Tady amatérské webové stránky A asi ne ale jdi třeba na normální inzerát seznamku atd
Ahoj, byl byh rád že nejdou nějakou skupinou dominantnih žen, nebo přijdu na nějakou schůze zde byh mohl vylizat všechny kundicki na ráz a budu slušně novát se. Kdo pořadí něco.
hmmm ... zas jeden dobrá čecha
nebo strojový překlad od s. Google?
nebo strojový překlad od s. Google?
ja bich chtel rict ze bich ho chtel nekumu cumlat
neházel bych všechny do jednoho pytle. Většina tady je asi mimo, podle toho co čtu, ale je tady i spousta normálních. Musíš hledat a zkoušet :)
seznámení je tu nereálné
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Přesně jak píšeš, mám naprosto stejnou zkušenost. Kde jsem byl úspěšný a par dam se ozvalo bylo na mileneckyvztah.cz . Ale i tam to chce hodně trpělivosti a času
No a už se nám tu objevuje správný vzorec pro postup: výhra v loterii - seznámení - odhánění ostatních co se budou chtít seznámit (ono jich najednou přibyde).
Peníze jsou nejlepší afrodiziakum.
S muzi je to tady stejne...
je zde žena či slečna na focení galerek???? Okres Litoměřice
Dá se tu seznámit, záleží kdo to ti vstoupí do cesty, koho oslovís. Já tu našla vztah, i dost fajn přátel nejen na sex. Taky záleží na náladě a naloženosti druhého. Pokud mi napíše s prominutím pár potomcu a za nimi mě osloví jeden fajn, taky to někdy chudák schyta. Záleží co ten dotyčným taky píše. Ale za mě to tu jede víc než na klasických seznamkach. Kde se všichni tvari slušně a ve finále jde většině taky i sex. Tady je to na rovinu a je to pak v rukou těch dotyčných.
Zkus si být holka/žena zde, mít furt spamy a číst furt stejný věci které se ukončí sexuálním tématem a taky koho hledáš je těžké najít a také zaujat. Musíš být jináči a upřímně i bez citů nebo normální konverzace ti nedá žádná, blik cvak. Piš něco jiného, udělej jináči fotky, jinak se chovej a možná budeš někoho mít.
Clovece, ty ai ale neuvedomujes jednu vec, a to, ze chlapu je tady nasobne vic nez zen. Ano, rezolutni prohlaseni, ze info posles a pri vaznem zajmu je fajn, ale musis ten,zajem vyvolat. A s prazdnym profilem jsi jen jeden z mnoha anonymu. A pripadna zajemkyne neni zajemkyne, kdyz se o tobe nedozvi vic nez nic. To radeji pujde o profil dal... Ale jde o to, ze to tak chces, tak to tak mej. To je svoboda.
Hledám fajn holku která má ráda skupinový sex pro společné zážitky i společný život. Jsem velký kandaulista tak spousta zážitků zaručena. Bi holka velice vítána. Vlatsní bydlení mám přistěhování možné ihned.
Ahoj, hledám holku z Prahy na milenecký vztah. Může případně být i víc v případě zájmu. Napiš
Jo taaaák,já zapomněl,že je tady plno chlapů jasnovidců 

Chápu,ale spousta ženských taky nemá tu slušnost k vyplňování údajů a popisku.
Ano,já chapu,že v okamžiku má ta žena 150 zpráv o všelijakých návrzích a na ty "slušně" se už nedostane,neboť trpělivost není nekonečná...
Ale je tady řeč o tom proč se zde nejde seznamit z pohledu chlapa (slušného)?
Taky z vašeho názoru mě přijde nespravedlivé,že vás nemůže oslovit nikdo ,kdo nemá album nebo video.
Proc?
Protože si nechci nafotit ptáka ze všech světových stran spolu s břišaky?
Z mého pohledu by to mělo individuální...resp.když jsou ty "zakladni" sympatie.Tak protějšku na vyžádání pošlu foto na výměnu.
Ano,já chapu,že v okamžiku má ta žena 150 zpráv o všelijakých návrzích a na ty "slušně" se už nedostane,neboť trpělivost není nekonečná...
Ale je tady řeč o tom proč se zde nejde seznamit z pohledu chlapa (slušného)?
Taky z vašeho názoru mě přijde nespravedlivé,že vás nemůže oslovit nikdo ,kdo nemá album nebo video.
Proc?
Protože si nechci nafotit ptáka ze všech světových stran spolu s břišaky?
Z mého pohledu by to mělo individuální...resp.když jsou ty "zakladni" sympatie.Tak protějšku na vyžádání pošlu foto na výměnu.
Ale nikdo netvrdí,ze oslovuje profily,které nemají nic vyplněné nebo nemají zájem.
Ale ,když už ženská podá inzerát,tak nijak nereaguje...navíc to jsme už probírali jinde...
Mýval se dožívá 73let?
Ale ,když už ženská podá inzerát,tak nijak nereaguje...navíc to jsme už probírali jinde...
Mýval se dožívá 73let?
S tím nemohu souhlasit, život není jen sex.
Mám super ženu, super rodinu. Postupem času se ženou a dětma máme společné koníčky, volné společné schvíle si všichni užíváme, doma vládne harmonie, návšteva tchyně není utpení. Ale ženu přestal bavit sex, tak asi 1x za měsíc a něco podrží a možná jednou za rok si to užijeme. To se vleče s je čímdál horší už asi tři roky a opravdu se to nedá vydržet, přitom jsme se seznámili jen při hledání sexu, když jsem oba něchtěli vztah. Kdo si s rodinou a ženou/přítelkyní může užít v létě na kole, na lodi v létě i v zimě na horách ? Kolik takových akčních ženských je?
Mám teda opustit tohoto skvělého parťáka a vybodnout se na děti? Vyměnit to, co mně každý závidí za sex, který postrádám a který potřebuji? Šlo by to řešit tajně privátem apod, ale bude to opravdu o užívání nebo opět jen podržení? Když jdeš s někým poprvé, dokážeš se úplně odvázat a užít si to se vším, nebo řešíš hlavně ochranu, zdraví, důstojnost?
Takže ženatý milenec a vdaná milenka ze spokojených rodin je také řešení. Jen ten protějšek štastně nalézt. Jistě to nebude hledání na pár dnů, spíše mnoho měsíců i možná roků. Musím někde holt doplnit těch 10%, co mně schází do naprosto spokojeného života a doufat, že to nepraskne a nepřijdu o těch zbývajících 90%.
Všichni kolem mě začínají volný čas trávit s nově nalezenými přáteli na kolech, na horách a rodinu nebo manželku nebo rodinu nechávají doma. Já toto vše trávím štastně a spokojeně se svojí rodinou. Jsem klikař a vím, že jsem našel poklad. Ale ve svém ještě mladém věku to bez sexu také nejde.
Mám super ženu, super rodinu. Postupem času se ženou a dětma máme společné koníčky, volné společné schvíle si všichni užíváme, doma vládne harmonie, návšteva tchyně není utpení. Ale ženu přestal bavit sex, tak asi 1x za měsíc a něco podrží a možná jednou za rok si to užijeme. To se vleče s je čímdál horší už asi tři roky a opravdu se to nedá vydržet, přitom jsme se seznámili jen při hledání sexu, když jsem oba něchtěli vztah. Kdo si s rodinou a ženou/přítelkyní může užít v létě na kole, na lodi v létě i v zimě na horách ? Kolik takových akčních ženských je?
Mám teda opustit tohoto skvělého parťáka a vybodnout se na děti? Vyměnit to, co mně každý závidí za sex, který postrádám a který potřebuji? Šlo by to řešit tajně privátem apod, ale bude to opravdu o užívání nebo opět jen podržení? Když jdeš s někým poprvé, dokážeš se úplně odvázat a užít si to se vším, nebo řešíš hlavně ochranu, zdraví, důstojnost?
Takže ženatý milenec a vdaná milenka ze spokojených rodin je také řešení. Jen ten protějšek štastně nalézt. Jistě to nebude hledání na pár dnů, spíše mnoho měsíců i možná roků. Musím někde holt doplnit těch 10%, co mně schází do naprosto spokojeného života a doufat, že to nepraskne a nepřijdu o těch zbývajících 90%.
Všichni kolem mě začínají volný čas trávit s nově nalezenými přáteli na kolech, na horách a rodinu nebo manželku nebo rodinu nechávají doma. Já toto vše trávím štastně a spokojeně se svojí rodinou. Jsem klikař a vím, že jsem našel poklad. Ale ve svém ještě mladém věku to bez sexu také nejde.
Toho se obavam a uznavam ze mas pravdu, a asi by to byl konec. Tedy to cemu se z duvodu rodiny chci vyhnout. Ale na druhou stranu by to take mohlo znamenat vztah bez sexu s tim, ze si budem kazdy delat co chceme, coz by byla pro me vyhra. Ale doufam, ze se v ni libido treba za rok,2 probudi a budeme opet zit normalne.
Ale dle ponauceni co jsem zezacatku dostal bych si to za ramecek nedal a noze jsou pry ostre.
Ale jak pise Incognitus, co bys delala ty? Rekla OK, stava se ze mne odedneska jeptiska v celibatu? Ja jsem v tom jiz pres 2 roky co jsem cekal, ze se to zlepsi. Pritom peprne je, ze jsme se seznamili kvuli sexu a jak to skoncilo nikdo necekal. Ze ja musel slibit, ze sex budeme mit nebo pokud to pujde se budeme snazit minimalne 2x do tydne, at neskoncime v rezimu prvni stredu v mesici. Pritom sama uznala, ze je nechci nic vic nez ze zacatku, ze se chovam stejne, ale proste jiz nema na sex moc naladu a zamilovanost a nutkani sukat jako kralik presla. Kdyz se o tom jejim u me radostne potvrzenem slibu zminim, tak ji vlastni nutim a tim sex zosklivuji. Pritom zezacatku to byl opravdu nadhernej uragan skoro bez jakychkoliv zabran. Dnes sex 1x-2x rocne a priblizne 1x mesicne podrzi, ale nejake hratky to ne.
Tak co Trichophilia, porad me vidis tak cerne, nebo holt delam z nouze to nejhorsi.
Ale dle ponauceni co jsem zezacatku dostal bych si to za ramecek nedal a noze jsou pry ostre.
Ale jak pise Incognitus, co bys delala ty? Rekla OK, stava se ze mne odedneska jeptiska v celibatu? Ja jsem v tom jiz pres 2 roky co jsem cekal, ze se to zlepsi. Pritom peprne je, ze jsme se seznamili kvuli sexu a jak to skoncilo nikdo necekal. Ze ja musel slibit, ze sex budeme mit nebo pokud to pujde se budeme snazit minimalne 2x do tydne, at neskoncime v rezimu prvni stredu v mesici. Pritom sama uznala, ze je nechci nic vic nez ze zacatku, ze se chovam stejne, ale proste jiz nema na sex moc naladu a zamilovanost a nutkani sukat jako kralik presla. Kdyz se o tom jejim u me radostne potvrzenem slibu zminim, tak ji vlastni nutim a tim sex zosklivuji. Pritom zezacatku to byl opravdu nadhernej uragan skoro bez jakychkoliv zabran. Dnes sex 1x-2x rocne a priblizne 1x mesicne podrzi, ale nejake hratky to ne.
Tak co Trichophilia, porad me vidis tak cerne, nebo holt delam z nouze to nejhorsi.
A co třeba paralela s lyžováním. Dva budou spolu, budou spolu lyžovat a jednoho to pak přestane bavit - druhý musí taky přestat? Tak začne lyžovat s někým jiným. A ten druhý se s ním kvůli tomu rozejde? A dětem pak řeknou - máma se chtěla rozvést, protože ona se mnou lyžovat nechtěla a nesnesla, že já jsem si občas zalyžoval s někým jiným.
Určitě mi bude někdo vytýkat, že srovnání s lyžováním pokulhává. Ale zkuste mi věcně popsat ten rozdíl (pak bude možné pokračovat).
Určitě mi bude někdo vytýkat, že srovnání s lyžováním pokulhává. Ale zkuste mi věcně popsat ten rozdíl (pak bude možné pokračovat).
Jedno ze zdejších neumirajících témat....
Je mozne najit tu partnerku pro zivot?
Plny sexu a lasky
Plny sexu a lasky
Dylenhunt 5.12.2017 10:26
Kdyby jste sli radeji soustat misto dohadu
Kdyby jste sli radeji soustat misto dohadu
Nooo kamaráde , nezdá se to jen tobě...
Tak to tu prostě chodí, znuděné manželky, které nepřekročí práh a chtějí si jen psát....Protože jejich manžel nebo situace celkově stojí za hovno a ony nemají na to s tím něco dělat, tak jsou zde...Píší zde často své představy , které stejně nikdy neuskuteční.....
A pokud tu někdo něco uskuteční, tak žena o kterou bys venku neopřel kolo...Ale tady je za bohyni, protože tady jsou chlapy skoro samý idioti, které venku nepustili ani do Zoo, bez práce, bez peněz a bez mozku....
Každý si tady myslí , že obnažovaní je sexy....mě třeba přijde nafocené , nedokonalé tělo pohlavních orgánů asexuální, důležitý je obličej...a žena je vždy více sexy , když je oblečená....Alespoň trochu :-))))
No a o sebeukájení na web kamerách.......to raději pomlčím.....
Tak hodně zdaru a síly ....
A nutno říci, že jsem tu potkal i výjimky....:-) Ale opravdu výjimečně.....
Tak to tu prostě chodí, znuděné manželky, které nepřekročí práh a chtějí si jen psát....Protože jejich manžel nebo situace celkově stojí za hovno a ony nemají na to s tím něco dělat, tak jsou zde...Píší zde často své představy , které stejně nikdy neuskuteční.....
A pokud tu někdo něco uskuteční, tak žena o kterou bys venku neopřel kolo...Ale tady je za bohyni, protože tady jsou chlapy skoro samý idioti, které venku nepustili ani do Zoo, bez práce, bez peněz a bez mozku....
Každý si tady myslí , že obnažovaní je sexy....mě třeba přijde nafocené , nedokonalé tělo pohlavních orgánů asexuální, důležitý je obličej...a žena je vždy více sexy , když je oblečená....Alespoň trochu :-))))
No a o sebeukájení na web kamerách.......to raději pomlčím.....
Tak hodně zdaru a síly ....
A nutno říci, že jsem tu potkal i výjimky....:-) Ale opravdu výjimečně.....
pro ty co jsou nezadaní a hledají i vztah nejen sex - dnes večírek v Praze - více na Singles in Prag
Lidi, tak jsem si to tu celé poctivě přečetl. Taky jsem sem kdysi vlezl kvůli seznámení a jako zadaný spíš kvůli míň vážnému vztahu. Modrým bych rád připomněl, co už tu zaznělo: 1. Chlapů je nás tu prostě přebytek, tim pádem holky fakt maj problém odpovídat. 2. Tenhle server opravdu NENÍ primárně seznamka a je úplně v pořádku, ze se někdo seznamovat nechce. Takže když někdo neodpoví, jděte radši "o dům dál" a zbytečně se ničeho nedomáhejte, když odpoví odmitavě, buďte slušní. Všem nám to tak pak půjde líp a holky třeba budou odpovídat časteji.
Taky si uvědomte, že některé v profilu schválně nepíšou, že se chtěj seznámit, nebo tam mají nějaké vyloženě odrazujicí prohlášení prostě proto, aby odradily slabší povahy a zredukovaly tak vzkazy na rozumnou míru. Ale opakuju jen některé.
No a když si uvědomíte tohle všechno a půjdete na věc trochu s nadhledem (abyste nevypadali jako pověstní zoufalci) a bez uvádění rybářských měr a fotek částí těla bez vyžádání, tak ono to nakonec půjde.
Některým červeným bych zase, byť chápu důvody, rád řekl, že když si do profilu nebo inzerátu napíšete, že požadujete vyplněný profil, galerie, telefon a fotku obličeje, nedivte se, že to slabší povahy vytočí a nadávají, pokud máte profil prázdný a zemi třeba Chad.
Taky si uvědomte, že některé v profilu schválně nepíšou, že se chtěj seznámit, nebo tam mají nějaké vyloženě odrazujicí prohlášení prostě proto, aby odradily slabší povahy a zredukovaly tak vzkazy na rozumnou míru. Ale opakuju jen některé.
No a když si uvědomíte tohle všechno a půjdete na věc trochu s nadhledem (abyste nevypadali jako pověstní zoufalci) a bez uvádění rybářských měr a fotek částí těla bez vyžádání, tak ono to nakonec půjde.
Některým červeným bych zase, byť chápu důvody, rád řekl, že když si do profilu nebo inzerátu napíšete, že požadujete vyplněný profil, galerie, telefon a fotku obličeje, nedivte se, že to slabší povahy vytočí a nadávají, pokud máte profil prázdný a zemi třeba Chad.
no kdyby se tu chtela nejaka Brnacka seznamit ,tak jsem pripraven ..
fotka neni vše, a galerka také, ne, naposled sem dostal odpoved, od jedne slecny, která hledala sex s vice muzi,ze ji moje galerie znechucuje :_) tak nevim lidicky, napsat inzerat je okamžitá akce vytvořená k zahubě,
To je dobra rada :-)
Ja jsem si zkusil nahrat fotky v trenkach a nebyly mi schvaleny, ze pry nejsou dost "eroticke"...
Ja jsem si zkusil nahrat fotky v trenkach a nebyly mi schvaleny, ze pry nejsou dost "eroticke"...
Pánové, nedivte se, ze vam nikdo neodepise, kdyz nemate ani fotku a v profilu vyplnene zakladni informace. Kolikrat kdyz ctu vzkazy, tak se mi chce brecet.
Myslím že mít foto na amaterech není pro všechny. Je tu spousta ženatých a nebo stydlivych jako já 
Ahojky nějaká žena z Jesenicka
Dneska jsem se zaregistrovala a dala si inzerát. Ještě než jsem vyplnila profil měla jsem přes padesát vzkazů. Na inzerát za půl hodiny další. Jak vybrat,to nejde.
Ahoj, než se probereš vším co ti kdo napíše nebude tě bavit odepisovat. Najít někoho pohledného s mozkem bylo vždy těžké. Michael
Tak když si žena založí profil nebo dá inzerát, tak je v obležení a nestačí odpovídat, pokud si dá inzerát muž, tak se vůbec nechytá, max. se mu ozvou ti, co mají jiné představy než má inzerující požadavky. Ale (ne)úspěšnost někoho zde najít se tu již v minulosti probírala. Situace je stále stejná = převis poptávky mužů nad nabídkou žen.
To je ten krasny rozdil :)) Ty si muzes dovolit napsat "zaujmi me, nebo vubec nepis" a nikomu to neprijde arogantni a jeste se o tebe porvou. Kdybych si takovy inzerat dal ja jako muz, zadna mi neodepise. No... ono popravde zadna neodepise ani na dobre znejici inzerat :D
Ahoj my jsme par a hledame tu zenu k nam sle tady to neni mozne kdyz se ozve tak chce poslat foto a tim to konci adi na to jdeme spatne nebo nevime co vic udelat prejeme vsem dobry vyber nam to zatim nejde je nam jedno jaky kdo je jde spis oto jaky je uvnitr misa a honza
Ja mam na zensky smulu a zivot uz me celkove nebavi. Nedokazu se nejak s nejakou seznamit .... 

Velmi smutny chalan hlada do pohody babu od 20-40 r foto potesi
Ahoj najde zde kluk holku z prahy 19 a více let? Už jen věřím na zázrak
Ahoj, rád poznám ženu, která nechce nebo nedokáže být věrná, ale přesto by ráda našla věrného a milujícího partnera, který si jí bude vážit a milovat ji bez nároku na její věrnost
Ahojte.Rád bych našel milou a pohlednou ženu co by mi vyplnila prázdné místo po mém boku.Jestli to myslíš opravdu vážně a neprojíždíš to tu jen z nudy nebo vylepšení si ega,tak napiš.Budu rád a těšit se,že Tě poznám.Jenda
První alespoň trochu sexy ženě co mi odepíše a nebude chtít za sex platit, tak ji vylížu broskvicku tak že na to jen tak nezapomene ;)
Ahoj hezky večer přeji iveta já jsem taky sama taky hledám muže na trvalý vztah a ne sex a flirt jsem iveta je mi 46 jsem vysoká 167 váha 74 nosím brýle ráda chodím do přírody nemám ráda zradu faleš a zlé lidi mám ráda upřímnost
Ahoj,no když odpovíš,třeba se ti to splní,tak se budu těšit,pa,M.
To je zajímavý, stim jsem se setkal i na jiných seznamkách "trvalý vztah a ne sex" já si trvalý vztah bez sexu nedokážu představit.
Ahoj líbí se mi tvuj inz..je mi 49 let.Moc rad chodim do prirody hlavně v letě,a k vodě.Taky nesnášim faleš a lež. Budu rad když se ozveš.
Ahoj líbí se mi tvuj inz..je mi 49 let.Moc rad chodim do prirody hlavně v letě,a k vodě.Taky nesnášim faleš a lež. Budu rad když se ozveš.
Rada se seznamim jmenují se Petra jei42let jsem sportovní postavy 170vysoka
taky bych se rad seznamil :-) co rikas nebylo by to mozne?
ahoj Petro, taky se klidně seznámím :)
Ajo jaro 41 r 172 80 Pomooc Rad se zoznamim tiez
Ahoj se mi ozvi pokud budes mit zajem
rrad se seznamim s zenou s prostejovska
Rád bych poznal rozumnou holku z Prahy, se kterou by jsme trávili volný čas :)
Já si myslím, že to tady funguje. Vím erotické stránky ok. Ono tu být ženou není žádná sranda, věřím že muži to mají taky tak. Je ti vše o náhodě koho potkáte.Pokud má žena galerie je to zde hukot. Hodně návštěv a vzkazů. A nelze psát s každým, to by žena nic jiného nedělala. Já tu před lety potkala muže a vše dopadlo úžasně, byl to krásný dvouletý vztah. Bohužel to skončilo. A já se vrátila zpět. Přijít na jiné myšlenky.
Myslim si,ze tu neni,zadny problem se seznamit. Musite ale pocitat s tim,ze zena dostane pres 300 odpovedi a spis bude reagovat na fotku,nez na prazdne profily nebo na fotku pera,druha vec je psany projev.Pokud muzu doporucit,chodte na srazy Amateru,tam poznate zeny v realnem case!!!!
Můžu potvrdit. Pokud nemáš vyplněný profil tak se vůbec nesnaž. Holky dostávají stovky vzkazů denně.
Já se s pár holkama už seznámil a vždy je to super.
Já se s pár holkama už seznámil a vždy je to super.
Naprosto souhlasím...Nejde odepsat všem a kdo to nechápe tak je stále sám...A Navíc pokud se napíše (POJĎ ŠUKAT MÁM HO VELKÉHO) tak nevím,ale to moc ženám neinponuje a určitě nemůže takový chlap čekat odpověď spíš ignoraci...Pak tedy,ale nechápu i ženy,které chtějí chlapa co bude mít mozek,ochrání je a bude pozorný a vnímavý...A když jim takový napíše tak pak na domluvený sraz nepřijdou...Tak proč tu takovej člověk vlastně je.?.Asi jen tak z nudy...Jinak všem normálním přeji hezký den a ma Silvestra se moc neopijte... ????
bravo....konečně jeden muž co to pochopil :-)
Velice dost valná většina žen se nechce seznámit a zabírá tady seznamovací prostor anebo si pletou osobní seznamení se psaním.Nejhorší jsou radoby "dospělé sexy krásné chytré" co chcou chytré,vysoké charismatické zajištěné sportovní muže,myslím si že to nemají v hlavě srovnané a mají asi max 8 let aby mohly ukájet své fantasy sny z rudé knihovničky či co vidí v televizi(nevlastním tv a jsem spokojen od té doby co v jednom pořadu říkali,že rockeři jsou fašisti a nacisti-tak letěla doslova otevřeným oknem).Mají jen odvahu něco napsat a pak urážet,ale v žiotě neaj ani svůj byt a autě nemluvě,nadávaj,že se jim nedaří a tak se hojí chuděrky na této stránce.
Já hledám ženu jak to zpívá Petr Spálený(pro některé úzkoprsé dámy je to prý sexista a prasák.Pro mne standard normalní týpek).
Ten kdo se stará o stránky by to měl bud zpoplatnit či dle nesplnitelných babských požadavků=cenzura vymazat.
Já hledám ženu jak to zpívá Petr Spálený(pro některé úzkoprsé dámy je to prý sexista a prasák.Pro mne standard normalní týpek).
Ten kdo se stará o stránky by to měl bud zpoplatnit či dle nesplnitelných babských požadavků=cenzura vymazat.
Já jako relativně inteligentní muž vím že ne každá žena se tu chce seznamovat. Ale taky jsem zjistil že některé ženy zde moc inteligence nepobraly, když ve svému profilu pod položkou hledám nechají samotného muže a pak v popisu píši samotného muže nechci.
Rád bych poznal rozumnou holku z Prahy, se kterou by jsme trávili volný čas :)
Naka jahudka pro mladika z pha. Na věku nezáleží
máš rozumné názory, škoda že jsi z takové dálky.
Rada zdarma, která neplatí jen tu.... chceš li najít zlato,musis proprat tuny,bahna. Ženské zase si stěžují že tu nejde najít chlapa s mozkem v hlavě atd. Z vlastních zkušeností vim,ze kdo hledá,ten najde. Takže hodně zdaru a nenech se znechutit, zase tu snáz odhalís blbce.
Ahojky,hledám jen ženu na nezávazný sex.Kdyby si měla zájem tak budu rád když mě napíšeš
ahojky rad bych s jsebov navazal tel, kontakt .diky forgi liberec
ahojky rad bych s jsebov navazal tel, kontakt .diky forgi liberec
furt jsou to ale východní evropanky.....ehm...trochu jinej vesmír
hledam muze sktery se budu mit fajn a dokaze semnou zasmat i u sexu
Ahoj,pipinko rád bych tě poznal....
Ahoj tak se ozvi jestli mas zajem
Ahoj napíšeš něco o sobě prosím? :-)
Ahoj, odkud jsi? Já jsem z mostu a hledám zde někoho na seznámení a příjemné chvíle, jsem 179cm vysoký, stihli, hnědé vlasy,
:-) je to fajn kdyz se clovek u toho muze i
Zasmat atmosfera je pak uplne nekde jinde doporucuji;-)
Zasmat atmosfera je pak uplne nekde jinde doporucuji;-)
Možná zdání klame, ale ano, lze. Dokonce přesně takový typ člověka, který hledáš.
Lidé jsou zde úplně stejní jako kdekoliv jinde na ulici a ve městě taky přeci nepotkáš hned někoho, s kým si padnete do oka.
Lidé jsou zde úplně stejní jako kdekoliv jinde na ulici a ve městě taky přeci nepotkáš hned někoho, s kým si padnete do oka.
Ja nevim. Pro ten cas tedy netravis lepe a kvalitneji, kdyz muzes? Tady se seznamit je tezke a urcite je nasobne vetsi sance na chatu nez v seznamce...
třeba je pro něj lepší trávení času pohonění :)
Ahoj asi o baculku nemáš zajem
Ja mam zajem porad,jenom aby ty jsi jeste mela zajem
Chtěl bych bacuku ale je mi 40:(
Ahoj, mě boubelky nevadí, odkud jsi a co tu hledáš?
Zdravím.Mnozí si zde stěžují,že se zde nejde seznámit,tak co se seznámit bez seznamky?Když mé generaci bylo dvacet,nebyl internet,mobilní telefony,seznamka ,tak akorát v Mladém Světě a šlo to.Daleko více jsme chodili do společnosti,taneční zábavy,disco,rokové koncerty,sportovat atd. a nebyl problém se seznamovat.
Nevím je to zvláštním doba. Chodím hodně na koncerty a různé akce. Ale nestalo se mi, aby mě tam cizí muž oslovil. V mládí to tak fungovalo, oslovení, pozvání na drink. Bohužel dnes je doba jiná. Většina lidí se seznamuje přes internet. Je to škoda, ale je to tak.
Já se oslovením neznámé holky už párkrát seznámil. Je to i způsob, jak si krásně popovídat. Zkušenost s internetem, jak je tu chlapů přehršel, mám zas spíš opačnou (a bylo to někdy dost potupný stažení sebevědomí dolů.. zatímco někde osobně odmítnutí zas tak neva.. člověk je spíš posílený odvahou vyjít z komfortní zóny). Myslím, že nějaký komunikační skills mám, ale internetové seznamování se mi zdá vhodnější pro holky, protože co napsat, aby to nějak rozpumpovalo konverzaci, když zpravidla tu vidím jen výčet sexuálních zálib :) Obzvlášť na chatu. Někde osobně stačí k holce přijít a říct Ahoj
Takže jo.. hodně teď v tohle frčí technologie.. ale většina se přes net imho neseznamuje.... je to asi dobrý, když člověk si chce někoho líp vyfiltrovat... ale i náhody/synchronicity leckdy potkáním umí k člověku přivést někoho blízkého.... .já třeba rád kvantovou mechaniku a ledasco jiného kolem společnosti... a s jednou jsem si takhle pak neuvěřitelně pokecal, protože i ona o tom dost věděla a zajímalo ji to... až mě překvapovalo jaká to náhoda.
Takže jo.. hodně teď v tohle frčí technologie.. ale většina se přes net imho neseznamuje.... je to asi dobrý, když člověk si chce někoho líp vyfiltrovat... ale i náhody/synchronicity leckdy potkáním umí k člověku přivést někoho blízkého.... .já třeba rád kvantovou mechaniku a ledasco jiného kolem společnosti... a s jednou jsem si takhle pak neuvěřitelně pokecal, protože i ona o tom dost věděla a zajímalo ji to... až mě překvapovalo jaká to náhoda.
Veru mas pravdu Mam problem nieko najst
Pokud mládež komunikuje posledních 20let přez sms a moderněji, nemohou se naučit normálně "balit".
Některé specifické věci se o dost líp hledají na netu než v reálu
Nemáte někdo tip na nějakou dobrou neplacenou seznamku?
Erotickou i normální
Erotickou i normální
pry funguje to www.stesti.cz o eroticke nevim
Jo jo, musím souhlasit! Pokud nějaká holka (slečna, dáma) projeví sebenepatrnější zájem, má hned asi milion "nápadníků" a často mezi promiňte neandrtálci vybrat normálního atraktivního je na palici. Prostě moc kluků na málo dam. A tím nechci říct, že jsem ten adonis, kterého holky hledají a ostatní nám překážejí...
hledej v jiné věkové kateogrii....např 30+ kdy už žensky zjistěj,že přebírali až přebrali
Jestli se chceš seznámit, tak jsi na špatný stránce. Kdyby se tu někde vyskytla normální žena, která neroztáhne nohy už jen při pohledu na peněženku a chtěla by se taky seznámit, tak radši zůstane schovaná, protože ví, že většina nezadaných chlapů tu jsou negramotný prasata, pro který je žena jen kus masa do kterého chtěj strkat pinďoura.
To jsi popsal vcelku trefně, prakticky všechny ženy, s kterými jsem si tu psal, si stěžovaly, že jim chodí hory nabídek, oplzlostí, fotek, který ani nechtěly atd. Tak se ani nedivím, že jsou většinou schovaný a moc nevykukují
Wow,chlap a píše rozumě,hochu zasloužíš řád,co řád,rovnou metál.....
Díky
Díky
20000?za hodinu-chces?jsem ze zlina cestu platim
Samozřejmě jsem myslel cizí peněženku a bylo tím myěleno to, že za peníze půjde (skoro) s kýmkoli. A ne, já takový opravdu nejsem. Já se k ženám chovám zdvořile a s úctou.
Asi nemáš zájem o baculku Ahoj budu ráda dyz napises
do kolik let hledas kamoše?
odkud jsi
Proč by ne
tak mi ozvy kotě květinkové
Ahoj ozvi se mi jestli si chces uzit

Seznameni?
Ztrata casu?
Nemyslim si ,ze vypadam spatne. Galerie se libi. Ale nikdo tady nema zajem o seznameni. Je to to s prominutim sama ku**a nebo "zena" ktera si chce jen psat a nic vic.. Pro me zatim ztraceny cas ktery jsem mohl travit kvalitneji nez marnym sezenim u pc a doufanim, ze se tu najde prijemna zena.. Vidite to stejne nebo jen ja mam takovou smulu?