Nejezdi nekdo Větřkovice u Kopřivnice prehrada parking pod hrazi ?
Ahoj, jsem teď kousek od Kopřivnice do soboty a rád bych tam zašel do Větřkovic. Bude tam někdo i přes týden?
Ano ja tam jezdím z Ostravy
Ahoj tu přehradu znám....chodím tam. Máš tam konkrétní místo?
Nejlepe ten motorest po az patek po 19 h to je tam klid
Ahoj a co třeba ten starý statek u přibora, chodí tam někdo ??
Co dneska k večeru i toho statku? Nekdo na neco?
Ahoj kde se statek nachází ?
Ahoj, kde to je? Co to je? Posli sz kdyz tak..
Ahoj jezdis na ten statek?
Ne hen sem tam jezdim kolem uz me to napadlo vicekrat, tam mrknout, ale radeji jezdim k motorestu, tam je to prostredi vic rajc
Ještě sem tam nebyl, chystám se....
Tak potom dej info jake to je na tom statku, jetdim nekdy kolem kdyz jezdim na motorest
Jsem tady, pekne místo:) nechce se nekdo stavit?
Pojedu mrknout dnes odpoledne. Kdyby nekdo chtěl, ja modré kraťasy, čistou dirku, může me tam.sukat.
Samoze sem to nestíhal, kuliva práci.. ale zitra mam volno, kdyby byl nekdo na dopoledne treba....prdelka čistá, na cokoli...
Nedam to drive jak v 19
Dneska někdo Novy Jicin ? Vykouřím do konce nebo stříkneš na obličej ? Napis do SZ.
Dame sraz nekdy k veceru na motorestu hmmm?
Tak dejte někdo vědět jak tam půjdete :)
Taky by mě zajímaly... Láká mě čím dál víc najít takové místo :)
Nebude dneska nekdo? Nastavil bych nahy zadek..
Myslel jsi ten motorest??
Jo motorest, dojed dnes k veceru po 19h zaprasime, hmm?
Myslím že jo, v podstatě celé vlákno tady toho příspěvku je o tom starém motorestu
Dnes jsem kolem projížděl a lákalo mě tam zastavit :) Dokonce z toho pomyšlení se mi postavil
Dneska zrovna ne. Počkej na teplejší počasí, aby ti nebyla zima na prcku
A co dnes? Ma být krásně
Dneska určitě ne. Je takové horko, že se ti zapaří prcka. A to je horší, než když ti prochladne.
20 znaku znaku
Třeba se někdy ozvu
Z Egypta z lékárny jsem si dovezl sildenafil 100 mg , je to bomba
Jezdim nekdy k byvalemu motorestu u Rychaltic.
Je tam dobrá gloryhole ve dveřích, mám vyzkoušeno (vykouřeno).
Ahojky, a ty kalhotky co tam jsou vsude povesene jsou tvoje..? :-P
Troje sem tam nechal no a z toho jedny postříkané ale ja sem je nechal na zemi takze pokud jsou nekde pověšené tak si je asi uz nekdo půjčil na hraní
A nemas v planu se tam nekdy protahnout..? Vyzkousel bych tu GH :-)
Je moc vedro na to až bude chladněji
A to tam kouříš Ty? 😎
Ano, nedávno jsme se tam s borcem vykouřili vzájemně přes díru (anonymně).
Ahoj byl jsem se tam mrknout.....žádná glory hole tam není ...tam nejsou ani žádné dveře tak nevím o čem tu píšeš....
Ale je, jen musíš hledat. Ona je v přízemí jakoby a ne od toho vstupu z parkoviště. Napis SZ a klidně ti pošlu foto.
Nebo je jeste otázka jestli si byl v tom správném bývalém motorestu.
Nebo je jeste otázka jestli si byl v tom správném bývalém motorestu.
Troufám si tvrdit, ze to tam mam celkem prolezene, ale nic takové sem tam neviděl...alebo to jen prehlizim a pro oci nevidim, i to je možnost. Klidne vyhulim taky...nebo nastavim.
Tak asi málo. Mam i fotky z tama. Ten vchod neni od parkoviště jak je to otevřené ale z jine strany.
Už sem to asi našel dneska
Sak jo, ja neříkám, ze to tak není...jem sem rikal, ze to uz asi ani neregistruju....co se tak treba sejít? Osukal by nekdo?
Jen se chci zeptat,vzhledem k tomu že okolo vždy jen projíždím...to tam nemáte strach? Vždyť to tam vypadá zdemolované jak v hororu
Jako z čeho strach? Ze me tam nekdo zatáhne dovnitř a ojede? No jo, to bych se i nechal
Tak taková místa přitahujou různé existence :) A taky,nemám rád horory 😅 a tohle místo by klidně mohlo v nějakém figurovat :)))
Znám horší....20 znaku
Nikdo tam není takže se není čeho bát pokud jde o tohle. Jinak máš pravdu, vevnitř to tak opravdu vypadá a na internetu je několik videí kde to pojali jako urbex, cele to prolezli a natočili pred nějakým časem. Takze to neni úplně pro jedince kteří si potrpí na pořádek a čistotu a nebo kteří maji strach ze tam na něho nekdo bafne
na druhou stranu, nebyl sem tam za tmy a to bych se asi otáčel i ja
Asi tak :) Přece jen,trochu úroveň by to mělo mít :) Kolikrát sem si říkal že zajedu jen ze zvědavosti na parkoviště,co se tam vlastně přes den děje...třeba někdy dostanu odvahu
Zvědavost je velká, dneska se tam zajedu podívat:)
Pak napiš co a jak...jestli něco bylo :)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Bát se nemusíš. Většinou se tam nic neděje, jen pár zaparkovaných aut. Pokud se nedomluvíš s někým, tak je velmi malá pravděpodobnost, že tam na někoho narazíš
Asi rok zpátky, jeden kolista, co jel tama, se mi celkem nečekaně delal do zadku pod mostikem...kdybys tu byl, ozvi se a napiš, bylo to super, dal bych znovu :)
No to se tam můžeme potkat
Můžu dnes 18 - 19 rád vykouřím
Co tam? Šukat nebo jen pohonit?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Obcas tam zajedu pohonit.
Ahoj můžu vykouřit přes tu díru ve dveřích nebo i víc stačí se domluvit....
Ahojky, rad bych se nechal vykourit a nebo nekoho pohonitl a nebo proste jen sledovat jak si to delate. Moc me to laka. Klidne napiste a muzeme se domluvit. Ja kdyz projizdim tak je tam mrtvo. Jen jednou jsme si navzajem s typkem vyhonili ale byla to nahoda ze jsme tam na sebe narazili :-)
Mužeme se někdy domluvit , rád bych to vyzkoušel
Záleží na co? Myslím že míst kam se zašít je v okolí dost...

Nový Jičín, valmez, kopr, atd
Nějaké místa v okolí novy Jičín ?