Kamarád s výhodama automaticky neznamená tvůj přítel, nemůžeš po něm chtít věrnost, nedělá nic špatně. To že s tebou spí, ale nehraje, znamená, že jsi přechodná stanice v době kdy nemá kam zasunout do někoho kdo mu je osobně blíž, jsi pro něho až příliš snadná kořist. Vrací se, protože ví, že mu dáš a on ukojí jen sexuální nutnost.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Holka ty tu máš tolik zastánců a nabídek myslím že ten tvůj může jenom závidět jenom luskneš prsty a máš dalších pár kamarádů na dovádění
To je co jsem ti povídal hoď to za hlavu a užívej.Tyhle starosti bych taky chtěl mit????jsou horší hlavní je zdravý a zbytek se nějak zvladne.Jo už vím co jsem chtěl buď ta sexuální dračice a sorry za to škaredé slovo mrdej jako dračice????
Ahoj z fotek je vidět že si to taky umiš užít hoď to za hlavu život je krátký řešit nějakého troubu co holka udělá aby se mu to líbilo
A vovo tom to je že ty a ten že má tu čest držet a mazlit to co máš. Dál už k tomu není co dodat pěkný prsa víš co dělal Ugo Fantozzi????ehmm????
A vovo tom to je že ty a ten že má tu čest držet a mazlit to co máš. Dál už k tomu není co dodat pěkný prsa víš co dělal Ugo Fantozzi????ehmm????
Jo to máš recht prostě si užívej s tím kamarádem ten dožene co ten tvůj zanedbá
Jo to máš recht prostě si užívej s tím kamarádem ten dožene co ten tvůj zanedbá
Já si myslím, že problém je v tom, že Vy ho vidíte i jako kamaráda ale on Vás pouze jako věc užitečnou pouze k jednomu a mimo to pro něj neexistujete. Takový chlap si od ženy nezaslouží ani pohled. Osobně nechápu co ženy na takových chlapech vidí a proč s nimi vůbec jsou v ať už jakémkoli vztahu. Akorát jim to zkresluje představu a až jim konečně dojde, jaký ten chlap skutečně je, tak si stěžují jak jsou všichni chlapi špatní...
Odpoved je jednoducha... at uz muz, ci zena.... CLOVEK nikdy nebude spokojeny.... protoze zijeme v dobe, kdy musime mit porad vic.
Holt zivot je pes...ale zit ho je psina :-)
Holt zivot je pes...ale zit ho je psina :-)
Je prostě spokojený s neskutečně bohatým sexem s tebou, ale nevyhovuješ mu jako partnerka pro jiné běžné věci v životě než je sex. A právě proto to v sexu s tebou neprožívá tak jak by jsi si ty představovala...
Já nevím jak jste spolu partnerský daleko, ale chlap má ženu milovat, jinak je vše poloviční. S tou láskou pak nic nevadí, ani malé prsa třeba. Já měl milenku, byla skoro plocha, byl jsem do ní zalaskovany až po uši, přitom jsem měl tenkrát doma ženu s "petkama", jenže moc sexovat nechtěla. Takto je. Ten Tvůj, Tě prostě nemiluje.
Ahoj ten tvůj by zasloužil kopanec do prdele, pěkná ženská a on je co Casanova? Nebo co. Co by jiný za to dal.
a ještě něco chlapů je jak kopřiv.

Milenec a nevěra
Názor milenci a nevěra