Da da najst ?

Da sa tu aj realne najst popisat a casom aj nezavezne k niecomu viac z nejakou na zaklade dlhsieho pisania a vzajomnych sympatiach ? Alebo len sluby a nic a toho

Kedysi sme sem chodili s partnerkou aj na kameru aj s parikmi sukromne bola zábava teraz neviem
vsetko normalne sa pobralo odtialto prec lebo normalny ludia rychlo precitnu a nebudu sa tu znizovat na uroven zufalcov, zostali tu len honibrckovia co dokola vypisuju o fantaziach a masturbuju pri tom, dokola nezmyselne telefonaty videohovory a posielanie fotiek ktore nikam nevedie. Kto ma akutaku uroven a ide mu o to zazit nieco aj naozaj pouziva na zoznamovanie Tinder tam sa to pekne prefiltruje same a bez problemov sa da dohodnut. Takze mas odpoved kam treba ist hladat. (pre nechapavcov co tvrdia ze tam sa to neda anonymne a ze online sa clovek neda spoznat to treba len osobne, nech dalej snivaju na zachode s telefonom ruke - to ci mate pravdu si viete overit kolko krat ste si zasukali naozaj cez stuto stranku a kolko krat len vyhonili)
som tu vyse 15 rokov a ked to porovnam s tym kolko som dal dole cez badoo/tinder/ig za rovnaky cas tak amateri su v pomere asi 1:10 oproti ostatnemu, samotne zeny co su tu cisty grc ani bicykel opriet alebo otravuju s kreditmi odkedy to tu zaviedli a co sa tyka parikov tak poslednych 5 rokov detto zostal tu len hnus co nikto nechce jebat ale tupci dalej platia vipka aposielaju peniaze :)))
*3* kredity a vipka som zabudol diky za pripomenutie *3*
za starych cias to tu bolo uplne ine ludia na urovni priam prelom v sexualnom zoznameni teraz len zumpa
Áno, dá sa.... Stačí oslovit tých správnych ľudí...
Tak zatial to stastie na tych spravnych nemam no