zalezi na velikosti?

velikost

zalezi na velikosti a jake je pro vas normalni,mala a velka velikost penisu?
Ano, mužům na velikosti penisu záleží. Čím větší tím lepší.
Ženám záleží zase na velikosti konta. Čím větší, tím lepší.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
možná ano,ale mě vadí to generalizování.jeho koment je úplně mino
tobě trochu jebe ne? koho já jsem kde urazila??
a co mám jako přiznat? čeho jsem důkazem pane chytrý?
Já radši menšího, větším to dost bolí *1**2*
bože ty seš blbej................
vždy zaleži na velikosti .... velikost je duležita přece si nebudu kupovat boty velikost 38, když mam velikost 44 *3*
Na velikostí určitě záleží. Stačí číst komentáře u galerií kde má chlap větší penis a jak to ženy komentují. Takové komentáře malý penis nemá, nebo téměř žádné. Já osobně chci minimálně 18 cm.
😆 Nejlepší je když muž ví co se ženám líbí a ženy to neví. Jasně, mě stačí i ten 13.cm. Na zasmání určitě ano 😂
No vidíš. Já mám 14 a přítelkyně by ani většího nechtěla. Spíš jsem pro ni velký
Zase řešíte ty cm... *2*

Mne přijde, že se někteří chtějí nechat litovat, chtějí slyšet jaké mají kladivo, jaký je jistě pičobijec atd *1*

Cm, je věc kterou chlap neovlivní. Ovlivní svoji váhu, vizáž, vystupování, ale moudí mu nikdo nezvětší.
Tak proč to řešit, proč se s tím nervovat? Co mám, to mám *4*
Velkým pérem nikdo malé IQ nezachrání
.
Jen chci naznačit že je důležitější používat vice rozum a ne jen si myslet že jen velké péro ke štěstí stačí.
Vždyť odpovídám ,jen se chce nad tím zamyslet
Msam male smesne pero za ktere se cely zivot stydim.. holkam je pro smich a zadna si ho nikdy nevyzada na prani.. Proto jsem se asi ohledl na moznost delat ze sebe zenskou kdyz pero nemam, podrzet si, pohonit a pokourit cizi velke ptaky, v damskem se nabizet chlapum..
Zajimave ze tak jak zeny zajem nemaji, tak u chlapu je to pravej opak a vyhledavaji si me
Píšeš ho..na. Já mám doma 13.5 pero a je naprosto boží. Je krásný, naprosto mi vyhovuje a orgasmy mám i bez pomoci ruky jen ze zasunu. Většinou je problém v tom, že máte nějaké nesmyslné názory a sukate prostě kvůli tomu na hovno, neumite to a to ne proto, kolik má vaše pero cm...
Ježíši, Verunka ma jiný názor to znamená že každá žena má. Takový nebo co? Verunka a spousta dalších zen takový názor má. Ja a spousta jiných žen ma zase názor odlišný.
Pokud berem v potaz průměr,tak si myslím, že na velikosti nezáleží.Nezkoumejte, jestli je 13 nebo 15 cm ale naslouchejte řeči těla.Máte spousty možností,jak uspokojit-jazyk, ruce,pomůcky.:-)
Myslím, že na velikosti zas tolik nezáleží. Pro ženu jsou stejně důležité, jako vlastní soulož, ty věci okolo. Aby muž byl oholený, čistý, voněl. Aby ji hladil, líbal, svíral v náručí. Vnímavá žena mívá orgasmus i dříve, než soulož začne. Lízat, jemně kousat, líbat na zavřevná víčka. Tedy tohle funguje tam, kde k ženě máš alespoň trochu nějaký vztah a ona k tobě. V bordelu to je naprosto zbytečné zdržování. Pokud narazíš na ženu, u které údem nedosáhneš na dno pochvy a to se stává i u mých asi 16 cm, postupuj následovně: kup citron - ne moc velký, pořádně umej, uřízni ty ostré špičky, ŘEKNI ŽENĚ ŽE JÍ JEJ TAM STRČÍŠ,AŤ SE NEBOJÍ, ŽE SI UŽIJE, něčím namaž nebo aspoň olízej a na pár pokusů jej vtlač do pičky. Pak už údem jej dotlačíš na konec pochvy. A pak normálně šukej. Výsledek je neuvěřitelnej. Několik orgasmů partnerky při souloži. A ty sám, jak se mydlíš žaludem o ten citron, tak se dobře uděláš. A ještě ta legrace po, když jej společně páčíte ven. Až to bude číst nick "Ahasver" tak ti určitě poradí, ať citron před použitím rozřízneš, že to bude ještě lepší. Nedej na něj, je to velký vtipálek.
Ať se daří.
Ovšemže to musí být bio citron!Samozřejmě když použiješ grapefruit tak ho oloupej,Jablko se též hodí,ovšem jen Jonathany,čím větší tím lepší!Pokud neseženeš bio tak vždy oloupat je nutné!A když už máš oloupáno tak rozděl na dílky protože se potom dostávají ven líp!Melouny se nehodí,možná tak leda ty žlutý protože musíš taky zohlednit velikost vaginy!
..a při tom páčení se nejspíš všichni setjdeou na gyndě...
moj ma len 11cm ked je postaveny :( myslitez e to je dost ??
Jestli nemáš delší prsty ani jazyk tak se ve škole dobře uč,ať zaujmeš chytrostí.
No a ho mam tak okolo 26-27 cm a 6-7 cm siřka a mam same problemy...................... ..zeny se ho boji a boli je nemuzu vobec prirazet.Je mi az smesne te se tu nekdo stazuje na bezy normalny prumer.A tak isto i z praktickych dovodov navteva kupaliska v plavkach alebo pouzivanie kondomov a gleov je to tie dost zlozit..tkakze netrebe vesat hlavu
V určitém rozmezí délky, řekněme tak 14 - 18 a normální postavě v podstatě nezáleží (neberte to na centimetr).
Ale mám osobní zkušenost, kdy jsem po letech manželství ztloustnul a ani pružnost a rozsah pohybu už není co byla.Vzhledem k tomu, že se moje manželka chová hodně vlažně, je mých 11 - 12 problém, který některé akce tak ztěžuje, že je už vůbec nejsou na programu.
Milá Petrojitko, myslím, že když dojde na věc, tak jsou znalosti z fyzikální chemie celkem naprd...
No, nevím, ale určitě bych s tebou měnil tvoje problémy s velkým za svoje problémy s malým 15/4.
Moja priatelka chce vedieť či väčší penis t.j. cca 20 cm ako má náš priateľ može byť tvrdy lebo aj po erotickej stimulácii a značnej nedosiahne jeho vačší penis riadne stoporenie
Samozřejmě že může být tvrdý. Dokonce i bez přímé stimulace, stačí lehtivá konverzace, svádění, pohledy, náznaky... Víš co myslím? To jsem potom rád, že sedím a že mám volné kalhoty :-D Nebo při tanci se to může stát-to je horší :-). Záleží ale na tom, jak dlouho jsi neměl sex, to je jasné...
Myslím, že i pánové s malým penisem, pokud si to budou dělat pětkrát denně, tak jim něco jako náznaky a svádění stačit nebude. :)
Záleží taky na věku a na zdravotním stavu. Takže radím sportovat, zdravě jíst, nekouřit... A je to ;-)
..."na velikosti nezáleží....." - řekl muž s malým penisem....hahahahahaha...:-)
Vždyť se to tu mele furt dokola. Pročti si starší diskuze.
Abych ti usnadnil práci, vyšlo mi, že na velikosti záleží. Když máš větší penis, cítíš se líp a ženám se větší určitě líbí víc než malý. Problém ale je, že ji to s velkým muže bolet.
Průměrná délka je podle doktorů cca 15cm, co je výrazně víc, nebo míň (dejme tomu dva cm) je podle mě větší, respektive menší penis.