Anální sex?

Bojím se toho, stydím se, chci to, co s tím? ..
nedalo mi nepripisat. :)
Pre uvolnenie tych dam, ktore sa boja...
Mal som niekolko partneriek a aj ked niektore to spociatku nechceli, tak casom same prisli, ze to chu.
Teraz co mam partnerku, tak s nou ficime na anale jedna radost. :)
Ma to rovnako rada do zadocku(aj ked ja mam niekedy pocit, ze ju bavi viac anal:) ako do susky.
Nam postaci uple trosku premazat susku, sliny a potom si to uzivame v tej "mensej" dierke. A penis mam "trosku" vacsi a je to v poho. Nepisem to pre chvalenie sa.:)
Hlavne nestresovat a uvolnit.
Nemáš se čeho bát.Je to jako s deflorací. Taky některá z toho dělá úplně drama a když k tomu dojde, tak o tom ani nevíš.
Jestli se opravdu tak bojíš a bohužel dáš na hloupé řeči bab, které se chtějí dělat zajímavé, tak se trochu před tím napij. Záleží na rozpoložení a chuti zkusit něco nového. Není asi nejlepší začít rovnou análním sexem. Já to mám ráda až po delším milování do pochvy a několika orgasmech. Tím mám zaručeno, že jsem dostatečně mokrá, abych měla dost šťáv na promazání svého análku, když mi tam vnikne.Mám ráda při milování, když mi strká prsty do zadečku a pomáhá mi tlačit na jeho penis v pochvě. Radost z toho plyne pro oba. Nepotřebuji lubrikanty, ale to je na vás. Chce to trošku análek připravit pstíky a pak už je to jen radost. Chce to jen méně divočit než u sousedů a víc si všímat co cítíš a podle toho reagovat. Rozhodně to nebude bolest, ale jen docela příjemný tlak. Doporučuji předem si dát na vyprázdnění 3 mini klystýry, aby jsi zmenšila obavy, že se ti chce na velkou. S vyprázdněným střevem to nehrozí a při klystýrec si už roztáhneš trochu svěrač. Hlavně nesmíš být v křeči a svírat všechny svaly. K tomu pomůže i ta malá opilost.časem budeš této metodě přednost, protože si užiješ slast a vyloučíš riziko z otěhotnění. Než jsem se odhodlala k antikoncepci, tak jsem raději nastrkovala análek, protože jsem z toho měla mnohem víc radosti a žádné starosti, jestli přece jen nebudou následky. Od doby, kdy jsem skončila na gyndě, kde mi musel doktor vytahovat zbytky roztrhaného kondomu z pochvy, tak jim nevěřím. Normálně jsme ho roztrhali při souloži na malé kousky.Taky jsem dala na blbu radu kamarádky, že musím k doktorovi,abych nedostala zánět. Stačilo to vypláchnout třeba jen klystýrem. Z toho plyne, že se člověk nemá dát ovlivnit kamarádkami, ale zachovat si vlastní rozum. Tak přeji mnoho úspěchu a análního potěšení. je zajímavé, že všeobecne kluci to chtějí víc než holky.Nepotkala jsem žádného, který by tonechtěl strkat do zadku.
poradi niekto ako cistit zadocek pred sexom
To je přece snadné.Když chceš ušetřit, tak ti stačí odšroubovat růžici ze sprchy a strčit si hadici na kraj konečníku.Jen to nesmíš přehnat s tlakem a množsvím vody do střev. Zábavnější je koupit si v lékárně nebo na internetu irigátor, který obvykle á výměnné nástavce na oba otvůrky.Ideální je když si ss tebou partner takhle pohraje ti klystýry sám v rámci předehry.Je dobré se jít vyprázdnit a ještě si to třeba 2x zopakovat. Pak máš jistotu, že ho nevytáhne hnědého.Já mám klystýry ráda.
tedy vy jste idioti to musí být zážitky anální sex po souloži od hoven ty radíš sundat růžici od sprchy pro vypláchnutí střev to nevíš ty krávo pitomá že sebemenší tlak roztrhne a poškodí střevo nenávratně když to neskončí přímo přímo smrtí jak odhadneš u sprchy že tlak vody není silný? když jseš tak blbá a zvrhlá a děláš to tak si to dělěj ale nedoporučuj ostatním
sexnebi - vsiml jsem si tvych prispevku - krome toho, ze jsi sexualne na urovni puberty odhaduji, ze lidsky jsi zcela nesnasenlivy, agresivni typ, ktery urazi kazdeho, kdo mu nezapada do jeho omezenych predstav...
Jsem chlap, z tou sprchou jsem to vyzkoušel! Bez problému, jen s tlakem se to musí zkusit pomalu a opatrně! Jinak na anální sex doporučuji: sprej anos special, zakoupit možno u "sexshopik.cz", cena cca 500,-. je to lubrikant + uvolní svěrač před vniknutím! Máme vyzkoušeno se ženou, před tím - klystýrek!
a nejdřív si ty střeva vypláchneš kyselinou nebo savem?
Mate skusenosti, existuju nejake volnopredajne pripravky na klistir aj s aplikatorom? dakujem. Co je najlepsie pouzit?
Stačí zajít do každé lékárny a irigátor si koupit. Stačí čistá voda a chuť si pohrát s konečníkem.
jak si muzi odstranuji chloupky mezi pulkami?
já si holím žiletkou v podřepu,používám gel na holení a pak mléko po holení proti rychlému růstu.Pak chloupky rostou pomaleji a jsou měkké.
Nejlepsi je to zkusit,stydet se neni za co.rezrud@seznam.cz
Chceli by sme sa s Vami podelit o nasu skusenost s kokosovym olejom. Pouzili sme ho ako gel a je vynikajuci - dobre a dlho klze, nerobia sa z neho "sulky" (lebo na rozdiel od chemickych gelov nevysycha na pokozke, ale vstrebe sa pomaly do nej). My ho mame v bio-kvalite, to znamena ze to je cisto prirodny produkt a je jedno v akom mnozstve a ako casto sa pouziva - je uplne neskodny... :-)
No, tohle si musí každý vyzkoušet sám, protože u některých jedinců oleje způsobujou alergickou reakci, je potřeba brát zřetel na to, že se jedná o sliznici a ne pokožku. Já dávám přednost lubrikantům na vodní bázi a nebo silikonovým, ale ty jsou o něco dražší...
to okokoko:

neboj, ked sa to robi spravne tak to neboli !!! A stydet se nemas pred kym...

PS: vid.sukr. sprava
I když se to dělá správně, tak to trošku bolí :-) Nevím, jestli se my dva dohodnem - jsme oba (asi) heterosexuální muži a tak jsme závislí na tom, co nám řekne partnerka. A když se nedohodnem, tak je to fuk, ale je to zajímavé téma :-) Ta bolest musí být příjemná, né aby partnerka musela zatínat zuby a snažit se "to vydržet". Zdůrazňuju slovo příjemná :-)
ja ked som to pisal, som sa pytal partnerky :)
Já si to z prstu taky necucám ;-)
zkoušeli jsme s přítelkyní anální sex,byla po třech orgasmech za sebou a chtěla to zkusit...vše jsme prováděli pomaličku a ikdyž mám větší rozměr,krásně jsem tam pronikl.Cítila jen lehký tlak na svěrači,ale problém byl že jí přišlo že neví jestli si neuprdne a ta představa a ten pocit jí zděsil natolik že jsme museli přestat..můžete mi k tomu někdo něco napsat,jstli je to normální nebo co se s tím dá dělat?děkuji
No, to je slovo do pranice. Musíš jí přesvědčit, že i kdyby se to stalo, tak je to jen důvod k pobavení nic víc. Je to prostě lidská přirozenost, tak jako když jde čůrat nebo na velkou. Nezapomeň, že penisem tam občas napumpuješ i nějaký ten vzduch, který chce pak ven - mě se to stává i u mušličky, jenže my z toho míváme legraci. No tak si prdne, no a? Už před sebou prdíte normálně? Pokud ano, je to stejné, a tvoje reakce (pokud se to stane) by neměla být žádná nebo jen milá nic víc, nerozmazávej to. Prostě jí přesvědč, že je to přirozené, že to vcelku očekáváš, že se to může stát a hlavně že tobě to nevadí, protože jí to pak nebude vadit taky. A klidně si před ní prdni taky ;-)))
jj, tak to je :-) Hlavně s tím pumpováním vzduchu do pulinky je to legrace :-D To by mě nenapadlo, že to takhle funguje... Důležitá je dobrá komunikace mezi partnery - všechno si vyříkat a pak se takovým věcem smát. :-)
Mírná bolest a stud k tomu patří. Trošku to vždycky bolí - zvlášť, když má partner větší penis, ale když se to dělá dobře, bude to pro tebe opravdu silný a vzrušující zážitek. Jde právě o tu směs studu, bolesti a obrovské slasti (to mi řekla moje partnerka, nevymyslel jsem si to :) Už se tu o tom debatovalo jak na to. Je dobře, když jsi uvolněná a omámená - když už jsi po orgasmu. Jestli máš ráda dráždění zadečku prstama a pokud je tvůj partner šikovný, bude to úžasné. ;-)
Chceli by sme s partnerkou skúsiť análny sex ale neviem ako na to.
Do zadečku ženě je to suprové a žena užije nádherné orgasmy !!!!Ale musí se pomalu roztahovat prstíky a natřít gelem a potom to ženu nebolí a užívá si orgasmy ....
zalezi hodne na partnerovi, poduk bude nezny,trpezlivy tak sa nemas coho bat...