Zdar. Na prasky se uplne vykasli. V tom lepsim pripade to jsou jen prirodni latky ktery zvysuji chut na sex a zlepsuji krevni obeh. Diky tomu se ti muze zdat ze se ti trochu zvetsil ale efekt trva jen po dobu brani prasku a navic je velmi nepatrny.
Ve vysledku to jsou jen vyhozene penize a cas.
A nikdy, opravdu nikdy, i kdybys byl sebevic zoufalej, neuvazuj o operaci na zvetseni...
Jednak je to nehorazne drahy, a za druhe to pravdepodobne dopadne nefunkcnim a zohavenym udem...
Ve vysledku to jsou jen vyhozene penize a cas.
A nikdy, opravdu nikdy, i kdybys byl sebevic zoufalej, neuvazuj o operaci na zvetseni...
Jednak je to nehorazne drahy, a za druhe to pravdepodobne dopadne nefunkcnim a zohavenym udem...
A k cenu je dobrý velké péro?
Je to jen kosmetický detail....
Na vše se vykašli, nějaké léky, chemii, alchymii atd. Akorát s ním pak budeš mít problémy..
Bud rad za to co mas....
Je to jen kosmetický detail....
Na vše se vykašli, nějaké léky, chemii, alchymii atd. Akorát s ním pak budeš mít problémy..
Bud rad za to co mas....
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
ahoj, chci se zeptat.. a jak jsi s tím postoupil? :)
podle tvé otázky bych doporučil Piracetam .... na penis to nepomůže, ale prokrvuje se víc mozek, takže takový hovadiny jako že prášky na penis a prášky na hubnutí a podobný voloviny tě přestanou napadat ;)
preco ho chces zvecsovat? to je dolezita otazka, aby si bol ok v hlave najprv a mal vysporiadane tieto veci, prasky su presne pre ludi co sa citia menejcenny a nedostacujuci pre udajnu malu dlzku penisu a pritom moze byt dostacujuci. tiez som si to davnejsie myslel a pritom ho mam velky. zena sa da uspokojit aj s 5cm ale lepsi je vecsi samozrejme, prilis velky moze mat problem ze ho zena neda celeho do ust alebo pri niektorych polohach boli. zameraj sa radsej na pocity a pozitok z penisu. no a co sa tyka techniky, mne pomahali cvicenia, uz som ich ale vymazal, na nete najdes po case, ide o seriu cvikov a natahovani a asi po pol roku mi to dalo nieco do sirky a asi 1cm do dlzky, potom ma to preslo a som spokojny taky aky som :) vela stastia
jestli ho máš malýho, jsou cviky jak se dál zvětšit, ale je to max o 1 cm. Každé ráno s ním musíš dvě minuty bouchat o stůl, ale nesmí to být dýl jak dvě minuty !
A prosim, funguje to i pri bouchani o skrin?
To se Ti povedlo,vážně mně to pobavilo.
Pokud nemáte co říct k danému tématu tak nereagujte. Díky ;)
strc ho ule nevahej a zatukej
Já bych to právě chtěl zkusit ale těch produktů je strašně moc a teď babo raď který je ten pravej. :/
zkus power tabs. péro stojí 24 hodin a je tvrdý jak kámen
S erekcí problém nemám. Jde mi o trvalé zvětšení penisu. Ale bohužel všichni blbé kecy a rada žádná. Tohle si můžete strčit za klobouk ;)
Taky bych práškům moc nevěřil, prozradíš jak máš velkého, že ho chceš zvětšit?
Persil,ariel.

Prášky na penis
Prášky na zvětšení penisu