Násilný Sex

sex podobný znásilnění

Lakalo a to uz od chvyle kdy me jeden z tech ktere jsem ve svich trinacti platonicky milovala bezpardonu znasilnil...O dva dny pozdeji totez zopakoval po mem unosu autem jeho kamaradu a naslednym dalsim tentokrat verejnym znasilnenim pred jeho dvema kamarady kteri si u toho vedle nas honily pera...Po te co se mi vystrikal do tvare a celej se uvolnil chtel abych z nej i nadale mela co mozna nejvetsi strach.Proto nikomu jinemu me vymrdani nedovolil.Ale prej ze jesli neco nekde kecnu ceka me peklo v podobe mrdani za prachy nekde v rusku...A ja se vazne bala aby se mi nestalo to co nedavno udelal jedne udavacce nechal ji unest rusakama a pul roku ji mrdali perverzni spekati prachaci kdesi v bordelu...Nakonec se predavkovala jakousi srackou co ji zarucene nekdo aplikoval behem sexu.A tak jsem prijala pozici jeho devky a nakonec si na tohon jeho tlusteho stejne tak i dlouheho curaka co upoutaval pozornost i v okamziku kdy jeste nestal...Byl proste vazne velkej stejne jako jeho provesenej pitel kde se pohupovaly mohutne koule.Jak jsem casem zjistila nejvic ho rajcovaly zdesene pohledy a panicke snahy o milost od mladickych holcicek ktere cekaly na jeho znasineni.Jenom ja byla nejmene u deseti ...
Takovej hajzl ovšem patří - přinejmenším - za mříže.
Kdo kecá? To bylo jako na mě? Já si to fakt myslím...
Ne ty, ta osoba z paroveho nicku pred tebou
Take me ta predstava laka, ale jestli bych ji chtela uskutecnit si jeste nejsem jistá....
tak hele nadržení chlapi !!! chápu že čím víc nadržený chlap,,,, tím víc zvrhlejší a udělaný chlap,,, asi nevíte očem mluvíte !!!

Já os. jsem byla 2x v životě zneužitá a celkem drsně znásilněná ... NIC příjemného a vzrušujícího

tak se probud te !!!

Pokud by Vás někdo tak to ojel... mluvili by jste jinak ... !!!
Já myslím, že tady člověk spíš hledá takovou, co by to takhle chtěla.
A pokud je to snad nedobrovolné, pak to - myslím - sem ani vůbec nepatří. Takovej kretén patří spíš za mříže...
Tak pozor, aby se ti to ne zvrhlo k znásilňování cizích žen. Jako to dělají ti šmejdský běženoci, co nemají úctu k ženám.
mě to vzrušuje.....už jen ta představa...bohužel doma se s pochopením nesetkávám :(
Ahoj, zaujaly mě tvoje zájmy.
Zajímalo by mě, jestli by sis je nechtěla splnit :-)
To vzrušuje hodně holek, není problém takové najít.