50+

Stále mám chuť na sex každú hodinu každý deň by som sexoval mate to aj vy po 50 také intenzívne chute na mladé staršie aj

som čerstvý šestdesiatnik a stále mám chuť..je ťažké si nájsť partnerku , podobne zmýšlajúcu a vekovo primeranú ako ja..je to vek, keď si človek uvedomuje pomaly že sa môže spoĺahnúť jedine sám na seba a svoje zdravé ruky..
Mám to presne tak,ako ty.Výhoda je,že dôverne poznám svojho sexualného partnera.Dôverne poznám svoju ruku.😆
Mam tesne po 50 a mam to take iste... Sex kazdy druhy den, ked je pauza, tak potom aj viac krat za den. Podstatne je mat k sebe partnerku podobne velkou chutou... Co sa nam nie vzdy dari zladit.
Máš chuť alebo realne sexuješ? Muž si myslí že chce sex každý deň kým sa nestretne so ženou ktorá skutočne chce sex každý deň...
Ty si naozaj sex milujúca začínam Ti veriť. :)
Chcem aj mám ked nie sex ta si musím vyhonit
Prísne vzato, testosterón u mužov sa riadi denným cyklom. Evolučne je muž ráno až doobeda je lepšie pripravený na súlož, bez ohľadu na vek. Vekom je ten denný pokles hormónu výraznejší. Ale ak ranné samovoľné tlakové skúšky penisu fungujú na dennej báze, poteniálne tá chuť na sex je premeniteľná na úspešne dokončenú pravidelnú penetráciu *1**2**3* (editado)
Píšeš "By si sexoval", ale keby si aj naozaj zasexoval, tak by si mal chvíľu pokoj. ;-)
Ale keď nič nie je tak jasné že stále sa chce...
Ved práve že sexuje m každý deň
Takich tu je. Dosť co veľa píšu a ak chce niečo real tak uteká.