Plzeň - Borská přehrada

nuda koupání na Borech

Dneska na Boleváku luxusní čubinka s pánem co jí dával do těla. Deepthroat, mrdání análku a já byl divák. Krásně jsem se u toho udělal. Byli hezky perverzní, tam to poslední dobou žije po 9 večer. Chci je tam potkat znova, bylo to krásná čubka.
Pojďte nekdo teď v sobotu 19.4. - ženy hlavně ;)
Zdravim nekdo na leharo a pokec na borsky? :-)
Funguje Borská oficiálně? A jaká je kvalita vody?
Oficialne ne, ale stale tam dost lidi chodi. Pristup je pres Skodaland nebo z parkoviste u byvaleho kempu. Kvalida vody je na zacatku leta myslim dobra.
Ahoj. Už to zase půjde,snad tuhle neděli.
Byl už někdo letos na Borské? Včera už se to dalo, bylo teplo
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
xalex28
xalex28 Inactivo hace 7 año
Na Borské jsem letos ještě nebyl. Ba Boleváku už se sluní.
Na Borské už běží sezóna od dubna, já už byl 2x.
jde dnes vecer kolem 22:00 h na Borskou???
Co tam vnoci? A areál je vnoci normálně přístupný?
Ja bych se tam v noci bal znasilneni
😂😂😂 od ženských bych se mile rád nechal 😂
Ale taky hrozí, ze bych ji fiknul i já 😂
To spíš vyšlápneš po tmě hovno.....nic jinýho tam stejně není...
Včera jsem byl vzadu za nudapláží, jdu si takhle že najdu nějaké hezké místo u vody a narazil jsem na pár co jsi to tam rozdával hned vedle té pěšinky. No trochu se vyplašily a za chvilku zmizely někam pryč. Není to poprvé co jsem tam viděl pár v akci takže ideální místo pro takové hrátky bych řekl :)
Funguje Borská stále ?nebo je to zavřené
Zdary, někdo dnes na Borskiu přehradu nahotit! Pár, žena nebo muž? Budu tam cca od 17h
Zmenilo se tam od lonska neco? Pobezi to i nadale v neoficialnim rezimu? Diky predem za info.
Bude už o víkendu někdo na nuda Borská?
Není tady náhodou ten pár, co si to rozdával dnes v zadní části Borské?
byl někdo v poslední době na borské?
Určitě stále se tam chodí, obzvlášť teď v tomto počasí.
Pujde nekdo dnes, nebo o vikendu na nudu u Borske? Jsem Bi, rad si s nekym vzajemne pohraju, mladsiho vykourim. Kazdy den po 12h na brehu za kempem smerem k Liticum.
Dnes bych zasel na Borskou, bude tam nekdo?
Bude nekdo zitra dopoledne na prehrade?
Určitě ano, byl jsem tam v neděli a návštěva byla skoro jako za oficiálního provozu.
Bude zítra v neděli někdo na Borské?
Já bych rád pokouřil 41 let 16/4 Nepomuk
Bude dnes ještě někdo na zrušené Borské?
kde jinde nuda na plzensku? A jak hodne vadi onanovani? muze se aspon neoficialne? Nemam zkusenosti.
Oficiální nuda pláž je na bolevaku, lidi zde chodí docela dost
Zítra (4.7.) se tam chystám, bude tan ještě někdo?
Taky bych se tam šel někdy mrknout
Má někdo přehled jak to tam aktuálně vypadá? Funguje ještě alespoň nouzový neoficiální provoz? Možná se tam ve čtvrtek podívam. Díky za Info.
To víme, ale lidi prý tam chodí dál dírou v plotě...
Má někdo přehled jak to tam aktuálně vypadá? Před pár týdny, když jsem tam byl, tak zde byl neofiální provoz, platí to ještě? Díky za info.
Jsi-li fajn kluk můžu tě tam vzít, ale je to tam už oficiálně zavřeno, přesto tam ještě lidí chodí.
Ahoj prosím poradíte mi další místa okolo Plzně kde je soukromí a dá se nahotit, nebo trošku blbnout.
Ahoj. Můžete u Boleveckého rybníka *18*
Bude zítra někdo na Borské? Funguje to tam vůbec? Kdo má přehled ať zde prosím podá info.
Už to nefunguje. Ale dostaneš se tam. Já presidluju s partnerkou do Ejpovic
Díky za info, byl jsem se tam podívat v neděli, i přesto tam bylo dost lidí, stálých klientů. Ejpovice budu muset taky zkusit, nebo Bolevák.
Má někdo z místních přehled o tom jak to tam aktuálně vypadá? Pláž se má totiž rušit, tak bych chtěl vědět jestli už k tomu došlo, či je možné se tam ještě slunit. Díky za info.
Tak co, byl se tam někdo podívat?
Byl tam dnes nekdo? Kolik bylo lidi?