pohodě. To bude asi tím když tam je samotná žena tak se tam stahují honiči.
Přesně. Kvůli honicum bych sama nesla. Ale v páru jsme tam v průběhu let několikrát byli a nikdy jsem nezaregistrovala, že je to gay, bisex atd. území.
....určitě to není Bi a gay území, občas tam s manželkou zajedeme, co je nepříjemné, že i přes jasné upozornění, některá z individuí lezou až k nám na deku, což není moc fajn....😔..jinak je tam fajn....
V loni jsem si šel zaplavat manželka ležela na dece a o kousek dál prišla žena se psem. Najednou se objevil muž který si stoupl do prostřed a začal si honit. Koukal do prava pak do leva a ani jedna o něj nestála. Vylezl jsem z vody a říkám. Ještě jednou si ho přetáhni a dostaneš pres hubu. A on hrdina utekl nahej do lesa s trenkama v ruce
.... totožná zkušenost, akorát ten " náš", byl neodbytnej... A za chvíli druhý ve vodě za křovím.... kdyby aspoň zůstali v diskrétní vzdálenosti.... 😓

NUDA PLÁŽ DÁŘKO U ŽĎÁRU N.S
Vzadu za normální nuda pláži je léta bisex, gay pláž část... jezdí někdo??