Koncom budúceho týždňa by sme chceli ísť do camping classe fkk pri Ravenne.Nechystá sa niekto z amt?
My ideme koncom jula na Pag, cez den FKK, vecer kluby a vela sexu 🎉
Ahojte. My jul-August: Grand Canaria, Sturovo Vadas a Balatonberany Fkk.
Myslíš Rab ostrov ? Tam sa dá bez plaviek skoro na každej pláži , oficial fkk je pláž Stolac , sú dve vedľa seba , na pláže ideš autom po lese a potom pešo z útesu k vode cca 5-10 min , je tam fajn , len dosť plytká voda .. Boli sme tam pár krát ...
ahojte, cez víkend ideme s babami na chatu, okolie Nitry.. viete nám dať nejaké tipy na miesta, kde sa môžme nahé pohybovať, opalovať a podobne? Díky!
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Pri Nitre nič vyslovene nudisticke nie je. Berte auto a za hodku ste na Zlatých tam môžte byť do západu slnka.
Som fkk balatonbereny.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
A v meste je kemp na poli fkk
Na Pagu novalja zrče liziarsky vlek a tam do zadu je pekná fkk pláž
To naozaj nikto tam nebol, čo vie dať nejaké info?
My ideme od 8.7. na 10 dní.
Tiež rozmýšľam, že by som niekedy niekam vybehol. Len tak blind, mám obytnú dodávku. Aké sú vaše skúsenosti, prosím vás, bude nejaké miesto voľné? Lebo viem, že Valalta je 3/4 roka dopredu vybookovaná 😒
My nehovoríme o Valalte. My hovoríme o Kandarole
Kandarole sme boli len pozrieť , vyzeralo to tam ako nejaká gay párty pomer žien a chlapov bol asi 1:10 , moja sa po minúte otočila a išli sme preč ..
Áno, viem. Nechcel som ale zakladať novú tému a predpokladal som, že tu dostanem odpoveď na moju otázku. Prepáčte.
Vo valalte nájdeš neboj my tak chodíme na blink z autom na spanie a je to v pohode
S obytnou dodávkou sme vo Valalte vždy parcelu našli .
Faaakt? Supeeer 👍 Ďakujem za info 🙏 Prajem veľa cestovateľských zážitkov 😊👍
Pekné oficiálne nudaplaze,ale aj rôzne zákutia na nahé opaľovanie.Budete spokojní 👍
Veríme. Ďakujeme za info
Poď do Rovinju tam je to super
Chceme skúsiť kandarolu
Peroj HR 24.7/2.8 FKK Barbariga?
To je Istria, nie Rab
Áno. Ja len ak by niekto aj tam bol.

FKK dovolenka
Chystáme sa v v auguste na FKK do mesta Rab. Aké máte skúsenosti? Bude tam niekto v tom čase?