Zaujímavo formulovaná otázka. Predpokladá buď otvorený vzťah, alebo záľubu v trojke MMZ, prípadne väčšia skupina.. Za nás môžem povedať, že dĺžka by mala byť tak akurát... Čo sa týka hrúbky: áno, vždy si to viac užije pri plnej erekcii, v prípadoch keď je ma maxime, tak si to vždy užíva viac... Veľký a tvrdý.. A stačí sa pozrieť na obľúbené dildo a je to jasné... Ale v minulosti som zažil aj baby s úzkou frndou a tie preferovali stredné veľkosti.
Mne stačí ako odpoveď to, že každý týždeň musím buď tepovat gauč alebo prať periny a od potu to nie je , ak ešte nerátam aj tie moje vystriekane dávky semena kade tade 😂
Odpovedám takto... V prvom rade rozhoduje hrúbka, potom dllžka a ak je to dokopy u jedného hlapa a ešte a vie ho používať tak bingo.
Na tej hrúbke čosi bude 🤔. Mne zopár žien potvrdilo: 1. hrúbka, 2. výdrž/technika a ako posledná dĺžka.
Ďaľší čo je na omile, najprv musíš mať niečo v palici, potom mať šikovného a nie veĺkého a hlavne vedieť dať žene to čo potrebuje...
Píše žena a ty pravdepodobne budeš tiež s menším
Myslíš, že ženy, ktoré si kupujú dildo tiež zvažujú, aké má IQ?
ak si zena neuzila s muzom sex kvoli jeho IQ, tak potom musi platit ze dildo s ktorym si to uzila ma vacsie IQ nez ten chlap, ci?
To už je koncepcia na úrovni antikoncepcie
IQ hrá určite nejakú treťotriednu rolu, ale sexuálne aktivity ako také sú riadené oveľa staršími časťami mozgu, než aktivity filozificko - kaviarenské.
Taká lepšia sexhračka s AI výbavou nepochybne poráža viacerých 😜
Radšej dildo s wifinou, než nemehlo s ofinou 😂

Vrchol s väčším???
Opýtam sa asi manželiek. Stáva sa Vám, že dosahujete silné orgazmy s väčším a širším penisom