Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
mam rad ak je to pekne upravene popravde .Mne pri neupravenej vadi to , ze mam casto chlpky na jazyku .Cize vyholena alebo pekne upravena za mna . Neoholena je za mna neatraktivna
Oboje ,každá má svoje čaro a keď je v stave,že potrebuje dačo do seba no hádam chlpol nebude nikomu vadiť.
Vyholená 🤌🏻 avšak mám slabosť pre pekne upravené. Čiarka, pásik, trojuholník alebo hocičo čo jej napadne 😅 ale upravené. Od klitorisu dole ale oholené. Jednoznačne.
Zarastené sa mi páčia
Zarastené je sexy a brutálne vzrušujúca.
Zarastená má svoje čaro, keď jemné chĺpjy šteklia na nose a celá šuška je nasiaknutá šťavou
ako bi žena zarastené preferujem viac, ale samozrejme aj vyholené sú krásne :)
zarasténá kunda je najjkrajsia uz kvapkaam🫦
Maloco je pre mna tak sexy na zene ako zarastena picka. Tym nemyslim nejaky vyholeny pasik, ale pekne zarastena az uplne dole so zastrihnutymi a upravenymi chlpkami. Vylizat zarastenu, mokru sunsku pri sexe je take, ze 🤤... keby k tomu bola este vystriekana 🤤🤤🤤.
(editado)
Úplne jedno. Každé má svoje čaro. Najlepšie to striedať a partnera stále prekvapiť
Zarastené , mierne upravené
Ahoj urcite vyholena 🥹
Ahoj, ja osobne preferujem oholené,prípadne upravené.
No určite pekné vyholenu
Ahoj mám rád vyholené
Vyholene alebo aspoň upravene
zarastené podpazušie, krásne ho vylizat
Určite oholena picka
Ahoj. Zarastená pička nie je zlá
Zarastene ženy je to krajsie
No za mna jednoznacne vyholena uplne a do hladka.
uplne vyholene mi nepride uz az tak vzruso , najviac sexxxxy je ked tam ma vyholeny nejaky - pásik , trojuholník alebo tak to je brut vzruso 😈😈😈
Jednoznacne co najviac zarastena
Ahoj ja jednoznačne vyholene!
Zarastenezeny sú naj
Zarastená určite len sa mi páči že každý chlap ktory tu komentuje je vyholeny vtipné🤣
Vyholené alb pásik uprava
Mne sa páčia trošku zarastené.
Jednoznačne hladučká vyholená😊
Vždy ma vzrušuje predovšetkým čistotná voňavá lasturka, a ešte keď je upravená na pasik, trojuholník alebo zapustené strnisko, a aj väčšie chlpky, brutálne má to rajcuje.
Úplne vyhodené,hladucka, aké by bolo po lizani stale vyberať chlpy z úst brrr
Hladicka je len vtedy keď sa holi každých 8 hodín iná je to potom Raspala čo je asi ešte horšie ako nevyholeny😃
ja mam rad aj aj,ked riedko zarasta tak radšej vyholená
Tmavá baranica je pre mňa top.
Prítulné, ktoré vedia čo chcú.
Zarastene su viac sexi pre mna....
Ahoj vyholena je naj
Ja mam rad aj oholenu ale aj zarastnutu. Má svoj sexepil. Rad take ližem.
Zarastene ale musi byt pekne huste cierne, tie svetle riedke ma neberu
Len akosi nejdeš prikladom
Milujem oboje a všetky kategórie
Zarastené určite a najlepšie 50+ ...
Jemne zarastené upravené
mladím oholené, straším zarastené ! 
👍
ja milujem ked ma zena pasik alebo trojuholnik a ak tam ma ciene chlpky tak je to naj na svete :-)
Určite oholené. A poriadne do hladka. Mňam...
Do hladka je tak 8 hodín po holení inak je to už raspla a to je horšie ako neoholene 🤪
Vyholena sa lepšie lyže
aj s viazaním a paličkami? :-)
Zarastena mňam a aj analik nezaškodí keď je tam par chĺpkov
Zarastena a ostrekana
Jednoznačne ma vzrušuje viac,zarastená.
Zarastena, urcite. Vyzera prirodzenejsie, a lepsie si drzi svoju charakteristicku vonu.
Za mna buď vyholena alebo pasik.ale zdola oholena určite
Pochváli sa nejaká z chlpatou kundičkou?
Zbožňujem zarastené kundicky,velmi ma to rajcuje
Cameltoe....jasne ze vyhodené 😎
zarastený člnok, na tom človek požije
ahoj, ja mám najradšej vyholené
Vyholené podliehaju oblbovaniu reklamou. Chlpate prídu zase do mody vtedy, ked kozmetický priemysel bude viac zarabat na chlpoch ako na žiletkách,
Len aby nejaká bola 😊...či taka alebo taká...každá má niečo do seba
Jednoznacne vyholene,kedze ja si velmi rad picku chcem poöizat a jazykom kazdy milimeter predrazdit a burina tomu brani,zavadzia,smrdi,skrabe a proste jednoznacne hladucke cikulky si top
Smrdí keď je neumyta a nie neoholena a škriabe hlavne oholena pokiaľ sa neholi každých 5 hodín
popíše dáka s chlpatou ?
Aj aj páčia sa mi aj zarastené
Lizal som iba oholenú ale túžim ochutnať aj zarastenú ale páčia sa mi všetké
Mam rat zeni co maju radi sexx
zarastená sa horšie líže..................ale zase pozerať na tie chlpy zlepené semenom, to je pohľad pre bohov....
Ahoj, mne sa páčia vyholené alebo upravené
Vyholené, žena má byť upravená
Na upravu staci dobry uces :), aj ked nohavicky ho asi trochu stlacia.
Upravena nerovna sa vyholena, ty trt.
Úplne prírodná,poriadne zarastená.
Áno to je úžasné,je ich už malo
Jasne zarastena je krajsia aspon pee mma
Jasné prirodzená. Osobne som sa dlhé roky holila ale prestalo ma to baviť. Denno denne sa holiť, lebo po dni už škriabem. Tak radšej mám pokoj, lebo keď som prirodzená a neupravovaná a keď tečiem chlapi úplne všetok výtok vylížu a sú vďačný za tu dobrotu. Počas plodných dni to je doslovné lepidlo a to my baby poznáme a na konci dňa sme vyčistené ešte pred sprchou
Aj aj a ako kedy, ale mne osobne sa páči keď s tým, žena nerobí drahoty, že teraz nie som oholená a podobne.. a to nie len klín. Prirodzenosť a keď chce byť úplne do hladka je to jej vec, podľa mňa to je rovnako príťažlivé.
mna strasne vzrusuje ked je pekne do hladka vyholena
Určite krásne zarastene;) a ty si ako na tom, prezrad..
zarastene❤️ nie je nic krajsie ako pekne zarastena prirodna pisulka
Príde pani k zverolekárovi s psíkom, ktorý má kŕče a skrúca sa. Lekár psíka vyšetruje , ale psík skolabuje a zomrie. Majiteľka sa rozplače , ale požiada lekára aby spravil pitvu,nech vie aspoň na čo zomrel. Po pitve jej lekár oznámi ,že psík mal v žalúdku chlpy. Na to pani pohotovo odpovie,, to je zaujímavé aj môj manžel na to zomrel".
ahoj uplne vyholenu do hladučka mnam
krásne vyholené na bábatko, čistunké voňavunké
vyholená áno no k decku to neprirovnávam je to morbídne :(
Páni, prídete do veku keď si poviete len aby bola
Záleží to od ženy ale prirodzene je krajšie
Vyholena alebo jemný pásik ale bobor určite nie
Zrelá žena je krásna aj keď ma mušličku zarastenu, mladšia asi vyholena 😉
Vyholene... je to oveľa viac sexi...
Lepšia zarastena ako zrastená
Ja mám rád vyholené.............................
Jednoznačne za mňa jedine zarastené... viac vzrušuje ..
Jednoznačne vyholená :) :) :)
Ahoj mne osobne to je jedno záleží od iných veci
Radšej vyholenu,lepšie sa dá lizat
Lepšie mám jazyk ako raspli ohoblovany
Tam vnutri predsa aj tak nezarasta
, naco lizat strnisko ?
pekne upravená nušlička vyholená a nad nechaná taká čiarka
U mňa jednoznačne do hladučka vyholená keďže veľmi rád lížem
Pekne hladucka keď sa kĺže po jazyku a mazlava stavicka
Ja mám radšej chĺpky...Mne sa to páči viac
Je mi to úplne jedno. Len nech sa ona cíti dobre.
Aj aj...zalezi aka zena chce byt
chlpaté su jedinečné. vyholené sú také rovnaké. Takže jednoznačne chlpaté. Zas na druhej strane je lepšia pička bez chlpov, ako chlpy bez pičky.
Vyholené a rovnaké? Každá je predsa jedinečná :-D Keď nelížeš, tak ti to môže viac vyhovovať. Pokiaľ tam nie je pol ročná burina, nemám problém... Vyholená, upravená, či udržovaná na jemné môže byť :)
Aj zarastena sa da lizat, je to akurat o tom, naucit sa vysporiadat, s tym, ked sa do hrdla dostane nieco z ochlpenia, a netvarit sa pri tom, ze je to problem.
Ahoj.mne sa určite viacej páčia ženy co majú oholene muslicky
To je jedno... skor ide o tu zenu aka je, ako sa sprava, aky ma charakter, celkovy pozitok.. to ci je dole vyholena alebo zarastena je az druhorade. Osobne preferujem vyholene, kedze na oralny sex je to univerzalnejsie, ale aj zarastene chutia fajn... takze vec vkusu
Za mna oholená, 100 ludí 100 chutí
pasik chlpkov krasne ozdobi zenske lono
Jednoznačne úpravena. My sa spolu upravujeme.
Pekne zarastena ale raz za čas oholenu, je to pekná zmena :)
Nejdeš moc prikladom
Nezakladam si na tom, ale pekne zarastená by potesila :)
Ja osobne mam rád zarastenú no žena skoro stále ju má na hladko.
ja som ju nahovoril aby si ju nechala, nelutujeme
Najlepšie je spýtať sa partnera. Keď ma rad vyholenu, tak mu nedáš baranicu a naopak.
Nakoľko mám 45rokov..tak si veľmi dobre pamätám,keď som ako 17ročný s obrovskou túžbou lízal,zarastenú frajerkinu pičku a v nepravdivých intervaloch si odstraňoval z jazyka chĺpky...zároveň mi brnelo v postavenom vtákovy. Myslím že okolo 22 roku môjho života,nastúpili ŽILETKY pre obidve pohlavia a od tej doby lížem len vyholené..Na mňa zarastená pička pôsobí nehygienický,asexuálne!! Keď vidím peknú voňavú ženu,hneď mi hlavou prejde,že by som jej piču zožral.."pardón za výraz"
Hygienický sa nerovná oholené
Jo..ani to netvrdím.🤝
Ja sa síce holím, ale táto móda sa mi nepáči. Je to celkom neprirodzené, tie chĺpky predsa majú svoju funkciu. A hovoriť, že je to nehygienické - v dnešnej dobe, keď sa každý sprchuje aj trikrát denne??? Mne zasa pripadá vyholené prirodzenie pedofilné - zarastanie je predsa znakom dospievania...
Historia holenia intimnych miest siaha do stareho Egypta, kde vyholene pohlavue patrilo k bontonu urodzenych zien.
V starom Grecku sa vyholovanie sluzilo k zdorazneniu krasy ci zenskej alebo muzskej postavy.Chlpky neplnia ziadnu dolezitu funkciu, bez ktorej sa nevieme obist.
Tiez mozem povedat ze viac aktivne zeny a muzi sa o seba viac staraju aj v uprave svojich intimnych partii.
Aspon za mna , manzela a nasich znamych. :) nase spolocne kamosky a kamosov.
Osobne preferujem Sfingu,Kleopatru - uplne vyholenie( na hladko) tiez sa tomu vravi "hollywoodsky styl " :)
V starom Grecku sa vyholovanie sluzilo k zdorazneniu krasy ci zenskej alebo muzskej postavy.Chlpky neplnia ziadnu dolezitu funkciu, bez ktorej sa nevieme obist.
Tiez mozem povedat ze viac aktivne zeny a muzi sa o seba viac staraju aj v uprave svojich intimnych partii.
Aspon za mna , manzela a nasich znamych. :) nase spolocne kamosky a kamosov.
Osobne preferujem Sfingu,Kleopatru - uplne vyholenie( na hladko) tiez sa tomu vravi "hollywoodsky styl " :)
Tak si dostuduj biológiu tela a potom sa vyjadruje ze neplnia žiadnu funkciu 😃 máš veľké medzery vo vedomostiach
Evolúcia do nás mužov veľmi tvrdo zakódovala, že veríme tomu čo oči vidia a podľa toho sa rozhodujeme. Vzrušenie ženy rovnako ako vzrušenie muža sa dá iba ťažko maskovať. Keď je žena dole hladká, je to pre muža väčšia vizuálna výzva, silnejší sexuálny podnet. Samozrejme vývoj kultúry spoločnosti aj tieto názory koriguje mierne v limitoch čo je akceptovaná akceptovateľné.
Ja som nenapísal že je to nehygienické !! Napísal som svoj názor,ako to na mňa pôsobí..!! Je to môj osobný názor v ktorom mám jasno...Keď čítam Váš príspevok,kde uvádzate,že sa holíte,LEBO je to móda a navyše Vám vyholené pripadá ako pedofílne,tak z toho mám "párky" ja !! Môj záver je,že každý sme rozdielny a podstatné je aby sme mali vo svojich názoroch a postoj sami jasno!! Prajem všetko dobré
Veď práve... väčšina mužov, ktorým sa páčia zarastené, neodmietne ani vyholenú. Tí ktorým sa páčia vyholené, skoro vždy zarastené odmietajú. Pochopili ste, v čom je ten rozdiel? Tak sa radšej všetky holia... aby nenatrafili na niekoho, pre koho budú asexuálne len kvôli zarastenému ohanbiu... aj ja prajem všetko dobré :-)
Áno pochopil a ďakujem za vysvetlenie. Osobne by som sanevedel a nebol schopný sa prispôsobať "trendu" s ktorým sa vnútorné nestotožňujem..tým nemám v úmysle nebodaj súdiť Vaše rozhodnutie či pohľad na vec,plne ho rešpektujem,len mi nedalo sa k tomu nevyjadriť.Ďakujem za slušnú a zrozumiteľnú konverzáciu a úprimne Vám prajem aby ste v živote spoznali len ľudí,pre ktorých nebudete musieť podstupovať nič s čím sa vnútorné nestotožňujete .
Nebojte, až také násilie to u mňa zasa nie je... ;-) Aj ja veľmi oceňujem váš spôsob komunikácie, na tomto fóre je to veľmi vzácne...
veľmi zaujímavý pohľad na to :)
Zarastene su naj , skoda ze zien ktore si nechavaju zarast je coraz menej -:(
Je to úplne to isté ako porovnávať úplne vyholenu hlavau(tzv.koleno) a úplne zarastenú ala prales.Ved predsa tak isto ako upravený účes je najkrajšie (navyše estetické)upravené ochlpenie kt.na(najmä nad) pičku predsa prirodzene a prírodne patrí.Inak to isté platí o mužskej brade..Úplne vyholené sú dnes väčšinou len dievčatká kt.si sexuálne neveria,dôkazom je stále väčšia móda v upravování ohanbia v salónoch..
Prvá normálna reakcia ja to stále tvrdím že či žena či muž a hlavne zarastený muži ak sa oholia do hladka a dosť zarastaju vyzerajú neskutočne komický a ostatní mu zato zatlieskaju že sa oholil ako debil splnil si spoločensku povinnosť ale ako je už vedľajšie súhlas s tebou
Keď ma pásik aj čisto oholenu aty
Pekne hladká alebo pasik sa krasne lize
Preferujem vyholene ale aj pekne upravena zarastena nije zle
Vyholene kundicka vélmi som rad
Skor zarastene ak su husto zarastene
Nejdeš moc prikladom
Kazdy podla chutí...niekedy boli len zarastene a nikomu to nevadilo,to len nová móda prišla...
Suhlasim jednoznacne zarastena ! ked je vyholena ta to je take ako keby tam nic nemala.
Urcite zarastena je top len ich je malo
Pasik trojuholnicek moze byt ale spodok hladucky ..
Vyholenu s dlhymi trciavimi pyskami. Taka sa potom neskutocne lize...... :;)
Vyholené môže byť pásiky....keď budem lízať čo budem chĺpky papať???fuj
Pekne dohladka vybolenu,manam.
Jednoznacne zarastene.je to topka
Moc prikladom nejdes
taky pekny bush ;) trojuholnik
Tak ja rad vyholene alebo pásik trojuholník je to moc sexy
Jedine zarastené, inú možnosť neakceptujem
vyholená okolo pyskov naj kombinácia ,môžeš líat pičku a s klínom sa poihrávať
Pekne upravená s chĺpkami sú naj. Milujem takú ako má moja manželka. Určite by si takej lízli viacerí.
Ahoj,jednoznačne vyholené alebo jemný tenký pásik
Vyholena, upravená tak ako aj muži
AHOJ. JA OHOLENÉ ALEBO MALE CHĹPKY
Viac sa mi páči zarastená keďže ja sám som tiež zarastený :)....chĺpky sú podľa mňa vzrušujúce
Urcite radsej vyholenu do hladka.. ciarka ci trojuholnik nevadia. Rad lizem ale ked ma skrabu chlpky, tak to nieje celkom ono.
Zarastená ale pekne upravená buchtička je top.
Moc prikladom nejdete🤣 trošku vtipné oholene
Mjerne viholenu atyakeho mas rada mas aj fotecki
Jednoznačne do hladka...obaja s manželkou v tom mame jasno. A to nem je 56r.
Ahoj. Ty akú máš? Moja má zarastenú a niekedy mi to vadí.
Do hladka, ako pička 14 ročnej. to je najlepšie
Dlhé chlpy (5cm) nikomu nepristanú.
Podľa mňa je to skôr o hygiene, ak sú chĺpky čisté a upravené tak nemám žiadne výhrady. Viacerím sa po úplnom vyholení vyhodia vyrážky a to tiež nieje veľmi sexi.
Takže ako vo všetkom, zlatá, stredná cesta.
Podľa mňa je to skôr o hygiene, ak sú chĺpky čisté a upravené tak nemám žiadne výhrady. Viacerím sa po úplnom vyholení vyhodia vyrážky a to tiež nieje veľmi sexi.
Takže ako vo všetkom, zlatá, stredná cesta.
ahoj,pekne ju mat vyholenu
Vyholene. Nechce sa mi z jazyka oberat chlpy.
Ahoj..pekná piča je taká či taká..no zarastená je viac sexy prirodzenejšia..
Upravené a vyholene.
Výhoda v upravených je ze ich môžem za tie chĺpky tak dobre chytiť.... A potiahnuť ;) znie to divne ale ex sa to hrozne páčilo a vzrusovalo.
A vyholene? Tam sa mi zase paci ze môžem susku tak dobre poplacat.
Ci nakvapkat trochu horúceho vosku :-)
Výhoda v upravených je ze ich môžem za tie chĺpky tak dobre chytiť.... A potiahnuť ;) znie to divne ale ex sa to hrozne páčilo a vzrusovalo.
A vyholene? Tam sa mi zase paci ze môžem susku tak dobre poplacat.
Ci nakvapkat trochu horúceho vosku :-)
Ja osobne mám najradšej čerstvo oholenú,taká je najchutnejšia
.Ale pásik,alebo krásne upravená sa dá tiež,len nie úplne prírodná
Kde je chlp tam je chuť.
No ak ma pekny pásik tak to je nadhera !
Je to vec vkusu. Keď niekto chce sex na zostrih nepozerá
milujem pekne upravene aj zarastene zeny, je to velmi vzrusujuce...hlavne ked ma rada oral...
Milujem krasne vyholene,hladunke,proste mnam.
Ahojte :) Mam 39 a ja osobne si velmi rada striedam,uplne vsetko na hladko,potom pasik hore na Venusinom pahorku a dole vsetko hladke,vratane zadocka a este strnisko sa mi velmi paci,na striedacku.U muzov a u manzela sa mi pacia jednoznacne dokladne vyholena hradza,anal a semenniky,hore si muzi mozu striedat,na hladko a pekne upravene chlpky,paci sa mi aj jedno,aj druhe.Prvorade je taktiez u mna nadherne spodne pradlo,vona,cistota a zdravie,u muza detto plus krasne ciste spodne pradlo :)
teraz tu bolo pridaných par galerii od blaznivehoparu a už dlho som nevidel tak pekne zarastenú a pritom pekne upravenu
pekne upravene....jemne zarastene
Aj viholene aj zarastene to je pre mna jedno
ak si zarastena ,Teba by som chcel, všetko dobré v Novom roku. P.
zarastená je krajšia, je to isto lepšie aj na lízanie ako oholená po dvoch dňoch
až sa ti p-čný chlp omotá okolo mandle, inak budeš hovoriť...
Mne sa páči tiež pekne zarastena.
Ja preferujem určite zarastenú pre mňa určite vzrušujúcejšie jednoducho vyhráva príroda nad žiletkou.
Ahoj moja zarastena. Ja to tak lubym aj ona.
Tak mne sa paci tak troška zarastena ked ju postriekaš tak aspom to nestečie znej po stehnach
kratke stnisko je najlepsie tiesenie, podla mna
kratke strnisko je super riesenie
zarastena a môže byť upravena, ale jednoznačne nie bez
Hlavne upravena,lebo presekavat sa dzunglou tiez neni najprijemnejsie ne to este odpluvat chlpy spomedzi medzi zub
Ahoj ja mam rad uplne na hladko. Maximale uzkiy pasik moze byt
Ahoj ja mam rad uplne na hladko. Maximale uzkiy pasik moze byt
Vyholena je lepsia..preto lebo nemas plne usta chlpkou....ale tak troska na jezka sa da tolerovat si myslimmmcmuk
ahoj provokaterka, ja jednoznacne uz dlhe roky uplne vyholenu hladucku, krajsie vidiet celu picku, klitik aj pysteky a nadherne sa lize, prfe mna je vyholena esteticka ale aj niektore zeny co maju chlpky pristrihnute, sa mi ich fazonka paci, ale moje priatelky bolu a su vzdy uplne hladucke :) a Ty si aka ?
Mal som vyholenu babu ale nejaku zarastenu by som hned skusil, ak nejaka je napis
Jedine hladučko vyholena je taka vonavučka super
Vonavucka je len vtedy keď je umyta a nie oholena inú som ešte nevidel
pci sa mi ked ma aspon jemny pasik chlpkov
Jednoznacne vyholena. Ale je pravda ze si to clovek poriadne uzije len vtedy, ked je obcas aj mierne chlpatucka. Lebo vsetko co je stale rovnake sa casom okuka.
vsetko je vec nazoru,tomu sa paci to inemu ono. mna sa pacia chpky
ja mám radšej zarastenú , je to prirodzenejšie , vyholených už bolo dosť :)
Moc prikladom nejdes
poriadna baranica nieje na skodu, a este ked ju pokropis no proste nadhera
Moc prikladom nejdes
preferujem krasne vyholena moc ma to vzrusuje ked jej ju bozkavam a lizem
zarastené hlavne zrzavé malé poprsie1-2 

Pekne upravena aby bolo co vylizovat
Nevadí mi bobor ani vyholena hlavne že je dnu

Vyholená úplne do hladka. To je najkrajšie alebo len taký malý pásik
Upravene 

Mal som sex dlho s vyholenou ale teraz by som skusil kludne aj s chlpkami
Hladuckuu na lizacku neskutočnu
teraz ma lakaju zarastene strasne ma vzrusuju
Moc prikladom nejdes
ja osobne mám rád vyholené je to aj praktickejšie, nemusim si vyťahovať chlpy z úst a podla môjho názoru aj krajšie a preto si upravujem aj ja svoje pohlavie aby aj partnerka nemusela riešiť chlpy v puse ak sa velmi rozbesní
zarastena, ostata....to som ako zver, tie metrosexualne chutky si strcte viete kam, muhaha vyholene , sterilne pice, co nic nevedia o zivocisnosti a zvieracich pudoch......
Určite zarastene,ale musí byť upravená.
Určite zarastene,ale musí byť upravená.
Urcite vyholene ale da sa aj zarastene.
U mna je jednoznacne vzrusujucejsia zarastena
Moc prikladom nejdes
ze sa im to chce, holit sa ked nemusia, zeny.
ja som sa musela nechať zarásť kvoli môjmu priateľovi...takže diskutovať sa dá o tom....on to proste zbožnuje takto a nie vyholenu....!!!!!!
Na fotkach más ju vyholenu a si moc heszka
Skoda ze v albumoch si len vyholena
aspon sa nemusis holit. aj tak sa cudujem ze sa im to chce sa holit ked nemusia, tym zenam.
Osobne radsej vyholene....aj kvoli masarovaniu....
Ahoj..úplne vyholené sa my nelúbia..chlpky sú nádherná súčasť pičky...zarastené ma ovela viac dráždia..
Jednoznacne pekne hladucko vyholene
Ja mám radšej zarastenu.Len takych je malo.
Ja mám radšej zarastenu.Len takych je malo.
Ahoj, to záleží od situácie. Ale nikdy úplne vyholené, pretože mám potom pocit, že má holka 15. Ak zarastené tak mladšie do 30, je to sexi a vzrušujúce.
Zarastena ma vzdy svoje kuzlo skus sa nechat zarast....
Mam rad zeny ktore maju svoje muslicky vyholene
Ahoj.mne je jedno len konečene si poriadne zalízat.
Nemyslim ze musi byt uplne zarastenena ale ked je pekna upravena tak v pohode
mne je to jedno len nech je voňavá a môžem ju lízať
Mne sa paci a strašne moc ma vzrušuje pekná krásna úprava kundicky ci už pásik alebo trojuholník ale naozaj musí sa zena Oto starať. A ty co máš tam dole akú úpravu čomu fandis
Zatastene cim viac tym lepsie aspon pre mna
Aj pre mna zarastena je super...cim viac...
Najlepšie je pekne upravená kundička na pásik a máte po aj krásne vyholenú kundu aj pekné chĺpky ktoré môžete pekne zcákať :)))
ja osobne pekne vyholene je to vzrusujuce ked bozkavam a lizem muslicki
Zarastenu už jé skoro každý,nevravím že všetci prejedeny výholenej pička jé dnes raritou najst nevyholenu a kde nieje chlp nieje chuť
osobne uprednostnujem vyholenu. Predovšetkym koli hygiene. Pri lízaní je užasne cítiť jemnu pokožku a v prípade chlpatej, ci už upravenej nie je mi príjemne mať chlpy na jazyku. Prirovnám to k polievke kde si dam do ust aj vlas, hned je po chuti. Vyholena, vyholena, vyholena je super super super
Za to máš jazyk vyhlásený ako keby ty ho poriadne pobehal rasplou 😃
Ja oblubujem chlpate... lizem pravidelne denne, a este som nezhltol ziaden chlp...Chlpata je krajsia, lepsie vonia...a aj chuti

jednoznacne upravena, dnes by to malo byt samozrejmostou u oboch pertneroch
mať v hrdle uviaznutý chlp je veľmi nepríjemná záležitosť, preto jednoznačne vyholiť.
Jasneze vyholit inak mozem lizat aj koberec chlpaty
Keby len v hrdle ale aj pri lizani ma obcas naplo ked som mal vela chlpov v ustach.Tiez si myslim,ze vyholena je najidealnejsia ,ale nezabudat aj na zadocek ten tiez zarasta.Stalo sa mi ze bola krasne vyholena len pasik a ked vystrcila ritku mala tam priam orlie hniezdo este mlade cbybali.Kikinka Ty si labuznicka a vies co je dobre pre oboch.Taktiez preferujem holenie u oboch pohlavi aj ked obcas ma napadne ulet zastrcit ho do takej dobrej chlpatej baranice ale o do toho orlieho hniezda,ale to len raz za cas.
Ahoj.ja mam rad jednoznacne vyholenu.zarastenu som uz nemal ani nepametam .ja som tiez vyholeny.
Ja som vyholena.. obaja oblubujeme oralny sex takže aj manžel je vždy dokonale oholený. Rada fajcim a ochlpenie len prekáža
Co keby som bol úplne nahý celý deň pri tebe
presne!...uplne vyholeny obaja :)
pekne upravene ochlpenie je top
pekne vyholena je super....................
anoooo anooo 

holy true.... svata pravdaaaa

.

.

Jednoznacne vyholena.. niekedy nezaskodi decentny pasik, ale to iba sem tam. :-)
niekedy vyholené, niekedy zarastené trochu niekedy zarastené úplne - život je zmena a každej sa vždy nájde niečo pekné
horuca,,,mokrucka,,, hladucka,,, ako mramorova skala v Egeiskom mori ;-)
Ja.mam rad nevyholene , uplne ma to rajcuje
Moc prikladom nejdes
Je to v podstate jedno či vyholená alebo zarastená ale ak si mám vybrať preferujem hladučké kundičky. Rád rozotieram šťavičku po hladučkom pahorku a potom ho pekne olizujem
A čo sa týka podpazušia to musí byť vyholené bezpodmienečne tiež ho rád olizujem a chlpy sú negustiózne.
A čo sa týka podpazušia to musí byť vyholené bezpodmienečne tiež ho rád olizujem a chlpy sú negustiózne.
jednoznačne zarastené...v podpaží, aj medzi nohami....mnam...
ahoj, v kazdom pripade vyholene alebo upravene. pri lizani nemas problem s chlpkami
Za to jazyk akoby si behal s ním po rasply
barabnica je nadhera a tak sa v nej pohrabat
zarastena baranica je krasa to sa mi paci wauu
aj zarastené aj oholené mušličky sú pekné
zarastená ale pekne upravená :-)
ked je zena pekne upravena dolu tak je to super.
Tak tak pravdu máš stačí strojček a urobiť len peknú úpravu :) je to fajn
,,,,máš pravdu,, kde je chlp tam je chuť,, hovorili aj starý otec. Pekne zastrihnutá a vkusne upravená kundička umožní ľahký prístup pre lízanie, vsúvanie jazyka ako i jazykové pastorále okolo klitorisu bez vdýchnutia chĺpkov. V cucnutie penisu je tiež bez rizika aj keď ho vsaje milenka až po koreň. Takže nielen rozkoš vám prajem , ale aj dobrú chuť bez chĺpkov v hrdle z polievočky,, ala vaginális,, aj slovenskej v polievočke zohrievanej,, klobásky,,

Ciarocka musí byť mne sa to páči.
starec a tvoja zena je zarastena?
poriadne chlpatá ale okolo pekne vyholená
Dnešná móda sú vyholené babenky, ale už sa vracia aj trošku zarostenejšie ...
Urcite zarastena, na prirodno a bez uprav :)
zarastena, max. vyholena do plaviek
zarastené nie zese ako bobor trocha upravené -najkrajšie sú zrzavá -
radsej vyholene je to aj lepsie.
a v com je to akoze lepsie?
to by ma fakt zaujimalo

tolko smajlov len preto, ze kratsi text mi to nechce pustit.... debilny server
to by ma fakt zaujimalo
tolko smajlov len preto, ze kratsi text mi to nechce pustit.... debilny server
Estetickejsie, ale moja ex mala chlpatu ale pekne upravenú.. No a mala rada ak som ju pri tom za tie chlpy chytil a ťahal 😅😂
Lepšie chutí pri orále
aj na pohľad je krajšia...môj názor
Vyholena sa lepšie lize...

ja mam osobne rad chlpki len skoda ze je velmi malo zien za prirodzenost
ahoj no mne sa zasadne paci ked ma zena porastik
nie každý chce vyťahovať chlpy medzi zubami.
A za to ide druhý deň má pohovost že má krvavý jazyk lebo pobehal po rasply
Ja mam rad vyholene velmi rad lizem
A jazyk máš ako keby ti ho pobehal rasplou
strasne rad lizem a bozkavam muslicku urcite to je vzrusujucejsie ako bozkavat kozuch
A potom mám jazyk ako keby som ho pobehal o rasply 🤪
Ja by som chcel veľmi skúsiť vylizat zarastený klín
Ja by som chcel veľmi skúsiť vylizat zarastený klín
ahoj, ja mám radšej zarastené, sú vzrušujúcejšie, sám som zarastený...
Ahoj ja som za presne taketo hladucke pysteky m inac mas ich velmi pekne.
Mozno je to kvoli tomu, ze dnes sa nesie vyholene prirodzenie, a preto chcem to co mi chyba :). Moja preferencia je zarastena zena.
najvzrusujucejsia je ked je chlpata ale pekne upravena
Pasik moze byt..........................................................................................
ako kedy..ak je pekne upravený kožušok tak môže byť aj zarastená
aj ja vravim ze je lepsie vyholena aj na stehnach

zarastená alebo vyholená
Chcela by som zistiť čo sa vám páči.