Víte, co je na labutích zajímavé? Že jsou monogamní a vůbec je to nesere. Zdá se, že člověk není s monogamií úplně kompatibilní. Že by k nám prostě a jednoduše nepříslušela jenom jsme k ní systematicky "vycvičováni" a kdokoliv se tomu programu vzepře je vyvrhel?
Ahoj.vzrušuje mně představa si užívat sex s Vdanou ženou která si chce diskrétně užít s milencem.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Nemá chuť na sex s tebou a chceš aby to dělala s cizím chlapem před tebou ??? Jinak si v pořádku chlape? Nejdříve si najdete cestu sami k sobě !!!
Co ale urobiť, keď to nejde z dôvodu choroby manželky? Fungujeme ako firma ale mne to proste chýba. Jedine milenka s podobným osudom alebo pribehom. Dal by som prednosť stalej partnerke v tejto "pomoci". Sex za prachy s mladou ženou je tiež riešenie ale tu je obava z roznych chorôb, ktore su veľmi neprijemne..
Tak je to ťažká téma, ale 25r. manželstva ma tuším oprávňuje sa k tejto téme vyjadriť. Ak to doma "neklape" v tomto smere, čo urobiť? No babo raď.... Nájsť si milenku len kvôli sexu , kde je veľmi vysoká pravdepodobnosť, že to tiež po čase skĺzne do roviny stereotypu, alebo odísť od rodiny za inou ženou a môže sa mi to stať znova? Myslím, že nechať jednu a odísť k druhej je ako z blata do kaluže (pre našich západných bratov ako "z deště pod okap") Preto sa prikláňam skôr k názoru, že treba komunikovať a komunikovať a komunikovať. Ak sú v dlhotrvajúcom vzťahu nejaké zvyšky lásky, ale hlavne úcta a porozumenie myslím, že vždy je možnosť nájsť nejaký kompromis. Aj tak mužovi najlepšie rozumie muž a žene žena.
Asi s křížkem po funuse, ale třeba to posune i jinýho čtenáře.
Jsem na tom podobně:
S manželkou jsme 17 let, tři malý děti.
V 18 jsme se poznali, já její první a jedinej.
Časem se rozvinula její frigidita, otevřeně mi tvrdí, že jí to nebaví. Nakoupil jsem dilda apod, to jí trochu zaujalo, ale stejně to má nejradši co nejrychleji za sebou.
Loni jsem si našel na sex pí. o 5 let starší, doma to má obdobně: Před manželem chodí v lodičkách, aby ho vyrajcovala a nic.
Když jsme spolu měli sex, tak vystřelila 15 orgasmů, nadšená s tý úžasný symbiozy, ona inteligentní, u mně oceňovala to samý.
Po 2 měsících extrémní jízdy mě chtěla utáhnout sama pro sebe a svý 2 malý děti. Řekl jsem, že svoje děti neopustim a vlastně mě láska táhla zpět k manželce. Nutno podotknout, že jsem manželku o svý alternativě spravil a když jsme si to rozebrali, tak se bohužel nezmohla na víc, než že ona to tak nemá a měnit to nemůže.
Přesto jsem milenku ukončil a doufal, že se manželka ue snažit.
Teď je to rok a půl od návratu ke standardnímu rodinnýmu životu a dneska jsem řešil to samý.
Řekl jsem, že jí miluju, ale pokud neni ochotná tvořit kompromis a nějak na našem vztahu pracovat, tak zůstaneme u rodičovských povinností, budu rodinu živit, ale sexuálně budu žít jinde.
A pro feministky: jsem velmi pozorný milenec, preferuju uspokojení ženy, což mě samotnýho vzrušuje.
Takže lízání všeho, co se jí líbí je samozřejmost, k tomu dlouhá předehra, aby se uvolnila, zapojení hraček, ... prostě soulož je jako bonus nakonec.
Nemluvě o tom, že většina žen byla ze mně v posteli nadšená, předevšim kvůli mý pozornosti vůči jejich potřebám.
Taky manželce lichotim, jak jí to sluší, jak mi voní, jak je sexy, ačkoliv ona sama to tak třeba necítí a objektivně to neni ideál krásy pro většinu mužů. Přesto to říkam proto, že to vše k ní cítím.
Závěr?
Partner, kterej má dlouhodobej problém s kvalitou a kvantitou by to měl několikrát probrat s protějškem a pokud nenaleznou kompromis, tak si najít milence (ku).
U mně je to víc jak deset let neporozumění, je mi přes 35 a potřebuju od života víc.
Běham i 100km týdně, dělal jsem i jiný sportovní aktivity, jsem kus chlapa, údajně i pohlednýho, mentálně mam v sexu hodně co nabídnout, v baru dokážu vcelku snadno sbalit ženskou, tak proč bych měl zůstat frustrovanej neochotou mý manželky? Zvlášť, když můžu s klidnym svědomím prohlásit, že jsem pro vztah a jeho záchranu udělal maximum.
Jsem na tom podobně:
S manželkou jsme 17 let, tři malý děti.
V 18 jsme se poznali, já její první a jedinej.
Časem se rozvinula její frigidita, otevřeně mi tvrdí, že jí to nebaví. Nakoupil jsem dilda apod, to jí trochu zaujalo, ale stejně to má nejradši co nejrychleji za sebou.
Loni jsem si našel na sex pí. o 5 let starší, doma to má obdobně: Před manželem chodí v lodičkách, aby ho vyrajcovala a nic.
Když jsme spolu měli sex, tak vystřelila 15 orgasmů, nadšená s tý úžasný symbiozy, ona inteligentní, u mně oceňovala to samý.
Po 2 měsících extrémní jízdy mě chtěla utáhnout sama pro sebe a svý 2 malý děti. Řekl jsem, že svoje děti neopustim a vlastně mě láska táhla zpět k manželce. Nutno podotknout, že jsem manželku o svý alternativě spravil a když jsme si to rozebrali, tak se bohužel nezmohla na víc, než že ona to tak nemá a měnit to nemůže.
Přesto jsem milenku ukončil a doufal, že se manželka ue snažit.
Teď je to rok a půl od návratu ke standardnímu rodinnýmu životu a dneska jsem řešil to samý.
Řekl jsem, že jí miluju, ale pokud neni ochotná tvořit kompromis a nějak na našem vztahu pracovat, tak zůstaneme u rodičovských povinností, budu rodinu živit, ale sexuálně budu žít jinde.
A pro feministky: jsem velmi pozorný milenec, preferuju uspokojení ženy, což mě samotnýho vzrušuje.
Takže lízání všeho, co se jí líbí je samozřejmost, k tomu dlouhá předehra, aby se uvolnila, zapojení hraček, ... prostě soulož je jako bonus nakonec.
Nemluvě o tom, že většina žen byla ze mně v posteli nadšená, předevšim kvůli mý pozornosti vůči jejich potřebám.
Taky manželce lichotim, jak jí to sluší, jak mi voní, jak je sexy, ačkoliv ona sama to tak třeba necítí a objektivně to neni ideál krásy pro většinu mužů. Přesto to říkam proto, že to vše k ní cítím.
Závěr?
Partner, kterej má dlouhodobej problém s kvalitou a kvantitou by to měl několikrát probrat s protějškem a pokud nenaleznou kompromis, tak si najít milence (ku).
U mně je to víc jak deset let neporozumění, je mi přes 35 a potřebuju od života víc.
Běham i 100km týdně, dělal jsem i jiný sportovní aktivity, jsem kus chlapa, údajně i pohlednýho, mentálně mam v sexu hodně co nabídnout, v baru dokážu vcelku snadno sbalit ženskou, tak proč bych měl zůstat frustrovanej neochotou mý manželky? Zvlášť, když můžu s klidnym svědomím prohlásit, že jsem pro vztah a jeho záchranu udělal maximum.
Moje zkušenost je taková, že když to jednoho přestane bavit, tak nepomůže nic, ani natřásání v lodičkách, ani "zpestření", ani dildo. Naštěstí mi již táhne na šedesátku a tyto dejme tomu potíže řeším teprve asi třetí rok.
Zrovna nedávno jsem to s manželkou řešil, říkám jí, tak si jenom lehni, budu ti hladit kozy, pipinu a uvidíme. Má třeba hrozně ráda masírování zad. Jenže ona evidentně nemá tu potřebu, protože raději usne u televize ve vedlejším pokoji a chrápe tam do rána.
Zrovna nedávno jsem to s manželkou řešil, říkám jí, tak si jenom lehni, budu ti hladit kozy, pipinu a uvidíme. Má třeba hrozně ráda masírování zad. Jenže ona evidentně nemá tu potřebu, protože raději usne u televize ve vedlejším pokoji a chrápe tam do rána.
No, pokud si najdu milenku z okolí, tak to 100% praskne. Pokud opravdu také zadanou a naprosto neznámou, pokud budeme oba akceptovat soukromí, pokud oba nechceme svoje rodiny opustit, pokud nebudeme plánovat až na možná výjimku za x měsíců celodenní výlet, společné noci a bude snám stačit pár hodin spolu, občas wellness, večeře a pod, tak je snad šance 50:50 že to nepraskne. Já sám znám dvě pohledné ženské, které si i věřejně před partnerem stežijí, že jsou doma zanedbávané a partnera by jistě neměnily. Tedy šance najít tu ideální by měla být.
A pokud to praskne, i tak je zde šance to neřešit jen rozchodem a i tolerancí sexu jinde a doma nic (no, to už bude skoro stejné jako teď a toto u nás pro její žárlivost neprojde) nebo nápravou a potřebou partnera získat zase 100% pro sebe a tím nabití jejího elánu. Mám i známou, kde si partner také stěžoval na málo sexu, pak praskla nevěra a stále jsou svoji. Ona na sex nemá co nám sama později řekla žádnou chuť a on má kamarádku o které ona jen tuší, nezná ji a vše jim klape.
No, toto raději nechci poznat a uvidíme. Tvoje představa Tricho, že si za to můžeme my chlapy opravdu nebude platit ve 100% případů.
Máš pravdu, pokud se rozejdem a tak žena jen na sex nebude stačit a nebo rovnou nahradit celou rodinu určitě žádná již nezvládne. To není jen o té tvé představě naší potřebě uklízení, vaření, praní ale o plno jiných věcech.
A pokud to praskne, i tak je zde šance to neřešit jen rozchodem a i tolerancí sexu jinde a doma nic (no, to už bude skoro stejné jako teď a toto u nás pro její žárlivost neprojde) nebo nápravou a potřebou partnera získat zase 100% pro sebe a tím nabití jejího elánu. Mám i známou, kde si partner také stěžoval na málo sexu, pak praskla nevěra a stále jsou svoji. Ona na sex nemá co nám sama později řekla žádnou chuť a on má kamarádku o které ona jen tuší, nezná ji a vše jim klape.
No, toto raději nechci poznat a uvidíme. Tvoje představa Tricho, že si za to můžeme my chlapy opravdu nebude platit ve 100% případů.
Máš pravdu, pokud se rozejdem a tak žena jen na sex nebude stačit a nebo rovnou nahradit celou rodinu určitě žádná již nezvládne. To není jen o té tvé představě naší potřebě uklízení, vaření, praní ale o plno jiných věcech.
Mno.. takto ideálně to vidím sice také,ale už tak nějak pochyybuji o tom, co ve svých osobních realitách mají pánové zde..
Poradí mi někdo jakou záminka funguje když chci k sousedce která je doma bez manžela.Známe se dlouho a chci si sní hezký užít.
Jen techniká poznámka, mám milenku cca šest let a bydlí cca 150 m odemě. Zatím nic nepraskolo. Asi jéjí manžel je chňup a slepej.
A nebo to má na háku a taky se vybíjí jinde...
To sem si myslel taky, ale když sem viděl co ji udělal za scénu když ji borec na plese při tanci držel za zadek, tak myslím že zas tak na háku to nemá.
Ahojte,
berte to jako třeba obchodní vztah, pokud si obě strany dodávají co bylo smluveno tak je to ok, ale jakmile to z nějaké strany začne pokulhavat a naprava se nekoná, tak je třeba to ukončit! Máte právo na svůj život a uspokojení svých potřeb...
berte to jako třeba obchodní vztah, pokud si obě strany dodávají co bylo smluveno tak je to ok, ale jakmile to z nějaké strany začne pokulhavat a naprava se nekoná, tak je třeba to ukončit! Máte právo na svůj život a uspokojení svých potřeb...
Pěkný den,
myslím si , že tady není co soudit. Ke spokojenému manželství patří bez pochyby i osobní spokojenost všech členů rodiny. Myslíš si, že děti budu spokojené, když vidí, jak se rodiče přestávají sami sobě navzájem věnovat? Budeš ty spokojený, když tě manželka připustí 2x měsíčně a to ještě s otráveným obličejem? Bude ona spokojená, pokud po ní budeš chtít sex alespoň 2x týdně a nejlépe ne z povinnosti? Řeším ten samý problém...manželka mě prostě sexuálně neuspokojuje, zpestření odmítá, měnit se nechce a masturbace mě dlouhodobě nebaví...U nás by se dalo říct, že máme všechno...dům, zdravé děti, práci, koníčky....ale ME chybí spokojenost,. Jsem špatný když přemýšlím o tom, že od rodiny odejdu? Miluju své děti, v podstatě si vážím i své ženy, ale uvědomuji si, že se už asi dávno naše cesty rozešly. A být spolu z povinnosti, protože jsme si na to už zvykli se mi nechce....Jsem špatný, když chci být i já šťastný? O děti přece nepřijdeš ne? Budeš se jim věnovat, předpokládám, že střídavá péče by byla možná, ne? A manželka by byla zhrzená? jak to víc? Třeba to cítí stejně jako ty, jen se ti to třeba bojí říct? Mluvili jste spolu o tvých pocitech??? Není to jednoduché, ale když o tom začtete mluvit, je to osvobozující.....
myslím si , že tady není co soudit. Ke spokojenému manželství patří bez pochyby i osobní spokojenost všech členů rodiny. Myslíš si, že děti budu spokojené, když vidí, jak se rodiče přestávají sami sobě navzájem věnovat? Budeš ty spokojený, když tě manželka připustí 2x měsíčně a to ještě s otráveným obličejem? Bude ona spokojená, pokud po ní budeš chtít sex alespoň 2x týdně a nejlépe ne z povinnosti? Řeším ten samý problém...manželka mě prostě sexuálně neuspokojuje, zpestření odmítá, měnit se nechce a masturbace mě dlouhodobě nebaví...U nás by se dalo říct, že máme všechno...dům, zdravé děti, práci, koníčky....ale ME chybí spokojenost,. Jsem špatný když přemýšlím o tom, že od rodiny odejdu? Miluju své děti, v podstatě si vážím i své ženy, ale uvědomuji si, že se už asi dávno naše cesty rozešly. A být spolu z povinnosti, protože jsme si na to už zvykli se mi nechce....Jsem špatný, když chci být i já šťastný? O děti přece nepřijdeš ne? Budeš se jim věnovat, předpokládám, že střídavá péče by byla možná, ne? A manželka by byla zhrzená? jak to víc? Třeba to cítí stejně jako ty, jen se ti to třeba bojí říct? Mluvili jste spolu o tvých pocitech??? Není to jednoduché, ale když o tom začtete mluvit, je to osvobozující.....
Milenka. Ale jeste lepsi by byla nejaka hezka, mlada kurvicka....
Nedostatek pozornosti ze strany pritele vedlo k "nevere"...
Stale jsem cekala,ze se to zlepsi...vrati do starych koleji ale marne.Az po ukonceni vztahu jsem zacala mit neco s jinym....
Muj nazor tedy je...kdyz je toho doma dostatek netreba to hledat jinde...Kdyz to doma ale neni.....
Stale jsem cekala,ze se to zlepsi...vrati do starych koleji ale marne.Az po ukonceni vztahu jsem zacala mit neco s jinym....
Muj nazor tedy je...kdyz je toho doma dostatek netreba to hledat jinde...Kdyz to doma ale neni.....
No u mna to je asi tak. Sme 20r manzele. Posledne 2r som musel doslova prosikat. Hovorit neboj ja budem rychlo. Teraz je tak, ze chodim k proficke. Mam len oral, masaz, sex som s nou nemal. Mam rad dotyky, zenske telo. Stoji to prachy, ale uz som nemohol. Zena je kludna, netlacim na nu, jej staci raz za mesiace. Sem tam si to robi sama a uz to ani neriesim. Kupoval som pomocky, wellnes vikendy, nepomahalo nic. Akurat mi je cudne ze neriesi ci nemam milenku a podobne. Mozno si mysli ze to tak ma byt.
Já měl letos doma sex pouze jednou.. Ve všech dalších oblastech soužití fungujeme úplně normálně.. Nejsme bohužel pouze naladěni na jedné vlně.. Protože to trvá už roky, je těžké se neohlédnout za jinou..
A jste si naprosto jist, že žena nezahýbá vám? Myslím, že jednou za rok... to bych asi lezla po stropě.. nevím.
To je jedna možnost. Druhá je, že jsi natolik tupá ty a píšeš o věcech, se kterými nemáš žádné zkušenosti .
Třetí možnost jsi označila špatně, ale to se mladým děvčatům stává 
Zkušenosti se dostaví s věkem.
Zkušenosti se dostaví s věkem.
Jsou i jiné důvody, bolí ji to a tím pádem nebaví
Ach ano, málo sexu má ten můj partner, kterého v duchu v poslední době nazývám hajzlem, čím dál častěji. Sex je tak 3x týdně, v průměru. Ovšem když se pohádáme, je pauza i několik dný, týden... a je mu to tedy málo a tak zahýbá. A myslí si,že o tom nevím. A dává to za vinu komu? Mně.. jinak mne prý miluje, aele vždy je tam podmínka.
Kdybych tak nebyla věrná puťka.. zvažuji, že bych okusila, co na nevěře sám má. Ale klesnout tak ve svých očích? Říkám si, ani za Boha..
Kdybych tak nebyla věrná puťka.. zvažuji, že bych okusila, co na nevěře sám má. Ale klesnout tak ve svých očích? Říkám si, ani za Boha..
No, každý se občas pohádá, ale pokud je to skoro stále, proč spolu jste? Trestat chlapa absencí sexu vede jen k průseru. Když nás ulovíte, jsou z Vás skoro nymfomanky, za pár let ledové královny. Pak to dopadne jako u nás, kdy se z toho občasného půstu stane trvalé pravidlo a co má chap dělat? Nejdřív to bylo, naštval jsi mě nenám náladu na sex, poté už jen nemám na to náladu. Kolik bylo kvůli tomu hádání apod.
Pak je opravdu jen na výběr to ukončit nebo podvádět. Já měl to dilema asi přes rok, než jsem si zařval a jasně řekl, ať se pak nediví. Je to sice hnus, ale já jsme se přiznal, že to nedávám a dlouho to nevydržím. No, nepomohlo to, pomohl jsme si sám.
Co mám občas sex vedle, tak je to mezi nám i lepší, prostě si již tolik nestěžuji a netlačím na pilu. Doma dostanu tak 3x za dva měsíce, užiju si tak jen 3x do roka, protože ostatní je pasivní podržení a ne milování. No a zbytek někde jinde na potkání, protože 3x za rok je fakt na nic. Ale nějak ty náhodné akce nejsou ono a stojí to také většinou za ...
Ale ty teda odmítáš sex, a chceš ho hledat jinde? Zdá se ti toto morální, když jsi tak věrná puťka? Nebo prostě jen sama sebe potrestat, aby jsi mu to oplatila? Myslíš, že to bude stát za to? Nebo si chceš jen dokázat, že jsi ještě źádaná ženská a najít odvahu na rozchod? Ale to také není dobrý způsob.
Pak je opravdu jen na výběr to ukončit nebo podvádět. Já měl to dilema asi přes rok, než jsem si zařval a jasně řekl, ať se pak nediví. Je to sice hnus, ale já jsme se přiznal, že to nedávám a dlouho to nevydržím. No, nepomohlo to, pomohl jsme si sám.
Co mám občas sex vedle, tak je to mezi nám i lepší, prostě si již tolik nestěžuji a netlačím na pilu. Doma dostanu tak 3x za dva měsíce, užiju si tak jen 3x do roka, protože ostatní je pasivní podržení a ne milování. No a zbytek někde jinde na potkání, protože 3x za rok je fakt na nic. Ale nějak ty náhodné akce nejsou ono a stojí to také většinou za ...
Ale ty teda odmítáš sex, a chceš ho hledat jinde? Zdá se ti toto morální, když jsi tak věrná puťka? Nebo prostě jen sama sebe potrestat, aby jsi mu to oplatila? Myslíš, že to bude stát za to? Nebo si chceš jen dokázat, že jsi ještě źádaná ženská a najít odvahu na rozchod? Ale to také není dobrý způsob.
Tak mít sex 3x ročně není také žádný zázrak ani pro ženu. V takovém vztahu bych na druhou stranu nebyla ani já, jelikož mám také své potřeby. Je velmi vtipné, že si tu muží stěžují, že jim jejich ženy nedají, ale na sebe se podívat nejsou schopni.
A ano, i když jsem v neuspokjiném vztahu, sex je tak 3x týdně a více - a rozhodně ne pasivně, jelikož to nyní dělám pouze a jen pro to, abych si to užla já. Nikoli dotyčný obšourník.
Tudíž se tu řeší dvě zcela odlišné věci, pane Požitkáři.
A ano, i když jsem v neuspokjiném vztahu, sex je tak 3x týdně a více - a rozhodně ne pasivně, jelikož to nyní dělám pouze a jen pro to, abych si to užla já. Nikoli dotyčný obšourník.
Tudíž se tu řeší dvě zcela odlišné věci, pane Požitkáři.
Jde mi ve zkratce spíše o to, proč muži raději podvedou, než aby se rozešli?
Neber nás tak špatně, ano rádi si život usnadníme a vyhneme se zbytečným činostem. Potřebujem enrgii na jiné, pro nás důležité činosti,které nazýváte ztrátou času a našima debilníma koníčkama.
Ale že bychom zůstavali ve vztahu jen kvůli pohodlí, to možná jen nějaká minoritní spodina. To že na vedení domácnosti máme jiný pohked neznamená, .... A bez naší pohodlnosti by nebyka pračka, myčka, mikrovlnka...
Ale že bychom zůstavali ve vztahu jen kvůli pohodlí, to možná jen nějaká minoritní spodina. To že na vedení domácnosti máme jiný pohked neznamená, .... A bez naší pohodlnosti by nebyka pračka, myčka, mikrovlnka...
Máš snad koule PozitkariCZ, tak snad nemůžeš být čarodějnice. To bylo na ty sebevědomé křivochcalky.
Trichophilia - že by to bylo až tak prosté?
Vy jste se tady tedy sešly ... čarodějnice jedny
. Chce se mi cimrmanovsky říct:"Neshlukujte se! Rozejděte se !"
Může to tak být důvodu je tisíce když to vezmu sobecky 3x sex do měsíce doma 3x s milenkou to už je pro někoho neuvěřitelných 6 styků. Pak to společný dělení financí spousta párů spolu žijí spíše ve vzájemné toleranci než vztahu a jsou spolu čistě ekonomicky. Pak jsou i důvody nesobecké jako že mu na tobě záleží nebo si myslí že bys bez něj byla úplně v hajzlu tak s tebou je. A co se týká otázky podvést i ve spokojeném vztahu já osobně mám čistý štít ale byl jsem pod podobnou situaci vystaven odmítl jsem.. Ač jsme byly sami a šlo by dělat vše o měsíc později se ta moje se mnou stejně rozešla takže mě to nevyužití možnosti pak sralo. Protože jsem si mohl fyzicky i mentálně zpříjemnit den. Spálit nějaké kalorie a tak znáš to.
Pohodlí co jim vztah dává, ekonomická situace, víra že se věci zlepší. Ale jako mě přestat dávat přítelkyně tak s ní o tom prvně promluvím a kdyby se to nevyřešilo tak si najdu jinou. Nikdy se nenechám někým omezovat v něčem co mám rád.
Nemusí to tak být. Třeba si váží toho vztahu z jiného důvodu. Také má manželku, která se ním prošla hodně těžkých chvil, podržela ho. děti vychovala, ale sex není její silná stránka. I třeba to řešili a ona nechce, nepovažuje to za důležité. Ten model znám a ne jeden. Je sex opravdu tak strašně důležitý, abych ji vykopl? Ne, stačí to občas vyřešit jinde.
Tak tohle bylo dost tvrdý na ní. Ale pravda no.
Holt tohle neni Bravíčko, jako:
Milá Moj, určitě to přebolí, on je hajzl a za všechno může on. Skoč si z kamarádkama zashopingovat a bude to OK.
Kdo ještě nedostal od života pořádně přes hubu, toho to čeká a o to to bude pak víc bolet. Takže čím dříve, tím lépe.
Já sám bych rád věděl, proč se z exnymfomanky co stále tvrdí jak mě miluje stala jen příjemná platonická parťačka do života a že jí sex, který potřebovala a měla ráda, ji teď nevoní. A to sama chtěla ujištění, že vždy min 1-2x týdně ať se děje co se děje. Vše je v pořádku, jen stále nemá náladu a chuť.
Milá Moj, určitě to přebolí, on je hajzl a za všechno může on. Skoč si z kamarádkama zashopingovat a bude to OK.
Kdo ještě nedostal od života pořádně přes hubu, toho to čeká a o to to bude pak víc bolet. Takže čím dříve, tím lépe.
Já sám bych rád věděl, proč se z exnymfomanky co stále tvrdí jak mě miluje stala jen příjemná platonická parťačka do života a že jí sex, který potřebovala a měla ráda, ji teď nevoní. A to sama chtěla ujištění, že vždy min 1-2x týdně ať se děje co se děje. Vše je v pořádku, jen stále nemá náladu a chuť.
A u tebe se něco fyzicky změnilo? Jako znám i opačný problém. Ale jako její počínání tady je úsměvné. Nedám mu hledá jinde tak mu tuplem nedám nepomstim se mu ale
furt s ním budu protože jsem s prominutím kráva.
furt s ním budu protože jsem s prominutím kráva.
No, fyzicky moc ne, ale psychicky je klid. Pred tim ja mel strasnej nedostatek sexu a prej jsem moc tlacil na pilu a pak to stalo vetinou za velke kulove. Ted cekam co prijde a obcas jsem extremne prekvapem. Bohuzel ta mizerna cetnost nestaci a obcas si musim vypomoci jinde.
Jen se obavam, az to prekroci tu tenkou linii pouze sex/nahodna znamost s ochranou a odpovednosti a milovana milenka s duverou. Sice najdu co v sexu hledam, ale abych pak chtel jeste zpatky. Stale doufam, ze se to prezene a hledat prestanu. To ale nezalezi na me.
Jen se obavam, az to prekroci tu tenkou linii pouze sex/nahodna znamost s ochranou a odpovednosti a milovana milenka s duverou. Sice najdu co v sexu hledam, ale abych pak chtel jeste zpatky. Stale doufam, ze se to prezene a hledat prestanu. To ale nezalezi na me.
... to je ale alibismus. "Nezáleží na me..." No pardon. Jsme snad dpovědni za své konání, ne?
Poklesek, nebo snaha pochopit, jak takoví hajzlové fungují?
A když nějaké zdráháná není zrovna na programu a přesto se to děje?
Pak se rozejdu a nedělám z druhého idiota.
Přesně tak, muž hned řeší málo sexu nevěrou
. Ok chápu někdy to jinak asi nejde. Ale vše má nějaký důvod i to proč žena odmítá sex. Tam se musí začít.
. Ok chápu někdy to jinak asi nejde. Ale vše má nějaký důvod i to proč žena odmítá sex. Tam se musí začít.
To mas pravdu, ale ked zlyha vsetko mozne co s tym. Nie kazdy/a ho potrebuje. Potom je na mieste otazka co s tym. Ja chodim k jednej proficke. Masaz, oral, sex nie. Neberem to ako neveru. Zena o tom nevie a takto jej to vyhovuje. Ja nie som dotieravy a je kludna.
Ženě 39 a po porodu to je hrozné,nechuť na vše rezignovala....hmmm
Ahoj, upřesni si co chceš. Být věrný a trpět, možná při tom být parohačem, pak ho jen hoň, jak ti zde radila paní, nebo zkus najít kamarádku, ty se těžko hledají, další možnost, holku na hodku.... moc nestojí, uleví se ti a život jde dál.
Taky to mám doma podobně.
Tak jsem prubnul kurvy. Narazíte u toho na technicky šikovné a na jelita. U těch šikovných musíte hledat baby s empatií.Co zjistěj, co chcete a to vám daj. A jsou takové, ale chce to tomu věnovat něco času a něco peněz.
Ale já jsem spokojen.
Tak jsem prubnul kurvy. Narazíte u toho na technicky šikovné a na jelita. U těch šikovných musíte hledat baby s empatií.Co zjistěj, co chcete a to vám daj. A jsou takové, ale chce to tomu věnovat něco času a něco peněz.
Ale já jsem spokojen.
Taky to tak řeším a někdy je to docela dobrodružství, člověk nikdy neví do čeho jde předem a na recenze moc nedám.
Ale upřímně, docela bych i přivítal nějakou stálou partnerku nebo i milenku, jen kde nějakou normální najít to zrovna moc nevím.
Ale upřímně, docela bych i přivítal nějakou stálou partnerku nebo i milenku, jen kde nějakou normální najít to zrovna moc nevím.
Jo jo nejsi v tom sám,po porodu, strašné....
JJ, tak koukám, že na tom jsou i jiní stejně. Frekvence 1-2x do měsíce, nebo taky za kvartál. Mnohdy je pohonění a prstění. Většinou se nastaví zezadu - aby mne neviděla? A tok tu honím, sním... Nechci zahnout, ale někdy mám chuť chytnout za velký kozy nebo pořádnej zadek tchyni - však je to v rodině :-) Nebo někdy i zvažuju nad chlapem.... A nebo třeba jen naolejovat, namasírovat starší ženu, pěkně do vyvrcholení a buď se sám nebo si nechat vyhonit. Ale to si člověk může takto snít a dál honit.....
Teda naprosto přesně popsané, jako u mě. Když už k tomu dojde, žádné hraní, jakmile ho postaví, tak otočit nejlíp z boku, zasunout, udělá se rychle a je konec. Tak rád bych ženskou pěkně stavěnou co má chuť na nějaké pomazlení, orálek a tak... takže skončím taky se svojí silnou rukou.
No vidíš a podle alb to vypadá, že si sex užíváte, oba. A ženskou máš plně vybavenou. :-)
A přitom Tvoje je pani sexy kočka, co by stála za hřích
tak můžete se divat na porno, stranka http://www.porneo.it/ je velmí fajn
Jelikož je manžel starší, nemá už o sex moc zájem a i když už jo, nestojí to za nic, takže si to musím dělat sama:-( přitom bych mohla souložit minimálně každý den. Takže většinou nechce ženská, ale u mě je to bohužel naopak:-( No,chlapi jsou různí, i když znám i více jak šedesátníky, kteří by dali cokoliv za to, aby jim doma ženská dala..
Mohl bych třeba pomoct.......... :-)
" Moře je plné ryb ", platí to pro ženy i pro muže
Čím jsem starší tím víc věřím že věrnost je pohádka. Sám si nedokáži představit sex několikrát denně. Myslím že důležitá je věrnost ve vztahu k druhému, k rodině. Je to o inteligenci jedince. Michael
pokud někdo ne ma doma sex tak může se divat na porno, stranka http://www.porneo.it/ je velmí fajn
Ahoj, koukat a pak si to udělat sám, je něco jiného, jak mít ženu, sahat na ni, mazlit ji, cítit její vůní vnímat její pocity..... To je velkej rozdíl.
a já myslím že lepší je http://www.porneo.cz/
Ahoj, na to že ti je 30 let, tak je třeba vyměnit ženu.
Ahoj vsichni,taky mam doma málo sexu a ženu opustit nechci,tak si obcas zajdu za kamoskou,dáme sex zaplatim a jdu pryc,musis to delat tak aby na to doma neprisla.
to je tady 50% a dalších 40 to nepřizná..
aktuálně si v hlavě řeším, že si najdu milenku...ruka už bolí :(
aktuálně si v hlavě řeším, že si najdu milenku...ruka už bolí :(
Pánové není tak těžké to řešit máte na výběr bordel nebo milenku obě varianty stojí peníze jenom ta druhá je poněkud dramatičtější a nákladná.Ja zvolil tu druhou hodně štěstí při výběru
Holka o peníze vůbec nejde jde jenom o důsledek toho co se tu píše o nic víc.Ne o to zda co stojí milenky a noční podniky
Ahoj jsem na tom stejně, doma sex žádný a když už, tak je to pořád dokola, já ji vylížu ona mi ho pohoní, nasedne si a to je všechno. Podvádět ji nechci, tak nevím co s tím. Tady honím pořád, ale není to ono.
Třeba by ti někdo mohl pomoci
Ty bys mi s tím pomohla? To bych byl rád.
no a není tu nějaká s podobným problémem?
akorát tady nic na reálné seznámení..
Forum slouží jako drbárna zdarma a kolikrát si holky ani nevšimnou v jakém chatu spolu mluví a když je oslovíš tak se naserou jak je to obtěžuje...
Jsem od rána do večera v práci tak kde najít babu....co to má ráda...
Forum slouží jako drbárna zdarma a kolikrát si holky ani nevšimnou v jakém chatu spolu mluví a když je oslovíš tak se naserou jak je to obtěžuje...
Jsem od rána do večera v práci tak kde najít babu....co to má ráda...
Hele,život je příliš krátkej a co promeškáš nyní, už nikdy nedoženeš. Jestli ti ta tvoje samice stojí za to, myslím jestli je tak dokonalá, že krom sexu jsi šťastnej chlap, tak si jí zůstaň věrný. Ovšem nepředpokládám, že by to tak bylo. Ona totiž žádná není dokonalá. Říká se, žena světě je pro každýho ptáka díra, tak by jsi měl jít a najít tu co ti dá. Neřeš kraviny a užívej si dokud můžeš.
Snad sám víš co chceš.To se jako zřídíš podle rady někoho,koho ani neznáš?Navíc většina rádců podle toho co píší na zdejším foru mají dost starostí sami se sebou.
Honění je fajn , ale patří k určité věk.skupine, nebo osamělým, pro ženatého to je náhražka na čas, pokud není chlap kokot, časem ho to omrzí, a musí si najít milenku,proste plný sex. Cpat prachy a síly do rodiny a tajně si honit pero je postupné. !!!

Nevěra?Málo sexu....
má to někdo stejně?