Sex na veřejných místech

veřejmé kabiny, WC a místa, kde hrozí přistiž

kto to nema rad naverejnosti ?
Dnes kolem 11 hod ul Pod Hády Brno
Dnes Pasohlávky poloostrov? Za Aqualandem
Dobré místo, dojedeme mrknout- je zo za Aqualandem směr Pasohlávky a pak doleva k vodě?
Někdo Brno ul Pod Hády? Občas se tam někdo objeví- jen jak dát vědět,že jsme tam se stejným zájmem? Co zablikání výstražnýma blinkrama? Pak se už bez obav člověk přiblíží k autu,popř. zaparkuje vedle a doggingu nic nebrání.....
Středa 17 hod Brno ul Pod Hády někdo reálný?
Jednou jsme si užívali s manželkou opření o ctyrkolku u řeky a jel kolem cyklista který málem sjel z ochrane hráze cca 15 od nás jak cucel. Dost jsme se zasmáli . Škoda že se nechtěl přidat*2*
To byl asi nějaký zarputilý cyklista,stát se to mě ..
Hledím Pohořelice, to není zase tak daleko,ještě jezdíte na kole ?
Ahoj hledám slečnu zralou paní nebo i pár z Nymburka a okolí buď se přidat nebo ukázat nebo potichu zašmírovat rád vše záleží na chuti v 19 hodin polní cesta za letištěm kdo přijedete já 29 letý zvrhlík s pořádně tvrdým :P Jirka
dnes hostivař,nebo šeberák ? hrátky venku...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ahoj a co ted o vikendu nekde petrin.
ja muz, hledam zena ci par. mam cas zitra odpoledne
Nepotkají se třeba na venerologii?
Chodí někdo honit nebosexovatna kopeček nad tesco kr pole??já občas jo.
Rád si honím venku a jsem rád že se někdo občas podívá.Strašně mě to vzrušuje.
Ahoj která se přijdete podívat ? Já 29 léty sameček z Nymburka doraž na ostrov budu si hrát v altánku divačka by byla příjemná Jirka
Ja muz 60 l.bi.plnostih.praha.rad nosim plenky s dam.pradlem.rad takto obleceny jsem v prirode delam babyholku muzum hlavne starym dedku a jen dopoledne.vladimirvalencik31@gmail.com
Někdo v Plzni na sex na veřejných místech není?
Samý příběh a realita žádná
ahoj o mě by jsi se taky postarala?
Ahoj, zítra B dz Tesco Letňany. Kdyby jsi chtěl můžeš si ho vzít do Pusinky, nebo mě ošukat WC, nebo kabinka někde. Písni do SZ, jestli máš zájem.
ahoj, někdo z Liberce na nějaké ty prasarničky ?
Ahojky jsem 27 letý zvrhlík nejdu slečnu nebo zralou ženu která to má kousek do Nymburka aby se přijela podívat jak si to pěkně udělám a jak mi to cáká když bude chtít může přijít i blíž dnes v 00:30 v Nymburce v opuštěné budově v loděnici já 27 let 187cm 89kg 18cm/5cm M Jirka
Dneska si jdeme zablbnout na Sečskou. Provokovat budeme na některém místečku na Ústupkách :)
Nevíte někdo, kde v Praze a okolí je kabinka na focení? Chceme to s manželkou vyzkoušet. Dříve bývaly hlavně v metru..
Nebyl včera někde ze zdejších okolo 18,30 před Olympií v MB u autobus. zastávky?
sla sem s kamaradem z disco mela sem na sobe kratke leskle skater saty ktere mi koncily tesne pod zadeckemsli jsme po chodniku a sedli si na lavicku a povidali si o zivote pak mne najednou zacal libat,nebranila sem se po chvilce jsem mnela kalhotky v rozkroku uplne mokre byly skrz,tak jsem mu naznacila ze muze vstala sem z lavicky oprela sem se o strom ktery stal hned vedle trosku sem se ohnula nedalo mu zadnou velikou praci nadzvedavat saty jak jsem se ohnula tak saticky samy se povytahly akorat dal kalhotky na stranu a spickou mne zacal masirovat moje pysky,kdyz do mne pronikl,vykrikla sem,velice u toho kricim dost na hlas asi sem timto prilakala nejakeho divaka ktery se schoval za dalsim stromem ale mne to bylo v tu chvili uplne jedno krasne do mne prirazel a ja vzlykala a vzdychala,rekla sem mu ze muze do mne striknout,coz take za malou chvili provedl,opet pri tom vystriku jsem nekolikrat velmi nahlas vykrikla,kdyz ho ze mne vitahl ihned jsem si natahla kalhotky z jemneho mikrovlakna,protoze sem citila jak to semeno ze mne zacina tyct a dela mi dobre kdyz citim jak tece a prosakuje skrz kalhotky,ktere jsem mnela v rozkroku cele mokre a sahla sem si nane byly zalepene od jeho semene kluzke a prusvitne,sedeli jsme na lavicce a kourily cigaretu,kdyz jsme vstaly tak bylo videt na lavicce mokry flek od mych kalhotek ktere byly tez mokre,pak jsme odesly spatky na disco kde sme jeste chvily tancovaly,je to krasny pocit chodit nebo tancovat s mokrymi kalhotkami ktere byly plne semene*15*
To muselo být luxusní. Krásná akce
Prevlikaci Kabinky jsou super. Je to dycky rychlovka. Ale ukrutne intenzivni ????
Kdy zase pujdete "na nákup" do kabinek,že bych šel náhodou okolo?
Tak to zkusime nekde ne? :) staci se jen domluvit :)
Pokud máš tajem muzeme neco vymyslet:)
Vyzkoušeli jsme s přítelkyní hodně míst a vždy je to vzrušující. Obchodní středisko, vlak bez kupecka, hrad apod :-D
Ahoj. Delali jsme to v obchode v kabince a je to super
Ahoj dá už jsem to zažil je to něco neobyčejného krásného střídá se v tobě rozkoš s adrenalinem
Ahojky po pravdě dá se veš,ale je to trochu riskantní ale zato moc vzrušující.Přeji ad si to užiješ *250**175*
Mám s tím zkušenosti a nic lepšího jsem nezažil ten adrenalin je nepopsatelný a rád bych si to zopakoval nemáš zájem ? :p
Ahoj.byli jsme v kabince New Yorkru a bezva.zkousela prádlo, ja koukal pres dvere a naridil at to vse svlekne. Kdyz byla naha,vlitnul jsem do kabelky a vzal si ji zezadu.trochu stenam,musel jsem zakapavat usla.lidi chodila kolem,ale v pohodě jsme to dokonce.bylo to fakt bezva
Taky mě to napadlo zrovna tam, nahoře min lidi, kabinky bokem, jdu konečně poprvé do toho i s chlapem i s lady .. ;)
Jasne ze se to da realizovat a je to pecka trosku adrous te rozpali jak kamna