No je to rôzne u každej ženy. Moja napríklad nerada obyčajne dilda. Iba vibrátory. Aj veľké. A vomanizer nevidrží. Poslednú dobu aj fist skušame. 4 prsty už tam vojdu :) Milujem keď skáče na mega hračke a pritom ma fajčí.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Presne tak,aj moju keď pri masáži začnem robiť womanizérom zachvílu si ho sama preberie a pekne si to užíva.Vysrčí zadoček a chce to od zadu.
Kazda zena je ina. Mojej som to tiez kupil na zaklade doporucenia jej kolegyn a nic to s nou nerobilo. O nejaky cas som jej kupil umelaka, skusila a bola nadsena. Takze kazdej vyhovuje nieco ine.
Možno by bolo dobré skúsiť vakuovú pumpu.
Pre ženy čo maju rady penetráciu. Tvoja má iba klitoralny orgazmus preto pre ňu je to nič moc.

Vybratory a moja žena
Ahojte priatelia sexu a zábavy. Chcem sa vás opýtať ako to máte vy doma s vašou polovičkou. Mám rád hrátky s mojou ženou a veľmi sa mi páči keď jej môžem nejakú veľkú, alebo aj zaujímavú hráčku strkať do kundicky a pri tom sa robiť. Kúpil som jej viacero kvalitných dobrých vybratorov a chcel som aby si to tiež užila. Ale ona mi vždy povie že jej to vôbec nič nerobí. Viem ju urobiť len orálne alebo stimuláciu klitorisu plus sanie bradaviek. Ako náhle jej idem do vagíny jej vzrušenie opadne a nedokáže sa urobiť. Chápem že niektoré ženy sa nedokážu urobiť vaginálne, ale potom načo sú dobré všetky tie hračky?? Skúsme si trošku vymeniť skúsenosti a možno nejaké rady do života. Ďakujem a pekný večer priatelia :)