Lízání mužského análu

jsou tu ženy co to mají rády?

Ahoj, jsou tu ženy co mají rády lízání mužského análu? Určitě ano... Jak jste se k tomu dostali, mám pocit, že je vás málo :-/
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
tobě líže prdel tak maximálně pes,ty skupino *3**3**3*
Krásná věc pro oba dva přeci.
přesně tak
nevidím nic špatného na vzájemném lízání análku,když se dva přitahují a voní si
lizani analu nechavam muzum i jine praktiky strikani a moceni na mne atd.na veku nezalezi,jen dopoledne,a u tebe nebo priroda.muzeme se taky sejit na pivo,kavu,a domluvit se.ja muz 60l.bi.a buz.plnostihli praha rad nosim kamkoliv plenky s dam.pradlem.libi se ti to a ches mne pis.vladimirvalencik31@gmail.com
Se zenou si vzajemne lizem analky. Bud soucastne a nebo nejdrive ja ji a pak ona me, a oba se snazime jazykem zajizdet co nejhloubeji:-)
Já to dělám ráda a manžel mi zadek pěkně nastavuje. A dávám si na tom záležet, když mu zadek pěkně roztahuju a probírám jazykem. kdo nezažil, nepochopí, ale ty výstřiky potom jsou fantastické!
Ahoj aj mi so zenov 69, anal, je to super
My to máme také moc rádi. Já mám nejraději, když leží a já nad ní na bobku.
Preji hodně zábavy s bakterií ecoli v oblasti krku a žaludku.
Análky líže i Kristyyy13 a uuhaah a možná i fernanda *24**63*
Je to uzasna vec, nechat si to od zeny udelat a ji to doprat taky*1*
Ahojky.Lizani analku Miluju,moje byvala holka mě vyloženě šukala jazykem a bylo to bomba.samozdrejmě ja ji taky
Je to vyborne, kdyz tohle zenska dela a ja ji to rad oplacim :-)
kdo mě vyliže dirku *162*musi to být prijemné
Rád lížu a i se nechám.Je to super
Ja bych to bral hned a porat,je to uzasny.
Ja bych chtel taky. Je to uzasny.
Nápodobně , bylo to super jak se mu to líbilo
Lízání análu miluju, ale někdy bych chtěl aby mě pak i ženská pěkně pomilovala připínákem. To musí být super pocit.
Moc ráda lizu anal, ale chlapi to moc nechtěji.
To ja bych nastavil a pak liznul tebe :-)
Tak to ja bych si od tebe rad nechal lizat

Ja bych to chtel,porad. Akorat sehnat nekoho,je problem.
Tak to jsem asi vyjimka,ja bych to chtel porad.
Chlapi to moc nechtějí???Maximálně Ti,kteří to nechtějí (neumí) přiznat. Je to nádhera...a když umí žena jazykem i zadeček opíchat....to je pak nádhera :-)
Ja bych moc jo :). Me by se to urcite libilo,ale neznam nikoho,kdo by mi to delal
Tak to se divím, jsou to stydlíni.
Dobrý den. Miluji lízání zadečku...jedna kamarádka ležela na zádech a lízali jsme si zadečky v 69 až jsem jí z toho celou bez honění postříkal :)
Ahoj,chci se zeptat. Chlapskej anal jen olizujes,nebo se snazis zajizdet jazykem dovnitr analu. Lizani analu mne silene vzrusuje . Jirka.
Možná to většina chlapů nechce, ale já si dávám lízat skoro od každé a mimo dvou mladých telátek mi ho vylízala každá :) Samozřejmě stejně i já oplácím. Přijde mi že se dnes už nejedná o nějakou šokující praktiku :)
Ta to já to zase moc chci, lízat se navzájem.
nemůžu mluvit za ostatní chlapy, ale já jsem to jednou zažil (kamarádka to vyloženě chtěla) a cítil jsem se rozpačitě, nějak jsem se nedovedl uvolnit... Jinak já lížu holkám zadeček rád :-)
ahoj, psal jsi, že (kamarádka to vyloženě chtěla) - lízat ti arsch, dal bys mi na ni kontakt, plíz? Chtěl bych to vyzkoušet. Dal bych ti za to kontakt na holčiny, co to chtějí taky:) Honza
ahoj, znám holčinu, co ti udělá klistýr a pak se baví tím jak to z tebe leze a kouká ti přitom do očí. Vyměnil bys kontakt?
To by se mi libilo ;),neco takovyho zkusit
Tak pro buzeranty jistě vítaná praktika.
Ahoj. Miluji oboustranné lízání zadečku. Jednou když mi kamarádka ležící na zádech, já nad ní klečel, lízala zadeček a držela za boky abych jí neutekl, postříkal sem jí celičká prsa i bříško... a to se pinďíka nikdo ani nedotkl :) Přeji hezký den
Přesně tak pořádně nám ho vylestit
Tak takové praktiky nejsou špatné, naopak můžou být příjemné, ale musíte být v pohodě a uvolnění - samozřejmě i čistí, nepůjdeme po celém dni, co něco děláte a když se Vám chce s prominutím srát něco takového dělat..
Mně se dírky mužů velmi líbí. Nejsem gey, ale mužské dírky mne fascinují - mohu je líbat i lízat, jsou nádherné a voní. Dominik
Fakt se Ti líbí lízat chlapovi anusek?